Jump to content

Recommended Posts

Posted

Απο υλικο αλλο τπτ,υπαρχει πολυ πραμα...

Θα ανεβασει και ο Πανουλης με τον συναδελφο σου πολλες φωτο!!!! :sHa_sarcasticlol:

Posted

Συγχαρητήρια σε όσους διοργάνωσαν το FRF 2011 . Περάσαμε τέλειααααααα......... :sHa_thumbsup2: :sHa_thumbsup2: :sHa_thumbsup2:

Posted

παιδια συγχαρητηρια σε ολους που ασχοληθηκαν με τη διοργανωση!και του χρονου :JC_doubleup:

Posted

Μας εχετε λιωσει στη καψουρα.... αντε να δουμε λιγο υλικο

Posted

Oι φωτο ας ανεβουν εδω πρωτα κ μετα facebook! καποιες ειναι ακαταλληλες !πρεπει να επιλεξω! εχω κ μαγαζια ... :new_wasntme::P:

Posted

Μόλις γύρισα και εγώ...

Δεν ξέρω τι να πω... Φύγαμε από Αθήνα με λίγο κακή ψυχολογία λόγο καιρού... Θεωρούσαμε πως ο κόπος και η προετοιμασία θα πήγαινε χαμένος... Από την άλλη θέλαμε να δούμε και μερικές φάτσες που είχαμε πολύ καιρό να τις δούμε...

Τελικά όμως ο καιρός μας έκανε το χατίρι και ήταν ο ιδανικός!!! Σταμάτησε η βροχή, στέγνωσε η πίστα, είχε τη ιδανική δροσιά για τα μοτέρ και φυσικά μια μεγάλη παρέα με ανεβασμένη διάθεση και πολύ όρεξη να απολαύσει θέαμα...

Χάρηκα πάρα πολύ που όλα μα όλα τα παιδιά που μπήκαν στην πίστα θέλησαν να κάνουν τον χαβαλέ τους και να απολαύσουν γρήγορα πατήματα σε απολύτως ασφαλής συνθήκες και χωρίς ίχνος αντιπαλότητας!!! Υπήρχε το ιδανικό κλίμα μεταξύ όλων και για αυτό αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια!!!

Την παράσταση έκλεψαν ο στρατηγός της παρέας μαζί με τον Θησέα οι οποίοι πραγματικά ήταν ένα δίδυμο που έβαζε φωτιά στην άσφαλτο και έκαναν πολλούς να δαγκώσουν το τιμόνι τους, καθώς επίσης και το S3 του Skysurfer το οποίο με πάνω από 10 πατήματα έκανε καταπληκτικούς χρόνους... Το σίγουρο είναι πως πολλοί έβγαλαν συμπεράσματα για το τι βελτιώσεις χρειάζεται να κάνουν στα αυτοκίνητά τους και αυτό είναι πολύ χρήσιμο...

Στολίδια της εκδήλωσης ήταν 4 καταπληκτικά αυτοκίνητα. RS5, RS3, και δυο A1 Sline τα οποία τράβηξαν α βλέμματα και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των φωτογραφικών φακών όλων μας... Μερικοί από εμάς είχαν και την χαρά να τα οδηγήσουν κιόλας...

Για να μην γράψω πολλά ακόμα θέλω να πω πως χάρηκα πολύ που είδα φιλαράκια που είχα καιρό να δω όπως επίσης χάρηκα που γνώρισα παιδιά με τα οποία μιλούσαμε πολύ καιρό αλλά ποτέ δεν είχαμε βρεθεί από κοντά...

Είμαι σίγουρος πως από το τεράστιο φωτογραφικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί θα καταλάβετε τι έγινε 2 μέρες στις Σέρρες... Εύχομαι του χρόνου να είμαστε περισσότεροι και να περάσουμε το ίδιο φανταστικά!!!

:biggrinthumb: :biggrinthumb: :biggrinthumb:

Posted

Λοιπον.....

ΠΕΡΑΣΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΑΒ/ΚΟ......

Ξεκινατε να ταζετε τωρα κουφαλες.....γιατι εχω πολλα ραμματα για την γουνα σας!!! (λες και εγω θα γλυτωσω απο τα χερακια σας):sHa_sarcasticlol: :sHa_sarcasticlol: :sHa_sarcasticlol:

Σας δινω 20 λεπτακια μεχρι τις πρωτες φωτο!!!!

Γιωργος

Posted

Λοιπον.....

Ξεκινατε να ταζετε τωρα κουφαλες.....γιατι εχω πολλα ραμματα για την γουνα σας!!! (λες και εγω θα γλυτωσω απο τα χερακια σας):sHa_sarcasticlol: :sHa_sarcasticlol: :sHa_sarcasticlol:

Γιωργος

:rolleyes::LaieA_052: :LaieA_052: :sHa_comfort::sHa_sarcasticlol: :sHa_sarcasticlol:

Posted (edited)

Βελος μην μιλας πολυ εισαι ηδη φακελωμενος......(Αυνανι:sHa_sarcasticlol: :sHa_sarcasticlol: :sHa_sarcasticlol:)

Γιωργος

Edited by dj-xatzi
Posted

Λοιπον.....

Γιωργος

Γιώργο πέρασαν τα 20 λεπτά ρε... :sFun_nahnahna3: :sFun_nahnahna3:

Posted

γιατι δεν μου βγαζει επιλογη attach file????

Γιωργος

Μικρε,μιλα με Σοκι να σου ανοιξει ενοτητα να τις βαλεις ολες εκει...

Posted

Η πρωτη μου απουσια σε frf και ελπιζω η τελευταια ολη την εβδομαδα δεν εμπαινα στο φορουμ για να μην διαβαζω το θεμα της εκδρομης τωρα που τελειωσε χαλαρωσα γιατι ολο το σ/κ ημουν μεσα στα νευρα που δεν καταφερα να ερθω να δω τις μουρες σας.Ενα μεγαλο μπραβο σε αυτην την υπεροχη παρεα που δεν καταλαβαινει τιποτα και δεν σταματαει πουθενα.Βαλτε φωτο γρηγορα να κοψω φλεβες μια ωρα νωριτερα.Σας αγαπαω ολους τρελοκομεια!!!!!!!!!!!! :sHa_thumbsup2: :sHa_thumbsup2:

Posted

Η πρωτη μου απουσια σε frf και ελπιζω η τελευταια ολη την εβδομαδα δεν εμπαινα στο φορουμ για να μην διαβαζω το θεμα της εκδρομης τωρα που τελειωσε χαλαρωσα γιατι ολο το σ/κ ημουν μεσα στα νευρα που δεν καταφερα να ερθω να δω τις μουρες σας.Ενα μεγαλο μπραβο σε αυτην την υπεροχη παρεα που δεν καταλαβαιν

ει τιποτα και δεν σταματαει πουθενα.Βαλτε φωτο γρηγορα να κοψω φλεβες μια ωρα νωριτερα.Σας αγαπαω ολους τρελοκομεια!!!!!!!!!!!! :sHa_thumbsup2: :sHa_thumbsup2:

Φιλαρακι,πραγματικα μας ελειψες....μην ξεχνας πως ολο αυτο που θα δεις στις φωτο,ξεκινησε απο σενα...

Posted

Αντε ρε παιδια..Δωστε και αλλο υλικο να χαζεψουμε !!!

Που ειναι τα βιντεο υψηλης αναλυσης;;;;

Posted

Σιγά σιγά παίδες... Είναι πολλά GB σε φωτογραφίες και βίντεο... Πρέπει να οργανωθούν σωστά ώστε να μπορούν να τις απολαύσουν όλοι... Προς το παρόν μικρά δείγματα...

post-9037-0-60551200-1318796940_thumb.jpg post-9037-0-46731500-1318796964_thumb.jpg post-9037-0-87369400-1318796984_thumb.jpg post-9037-0-18961500-1318797005_thumb.jpg post-9037-0-22818400-1318797031_thumb.jpg post-9037-0-98305300-1318797064_thumb.jpg

Posted

Δωσε πραμα στο λαοοοοοο..................... :sFi_dualpistols: :sFi_dualpistols:

Ηταν υπεροχα (δεν θα κουραστω να το λεω)...........

Γιωργος

Posted

Αν κ δε ήμουνα τρεις ολόκληρες μέρες να σας γνωρίσω όλους χαίρομαι που επιτέλους γνώρισα κι'αλλα άτομα απο κοντα!!η οργάνωση ήταν άψογη και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους σας!!Ελπίζω του χρόνου να είμαστε ακόμα περισσότεροι!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.