Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάπου online να δω τον στάνταρ εξοπλισμό (ή να μου πει κάποιος) και τα τεχνικά χαρακτηριστικά (πχ. κατανάλωση, χώρος πορτμπαγκαζ, αντισπιν) που είχε το μοντέλο A4 1.8T Quattro 2006-07 και καμιά φώτο εξωτερικά (πχ τι ζάντες φορούσε, αν είχε ξένον) και εσωτερικά (ηχοσύστημα, καθίσματα κτλ). Και ένα δεύτερο από τους έχοντες το συγκεκριμένο μοντέλο η κατανάλωση είναι στα ύψη? Δηλαδή υπάρχει περίπτωση η κατανάλωση για χρήση μέσα και έξω από την πόλη να είναι κάτω από 10lt/100km για κάποιον με σχετικά ελαφρύ πόδι?

Posted

Ολα τα Β7 ειχαν διζωνικο κλιματισμο, ESP και ABS, υδραυλικο τιμονι, 6 αεροσακους σαν στανταρ... Απο κει και περα, τα απλα μοντελα φορουσαν αναρτηση monster truck, 16αρες ζαντες, απλα καθισματα και καποια δεν ειχαν ηλεκτρικα παραθυρα πισω (κυριως οσα προερχονται απο Γερμανια και 4κτινο τιμονι χωρις χειριστηρια...

Οι Sport εκδοσεις αρχικα και οι Sline εκδοσεις αργοτερα ειχαν ανατομικα καθισματα με περισσοτερες ρυθμισεις (δερματινα, ηλεκτρικα και θερμαινομενα κατα παραγγελια ή των Sline-DTM), bixenon με πλυστικα, Sline αναρτηση (χαμηλωμενο κατα 2+ εκ.), 17αρες ζαντες με 5 μεγαλες ακτινες), 3ακτινο δερματινο τιμονι με χειριστηρια.

Φωτο (πηγη κυριως car.gr)...

Εσωτερικο

απλο μοντελο

nonslineinterior.jpg

sport

sportinterior.jpg

Sline

slineinterior.jpg

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

απλο

nonsline.jpg

Sline χωρις εξωτερικο πακετο Sline (2 διαφορετικα σετ μαμα ζαντες)

audifrontleft.jpg

IMG_2324.jpg

Sline με εξωτερικο πακετο Sline (προαιρετικα εβγαινε και με 18αρες 5ακτινες)

slineoutside.jpg

Posted

Για την κατανάλωση που είπες, με το quattro, μέσα στην πόλη θα είσαι οριακά κοντά στα 10λ/100 αν πηγαίνεις χαλαρά. Δυστυχώς είναι πολύ βαρύ αμάξι..

Μιχάλης

Posted

Για την κατανάλωση που είπες, με το quattro, μέσα στην πόλη θα είσαι οριακά κοντά στα 10λ/100 αν πηγαίνεις χαλαρά. Δυστυχώς είναι πολύ βαρύ αμάξι..

Μιχάλης

Ο κατασκευαστής τι έδινε για το 1.8ΤQuattro ? 8.3 ή 9.2 μέση κατανάλωση? Έχω δει και τα δύο και δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό. Επίσης αν μέσα στην πόλη είσαι οριακά κοντά στα 10, τότε σε ταξίδι χαλαρά είσαι στα 8,5 με 9 και άρα μέση κατανάλωση για μικτή χρήση πόλη-ταξίδια γύρω στο 9 με 9.5 ή δεν παίζουν αυτά τα νούμερα?

Posted

εγω που πηγα καλαβρυτα προχτες ειχα 11,2 μεση καταναλωση....λιγο πολη - αρκετα εθνικη (μεχρι 180χλμ/ωρα) και φυσικα βουνο (ανηφορα και στροφιλικι)...

πιστευω η καταναλωση ηταν σε καλα επιπεδα...

σημειωτεον 2.0 κυβικα quattro....

Posted

εγω που πηγα καλαβρυτα προχτες ειχα 11,2 μεση καταναλωση....λιγο πολη - αρκετα εθνικη (μεχρι 180χλμ/ωρα) και φυσικα βουνο (ανηφορα και στροφιλικι)...

πιστευω η καταναλωση ηταν σε καλα επιπεδα...

σημειωτεον 2.0 κυβικα quattro....

Πολυ καλα :sHa_thumbgoodjob: Εγω οταν πηγα το 3ημερο του Αγ.Πνευματος Λαρισα-Καρπενησι-Λαρισα ειχα μεση καταναλωση 10 λιτρα/100χιλ.Κυριως Εθνικη 6η μεσα και μετα λιγο βουνο και ανηφορα κυριως μετα την Λαμια!

Posted

Τελικά ο κατασκευαστής τι κατανάλωση έδινε στο 1.8ΤQ με τα 163 άλογα? 8.2 ή 9.3?

Posted

Τελικά ο κατασκευαστής τι κατανάλωση έδινε στο 1.8ΤQ με τα 163 άλογα? 8.2 ή 9.3?

Αν σου πω οτι η καταναλωση που εδινε και δινει ο κατασκευαστης δεν εχει καμμια σχεση με την πραγματικη μεση καταναλωση σε καλυπτει; 9,3 εδινε αλλα η πραγματικη καταναλωση ειναι τουλαχιστον 1 λιτρο πανω (για μαμα παντα)...

Posted (edited)

Αν σου πω οτι η καταναλωση που εδινε και δινει ο κατασκευαστης δεν εχει καμμια σχεση με την πραγματικη μεση καταναλωση σε καλυπτει; 9,3 εδινε αλλα η πραγματικη καταναλωση ειναι τουλαχιστον 1 λιτρο πανω (για μαμα παντα)...

μήπως θέλετε την κατανάλωση του.... no mama....? 20 euro 100άρα χθές 60χλμ μαξ και σήμερα άλλα 20....icon_turbo.gifwhistling.gif

Edited by mariosA4
Posted

Δεν έχει καμία σημασία αυτό καθώς οι τιμές που δίνουν οι κατασκευαστές δεν επιτυγχάνονται με τίποτα υπό νορμάλ συνθήκες. Ούτε μπορείς να κάνεις σύγκριση με άλλους κατασκευαστές γιατί ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπου υπολογισμού της κατανάλωσης (βλέπε τεχνικές marketing..).

Μιχάλης

• 2 years later...
Posted

αν θελεται και καταναλωση diesel να σας πω...

6 lit η οικονομικη οδηγηση...

7lit η δυναμικη...

και 8 lit τερμα γκαζι ..180-200 εννοω...

και δεν εχω και 6αρι σαζμαν.... :sHa_hehe: :sHa_hehe: :sHa_hehe:

• Like 1
Posted

αν θελεται και καταναλωση diesel να σας πω...

6 lit η οικονομικη οδηγηση...

7lit η δυναμικη...

και 8 lit τερμα γκαζι ..180-200 εννοω...

και δεν εχω και 6αρι σαζμαν.... :sHa_hehe: :sHa_hehe: :sHa_hehe:

Μια χαρά νούμερα είναι αυτά, αλλά εδώ απλά θα '' χαθούν '' μιας και το θέμα αφορά το 1.8t quattro. 

Το δικό σου πιο diesel είναι, για να μεταφερθεί στην σωστή ενότητα ?

Posted

1.9 130 PS 2005 Avant

θα ανεβασω μερικες φοτο καποια στιγμη....ευχαριστω