Jump to content

Recommended Posts

Posted

Αρχιζουμε τις ερωτησεις..σιγα..σιγα..μιας και εχω τις πρωτες αποριες!

Ανοιξα το πορτ μπαγκαζ και οπως κοιταμε εχει την μοκετα την οποια αν την σηκωσεις

εχει απο κατω την μπαταρια.

Το παραξενο ειναι...οτι ακριβως πανω απο την μοκετα εχει κατι εσοχες-βασεις στις οποιες

φαινεται οτι μπορει να κουμπωσει μια επιπεδη επιφανεια.

Και η ερωτηση μου ειναι η εξης : Υπαρχει περιπωση το αμαξι να ειχε καποια επιφανεια εκει

και να την βγαλανε απο την αντιπροσωπεια για να την βαλουν σε κανενα μεταχειρισμενο κ.τ.λ??

Posted

Αν ειναι οι εγκωπες που φανταζομαι πρεπει να ειναι για ενα διχτυ συγκρατησης πραγματων που μπαινει σαν extra.

• Like 1
Posted

Υπαρχουν δυο περιπτωσεις, ειτε λες για τα U τα σιδερενια που ειναι για να στερεωνεις πραγματα με ιμαντες στο πορτμπαγκαζ, η απλα εχεις την μοκετα στην κατω θεση, αν δεν το ξερεις εχει 2!

Posted

Ειναι ο γάτζος για το isofix αλλα αν θες αγοράζεις ενα δίχτυ να βαλεις μερικα πραγματα σου.

Sent using dark force

• Like 1
  • 1 month later...
Posted

Οπως ειπε και ο kyriazo εχεις δυο θεσεις γιαννα βαλεις το "πατωμα" του πορτ παγκαζ σου. Βγαλε το πατωμα και κουμπωσε το στις πανω μαυρες πλαστικες βασεις. Ειναι για να ερθει πιο ψηλα το πατωμα αν δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερα πολυ χωρο πισω.

• 2 years later...
Posted (edited)

Καλησπέρα, έχω ένα Audi A1 χωρίς οθόνη. Έχω βρει μεταχειρισμένη σε άριστη κατάσταση μαζί με το radio cd. Σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο που ρώτησα μου είπαν ότι δεν είναι σωστό να τοποθετηθεί. Σε εξωτερικό συνεργείο που ρώτησα είπαν ότι το αναλαμβάνουν. Ποια η γνώμη σας;

Edited by KostasKa
Posted

Από τη στιγμή που βγαίνει το Α1 με αυτή την οθόνη και το radio cd, γιατί δεν μπορεί να μπει εκ των υστέρων;

Μου μοιάζει για έλλειψη τεχνογνωσίας.

• Like 1
Posted

Να μην μπαίνει το βλέπω δύσκολο, εφοσον εχεις όλα όσα χρειάζονται. Απλα πρόσεχε να τα εχεις όλα επειδή ειναι μεγάλη ξενερα να εχεις κανει τα πάντα και επειδή λείπει πχ ένας ανταπτορας να μην μπορεί να λειτουργήσει...

Προφανώς στο επίσημο δίκτυο θεωρούν μεγαλύτερη την ταλαιπωρία απο το όφελος. Συν οτι ισως δεν εχουν κάποιο manual που θα τους λέει πως θα γίνει άρα πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλία αλλα και την ευθύνη σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά...

Posted

Μην ξεχνάτε το κλείδωμα των εγκεφάλων μετα το 2015-2016....

Δνε ειναι όπως παλιά που το Κωδικοποιουσες και "έπαιζε".

• Like 2