Jump to content

Recommended Posts

Posted

Κανενας ρε παιδια?

Ρωταω γιατι μαλλον δεν το αιθεσα σωστα το θεμα,εχω δει parktronic κ πανω στον κανονικο προφυλακτηρα στο κεντρο του δηλαδη κ εχω δει κ στο δευτερο κομματι που εχει το μικρο κατω κατω που ειναι αβαφο πως να το πω.

Στο κεντρο παντος που κοιταξα εχει απο μεσα μια τραβερσα που τα ματακια αν τα βαλω εκει ειναι παρα πολυ κοντα κ ισως να ακουμπανε κιολας κ φοβαμαι μηπως μου διαβαζει λαθος λογω του οτι ειναι κοντα σε σιδερο.

Για πεστε μου την γνωμη σας ευχαριστω κ παλι.

Posted

Κανενας ρε παιδια?

Ρωταω γιατι μαλλον δεν το αιθεσα σωστα το θεμα,εχω δει parktronic κ πανω στον κανονικο προφυλακτηρα στο κεντρο του δηλαδη κ εχω δει κ στο δευτερο κομματι που εχει το μικρο κατω κατω που ειναι αβαφο πως να το πω.

Στο κεντρο παντος που κοιταξα εχει απο μεσα μια τραβερσα που τα ματακια αν τα βαλω εκει ειναι παρα πολυ κοντα κ ισως να ακουμπανε κιολας κ φοβαμαι μηπως μου διαβαζει λαθος λογω του οτι ειναι κοντα σε σιδερο.

Για πεστε μου την γνωμη σας ευχαριστω κ παλι.

Καλημέρα!

Επειδή δεν έχω εικόνα από τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου σου, μπορείς να βγάλεις μια φωτο τον "κώλο" του και να σημαδέψεις με τη "ζωγραφική" στον υπολογιστή που λες να βάλεις τους αισθητήρες του parktronic?

Γενικά καλό θα είναι να μπει όσο πιο χαμηλά γίνεται αλλά ταυτόχρονα να κοιτάνε όσο γίνεται πιο οριζόντια οι αισθητήρες ώστε να πιάνουν σωστά τα πίσω αντικείμενα και να μην δίνουν "false alarm" (να "χτυπάνε" ενώ στην ουσία δεν έχει τίποτα πίσω σου).

Posted

Θα το κοιτάξω να τα βάλω οσο πιο χαμηλα γίνεται κ οσο πιο οριζοντια μπορω.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες κ οταν τα βαλω θα βάλω φωτο να τα δειτε καλημερα

• Like 1
Posted

Θεωρώ ως καλύτερη λύση, να δεις που εβαζε η μαμά εταιρία το εργοστασιακό parktronic και να τα βάλεις κι εσύ εκεί...

Posted

Θεωρώ ως καλύτερη λύση, να δεις που εβαζε η μαμά εταιρία το εργοστασιακό parktronic και να τα βάλεις κι εσύ εκεί...

Απλά πρέπει να κατέβει ο προφυλακτήρας για να δεις από μέσα τα σημάδια. (τα έχουν όλοι σχεδόν οι προφυλακτήρες - κρατάω μία επιφύλαξη γιατί σε άλλη μάρκα αυτοκινήτων δεν είχε).