skia Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 (edited) Ένα σχετικά εύκολα mod μιας και δεν χρειάζεται από ότι αποδειχθεί ιδιαίτερες ικανότητες!!! Πάμε για αρχή βγάζουμε τα πάνελ από της πόρτες μετά ξεφυσωνουμε την Μπριζα από τους διακόπτες και έχουμε αυτην την φισα! 1ο καλώδιο είναι το + από το φως το δεύτερο γιωση - τα ξεφλουδιζουμε με προσοχή και εννοούμε τo led πάνω μετά βγάζουμε το χερουλια και κάνουμε μια τρύπα και βάζουμε μέσα το led πριν κλείσουμε τα πάνελ απλά φισονουμε για να δούμε αν ανάβουν όταν ανοίγουμε τα φώτα ένταξει καλύτερα δεν μπορώ να τα γράψω συγνώμη!!! Και φυσικά λέμε ένα ευχάριστω στον NEXUS! το βράδυ θα δω το τελικό αποτέλεσμα περιμένω και αυτό το φωτοκαλωδιο αν δεν είναι ωραίο με τα led θα το δοκιμάσω Θάνος Edited November 16, 2015 by Kavouras 9
skia Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 (edited) Μιλάμε για B8 ΠΑΝΤΑ!! Θάνος Edited November 14, 2015 by skia 2
Giannis20vt Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 (edited) θανο το το φωτοκαλωδιο το εχω σκεφτει και εγώ αλλα εχω σταματησει, θα φαινεται λιγο κιτς πιστευω. Βεβαια στα δικά σου χρυσα χερια μπορει να δωσει καταπληκτικό αποτελεσμα. Επισης επειδη το ειχα ψαξει παλαιοτερα, υπάρχει φωτοκαλωδιο που ενω ειναι κυκλικο, εχει μια λεπτη πλατια γραμμη κατα μηκος, η οποια βοηθαει παρα πολυ στην στερέωση. Δες το και αυτο. Edited November 14, 2015 by Giannis20vt 2
skia Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 (edited) Δεν θα φαίνεται το καλώδιο μέσα στα χερουλια. Κάνεις αυλάκι μέσα με dreamer και το βάζεις και τα led που έβαλα. Δεν φαίνονται μόνο, αν κοιτάξεις μέσαΘάνος Edited November 16, 2015 by Kavouras 1
skia Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 (edited) Βραδινη φώτο δεν είναι τόσο δυνατό όσο φαίνεται Θάνος Edited November 16, 2015 by Kavouras 6
S3-Nick Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Πολυ ωραιο μπράβο!!! Εμένα στο Β6 που έχει πακέτο φωτισμού το λεντακι που έχει εκεί είναι πολυ αχνο...σαν να μην υπάρχει!! 2
skia Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 (edited) Πολυ ωραιο μπράβο!!! Εμένα στο Β6 που έχει πακέτο φωτισμού το λεντακι που έχει εκεί είναι πολυ αχνο...σαν να μην υπάρχει!! Για αυτό δεν ήθελα να βάλω το κανονικό φως ήθελα να είναι λίγο πιο φωτινα Θάνος Edited November 16, 2015 by Kavouras 1
skia Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 Τι εφτιαξες παλι ρε θηριο???Πειράματα!!!! Θάνος
Theodore Saba Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Μας άλλαξες τα φώτα πάλι ! Ωραίες μόντες Θάνο, μπράβο ρε φίλε. 1
audidis Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Θάνο εσύ ο ίδιος είσαι PROJECT [emoji106]!! Sent από τον πλούσιο εσωτερικό μου κόσμο.... 2
ianos Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Θανο, μπήκα να σου υπενθυμίσω οτι νύχτωσε, για να ανεβάσεις φωτο αλλα.... Εισαι ψυχακι ρε Κρητικέ!!! 3
skia Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 (edited) Θανο, μπήκα να σου υπενθυμίσω οτι νύχτωσε, για να ανεβάσεις φωτο αλλα.... Εισαι ψυχακι ρε Κρητικέ!!! Ps1: δοκιμαςες πως φαινεται εαν βάλεις το λαμπάκι στην πανω πλευρα του χερούλιου;;; Ps2: Πολυ καλό αποτελεςμα παντως. Θυμαμαι που μου έλεγες οτι κολωνεις να λύσεις τις πόρτες Γιάννη αν το έβαζα από πάνω, θα φαινόταν το led. Τώρα δεν φαίνεται υπάρχουν πολλές επιλογές βασικά περιμένω το φωτοκαλωδιο, αλλά εμένα το αποτέλεσμα με ικανοποιεί αρκετά!!! τώρα το λύσε δεσε τις πόρτες, έγινε παιχνιδάκι χωρίς απώλειες!!!!! Θάνος Edited November 16, 2015 by Kavouras 1
skia Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 (edited) Θάνο εσύ ο ίδιος είσαι PROJECT [emoji106]!! Sent από τον πλούσιο εσωτερικό μου κόσμο.... Αν τα έκανα όλα αυτά που έχω στο μυαλό μου, γενικά δεν θα εμένα ούτε ευρω!!! Θάνος Edited November 16, 2015 by Kavouras 2
skia Posted November 15, 2015 Author Posted November 15, 2015 (edited) Μετά από μια μικροεπεμβαση χαμήλωσα την φωτεινότητα του led ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ και ακόμα ποιο χαμηλά Θάνος Edited November 16, 2015 by Kavouras 3
Nexus Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Αν και από τις φωτό πάντα είναι λίγο δύσκολο να καταλάβεις πως είναι στην πραγματικότητα, μου αρέσει περισσότερο το δεύτερο αποτέλεσμα!
jasonbourne Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Ωραίο.Καλύτερα χαμηλό.Δεν είναι και ότι καλύτερο να έχει πολλα φώτα η καμπίνα το βράδυ.
skia Posted November 15, 2015 Author Posted November 15, 2015 (edited) Αν και από τις φωτό πάντα είναι λίγο δύσκολο να καταλάβεις πως είναι στην πραγματικότητα, μου αρέσει περισσότερο το δεύτερο αποτέλεσμα! Από της φώτο και πάλι δεν έχει το πραγματικό αποτέλεσμα. TRUST, είναι πολύ καλό από κοντά. Λίγο πιο φωτεινά από το εργοστασιακο. Θάνος Edited November 16, 2015 by Kavouras 1
Nexus Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Ναι φαντάζομαι πως θα είναι στην πραγματικότητα. Πιστεύω ότι θα είναι ότι πρέπει! Εμένα στο μαμίσιο χερούλι, είναι πολύ χαμηλή η ένταση του φωτισμού, θα ήθελα ένα τσικ παραπάνω. 1
skia Posted November 15, 2015 Author Posted November 15, 2015 Ναι φαντάζομαι πως θα είναι στην πραγματικότητα. Πιστεύω ότι θα είναι ότι πρέπει! Εμένα στο μαμίσιο χερούλι, είναι πολύ χαμηλή η ένταση του φωτισμού, θα ήθελα ένα τσικ παραπάνω.Υπάρχει λύση....... Θάνος 1
Nexus Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Για λέγε..! Εννοείς να βάλω έξτρα ένα λεντάκι από κάτω όπως το δικό σου, ή να αλλάξω το λεντάκι που έχει ήδη (δεν έχω δει κατά πόσο αυτό είναι δυνατόν)? 1
ianos Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Μετά από μια μικροεπεμβαση χαμιλοσα την φωτεινότητα του led ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ και ακόμα ποιο χαμηλά Θάνος To δευτερο πολύ καλύτερο, τουλάχιστον στις φωτο!! Τι επεμβαση έκανες?
skia Posted November 15, 2015 Author Posted November 15, 2015 (edited) To δευτερο πολύ καλύτερο, τουλάχιστον στις φωτο!! Τι επεμβαση έκανες? Γιάννη στην φωτο δεν φέρεται το πραγματικό αποτέλεσμα. Πίστεψε με, καγκουρια δεν κάνω. Το αποτέλεσμα είναι ότι πρέπει. Αυτό από κόκκινο στο κατάστημα με τα ηλεκτρικά που πήρα για τα led υπάρχει αυτό που κατεβάζω και την ένταση εκτός από τα volt πηρα διαφορά και τα δοκίμασα Θάνος Edited November 16, 2015 by Kavouras 1
skia Posted November 15, 2015 Author Posted November 15, 2015 (edited) Για λέγε..! Εννοείς να βάλω έξτρα ένα λεντάκι από κάτω όπως το δικό σου, ή να αλλάξω το λεντάκι που έχει ήδη (δεν έχω δει κατά πόσο αυτό είναι δυνατόν)? 1 Αντικατάσταση του led εύκολα 2ο κολλας ένα τέτοιο στο (+), δεν ξέρω πως το λένε, και εμένα μου το δώσανε στο κατάστημα από τα led, υπάρχει για να αναβει περισσότερο και λιγότερο.... 3ο λίγο καγκουριστικο αλλά δεν θα φαίνεται τίποτα το διαφανο πλαστικό από μέσα στο χερουλι κολλας αλουμινοταινία έτσι ούτε το φως να φεύγει όλο προς τα κάτω (αντανακλά) και να φωτίζει ακόμα καλύτερα και δεν θα φαίνεται και τίποτα. Θάνος Edited November 16, 2015 by Kavouras
crazyio Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 (edited) Αντισταση ειναι αυτο στην φωτο που εβαλες. Μετριουνται σε ΩΜ. Αυτη που εχεις βαλει στην φωτο σου αν φαινονται καλα τα χρωματα απο το κινητο που γραφω καφε μαυρο κοκκινο ειναι 1κΩΜ. Δεν παιζει προβλημα με canbus? Edited November 15, 2015 by crazyio 1
Recommended Posts