Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ένα σχετικά εύκολα mod μιας και δεν χρειάζεται από ότι αποδειχθεί ιδιαίτερες ικανότητες!!! Πάμε για αρχή βγάζουμε τα πάνελ από της πόρτες 5fa04c41f3eb02899d3938efc684249a.jpg

μετά ξεφυσωνουμε την Μπριζα από τους διακόπτες και έχουμε

f49092a590ea0691e66312404c397335.jpg

αυτην την φισα! 1ο

καλώδιο είναι το + από το φως το δεύτερο γιωση - τα ξεφλουδιζουμε με προσοχή και εννοούμε τo led πάνω

a421e29de9b67fc119432c3e488f2971.jpg

μετά βγάζουμε το χερουλια και κάνουμε μια τρύπα

b3c3de9ac1448f2ae1d55f6d62b359a6.jpg

και βάζουμε μέσα το led

30f52d2468f402cb777d25a1baca81c9.jpg

πριν κλείσουμε τα πάνελ απλά φισονουμε για να δούμε αν ανάβουν όταν ανοίγουμε τα φώτα

e32eeac1b4fdfed263c5fcfd8618c329.jpg

ένταξει καλύτερα δεν μπορώ να τα γράψω συγνώμη!!! Και φυσικά λέμε ένα ευχάριστω στον NEXUS! το βράδυ θα δω το τελικό αποτέλεσμα περιμένω και αυτό το φωτοκαλωδιο

αν δεν είναι ωραίο με τα led θα το δοκιμάσω

f5a93a72715fefbea952d052e9ceb90b.jpg

Θάνος

Edited by Kavouras
  • Like 9
Posted (edited)

Μιλάμε για B8 ΠΑΝΤΑ!!

Θάνος

Edited by skia
  • Like 2
Posted (edited)

θανο το το φωτοκαλωδιο το εχω σκεφτει και εγώ αλλα εχω σταματησει, θα φαινεται λιγο κιτς πιστευω. Βεβαια στα δικά σου χρυσα χερια μπορει να δωσει καταπληκτικό αποτελεσμα.

Επισης επειδη το ειχα ψαξει παλαιοτερα, υπάρχει φωτοκαλωδιο που ενω ειναι κυκλικο, εχει μια λεπτη πλατια γραμμη κατα μηκος, η οποια βοηθαει παρα πολυ στην στερέωση. Δες το και αυτο.

Edited by Giannis20vt
  • Like 2
Posted (edited)

Δεν θα φαίνεται το καλώδιο μέσα στα χερουλια. Κάνεις αυλάκι μέσα με dreamer και το βάζεις και τα led που έβαλα. Δεν φαίνονται μόνο, αν κοιτάξεις μέσα

Θάνος

Edited by Kavouras
  • Like 1
Posted (edited)

Βραδινη φώτο δεν είναι τόσο δυνατό όσο φαίνεται

4fd1704df428562fb33fd617fb7e917a.jpg

6dcf7d66e178036f4f3d5fe68d443857.jpg

Θάνος

Edited by Kavouras
  • Like 6
Posted

Πολυ ωραιο μπράβο!!!

Εμένα στο Β6 που έχει πακέτο φωτισμού το λεντακι που έχει εκεί είναι πολυ αχνο...σαν να μην υπάρχει!!

• Like 2
Posted (edited)

Πολυ ωραιο μπράβο!!!

Εμένα στο Β6 που έχει πακέτο φωτισμού το λεντακι που έχει εκεί είναι πολυ αχνο...σαν να μην υπάρχει!!

Για αυτό δεν ήθελα να βάλω το κανονικό φως ήθελα να είναι λίγο πιο φωτινα

Θάνος

Edited by Kavouras
  • Like 1
Posted

Τι εφτιαξες παλι ρε θηριο???

Πειράματα!!!!

Θάνος

Posted

Θάνο εσύ ο ίδιος είσαι PROJECT [emoji106]!!

Sent από τον πλούσιο εσωτερικό μου κόσμο....

• Like 2
Posted

Θανο, μπήκα να σου υπενθυμίσω οτι νύχτωσε, για να ανεβάσεις φωτο αλλα....

Εισαι ψυχακι ρε Κρητικέ!!!

• Like 3
Posted (edited)

Θανο, μπήκα να σου υπενθυμίσω οτι νύχτωσε, για να ανεβάσεις φωτο αλλα....

Εισαι ψυχακι ρε Κρητικέ!!!

Ps1: δοκιμαςες πως φαινεται εαν βάλεις το λαμπάκι στην πανω πλευρα του χερούλιου;;;

Ps2: Πολυ καλό αποτελεςμα παντως. Θυμαμαι που μου έλεγες οτι κολωνεις να λύσεις τις πόρτες

Γιάννη αν το έβαζα από πάνω, θα φαινόταν το led. Τώρα δεν φαίνεται υπάρχουν πολλές επιλογές βασικά περιμένω το φωτοκαλωδιο, αλλά εμένα το αποτέλεσμα με ικανοποιεί αρκετά!!! τώρα το λύσε δεσε τις πόρτες, έγινε παιχνιδάκι χωρίς απώλειες!!!!!

Θάνος

Edited by Kavouras
  • Like 1
Posted (edited)

Θάνο εσύ ο ίδιος είσαι PROJECT [emoji106]!!

Sent από τον πλούσιο εσωτερικό μου κόσμο....

Αν τα έκανα όλα αυτά που έχω στο μυαλό μου, γενικά δεν θα εμένα ούτε ευρω!!!

Θάνος

Edited by Kavouras
  • Like 2
Posted (edited)

Μετά από μια μικροεπεμβαση χαμήλωσα την φωτεινότητα του led ΠΡΙΝ

099ffb74178885377d6a6fbe4a6ee344.jpg

ΜΕΤΑ

8a53ead1fa2c3eadc6cd0c4939c331cb.jpg

και ακόμα ποιο χαμηλά

6cfec20dfd18f97f3eb2c3564309a6c5.jpg

Θάνος

Edited by Kavouras
  • Like 3
Posted

Αν και από τις φωτό πάντα είναι λίγο δύσκολο να καταλάβεις πως είναι στην πραγματικότητα, μου αρέσει περισσότερο το δεύτερο αποτέλεσμα!

Posted

Ωραίο.Καλύτερα χαμηλό.Δεν είναι και ότι καλύτερο να έχει πολλα φώτα η καμπίνα το βράδυ.

Posted (edited)

Αν και από τις φωτό πάντα είναι λίγο δύσκολο να καταλάβεις πως είναι στην πραγματικότητα, μου αρέσει περισσότερο το δεύτερο αποτέλεσμα!

Από της φώτο και πάλι δεν έχει το πραγματικό αποτέλεσμα. TRUST, είναι πολύ καλό από κοντά. Λίγο πιο φωτεινά από το εργοστασιακο.

Θάνος

Edited by Kavouras
  • Like 1
Posted

Ναι φαντάζομαι πως θα είναι στην πραγματικότητα. Πιστεύω ότι θα είναι ότι πρέπει! Εμένα στο μαμίσιο χερούλι, είναι πολύ χαμηλή η ένταση του φωτισμού, θα ήθελα ένα τσικ παραπάνω.

• Like 1
Posted

Ναι φαντάζομαι πως θα είναι στην πραγματικότητα. Πιστεύω ότι θα είναι ότι πρέπει! Εμένα στο μαμίσιο χερούλι, είναι πολύ χαμηλή η ένταση του φωτισμού, θα ήθελα ένα τσικ παραπάνω.

Υπάρχει λύση.......

Θάνος

• Like 1
Posted

Για λέγε..! Εννοείς να βάλω έξτρα ένα λεντάκι από κάτω όπως το δικό σου, ή να αλλάξω το λεντάκι που έχει ήδη (δεν έχω δει κατά πόσο αυτό είναι δυνατόν)?

• Like 1
Posted

Μετά από μια μικροεπεμβαση χαμιλοσα την φωτεινότητα του led ΠΡΙΝ 099ffb74178885377d6a6fbe4a6ee344.jpg ΜΕΤΑ8a53ead1fa2c3eadc6cd0c4939c331cb.jpg και ακόμα ποιο χαμηλά 6cfec20dfd18f97f3eb2c3564309a6c5.jpg

Θάνος

To δευτερο πολύ καλύτερο, τουλάχιστον στις φωτο!!

Τι επεμβαση έκανες?

Posted (edited)

To δευτερο πολύ καλύτερο, τουλάχιστον στις φωτο!!

Τι επεμβαση έκανες?

Γιάννη στην φωτο δεν φέρεται το πραγματικό αποτέλεσμα. Πίστεψε με, καγκουρια δεν κάνω. Το αποτέλεσμα είναι ότι πρέπει. Αυτό από κόκκινο στο κατάστημα με τα ηλεκτρικά που πήρα για τα led υπάρχει αυτό που κατεβάζω και την ένταση εκτός από τα volt πηρα διαφορά και τα δοκίμασα 1f4ddfd1ab675bd434b0edcffe3a26ce.jpg

Θάνος

Edited by Kavouras
  • Like 1
Posted (edited)

Για λέγε..! Εννοείς να βάλω έξτρα ένα λεντάκι από κάτω όπως το δικό σου, ή να αλλάξω το λεντάκι που έχει ήδη (δεν έχω δει κατά πόσο αυτό είναι δυνατόν)?

1 Αντικατάσταση του led εύκολα

425a25026998b68f050d7ff7975a0dca.jpg

2ο κολλας ένα τέτοιο στο (+), δεν ξέρω πως το λένε, και εμένα μου το δώσανε στο κατάστημα από τα led, υπάρχει για να αναβει περισσότερο και λιγότερο....

3ο λίγο καγκουριστικο αλλά δεν θα φαίνεται τίποτα το διαφανο πλαστικό από μέσα στο χερουλι κολλας αλουμινοταινία έτσι ούτε το φως να φεύγει όλο προς τα κάτω (αντανακλά) και να φωτίζει ακόμα καλύτερα και δεν θα φαίνεται και τίποτα.

Θάνος

Edited by Kavouras
Posted (edited)

Αντισταση ειναι αυτο στην φωτο που εβαλες. Μετριουνται σε ΩΜ. Αυτη που εχεις βαλει στην φωτο σου αν φαινονται καλα τα χρωματα απο το κινητο που γραφω καφε μαυρο κοκκινο ειναι 1κΩΜ.

Δεν παιζει προβλημα με canbus?

Edited by crazyio
  • Like 1