Giannis20vt Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 το ιδιο προβλημα με την φωτογραφια, "δεν εχουμε αδεια για αυτο..."
George_7 Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 το ιδιο προβλημα με την φωτογραφια, "δεν εχουμε αδεια για αυτο..." Απενεργοποιησε τον adblocker για το http://forum.audisportsclub.gr/
kananelos Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Με adblocker και firefox είναι οκ Μάλλον με VIP πρέπει να έχει να κάνει. 1
audidis Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Για τα θέματα με τις φωτό: Οι φωτό γενικότερα που ανεβαίνουν μέσω των εργαλείων του φόρουμ εμφανίζονται κανονικά. Το ίδιο ισχύει και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων με φωτό που γίνονται upload μέσω εξωτερικού συνδέσμου, όπως στην περίπτωση του George_7 στην αγγελία που ανέβασε. Με οποιονδήποτε browser κι αν δοκίμασα και από το κινητό αναπαράγονται κανονικά οι φωτογραφίες χωρίς προβλήματα. Όπως λέει και ο konan παραπάνω, βεβαιώνω και εγώ πως και με adblock δεν υπάρχει πρόβλημα. Φωτό δεν μπορώ για παράδειγμα να δω από το γραφείο μου, πράγμα λογικό γιατί υπάρχει group policy από την εταιρία να "κόβονται" όλα αυτά. Από την στιγμή που οι περισσότεροι μπορούν να δουν τις φωτογραφίες, συνεπάγεται πως κάτι "τρέχει" τοπικά στον υπολογιστή σου. Τώρα adblock λέγεται, custom filter λέγεται, περιορισμός από κάποιο πρόγραμμα antivirus, ποιο να πρωτοπιάσεις. Δοκίμασε από άλλο μηχάνημα να δεις εάν συμβαίνει το ίδιο. Για το topic που άνοιξες τώρα με την άδεια που δεν έχεις: Δωσε μας κάποια λεπτομέρεια να πούμε κάτι παραπάνω. Τί πας να επισυνάψεις και δεν είναι εφικτό? Τύπος αρχείου? Μέγεθος? Με VIP δεν έχει κάποια σχέση. Ας μας πουν και οι admins μήπως μου διαφεύγει κάτι. 1
Legend Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 (edited) Για τα θέματα με τις φωτό: Οι φωτό γενικότερα που ανεβαίνουν μέσω των εργαλείων του φόρουμ εμφανίζονται κανονικά. Το ίδιο ισχύει και στην ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία των περιπτώσεων με φωτό που γίνονται upload μέσω εξωτερικού συνδέσμου, όπως στην περίπτωση του George_7 στην αγγελία που ανέβασε. Με οποιονδήποτε browser κι αν δοκίμασα και από το κινητό αναπαράγονται κανονικά οι φωτογραφίες χωρίς προβλήματα. Όπως λέει και ο konan παραπάνω, βεβαιώνω και εγώ πως και με adblock δεν υπάρχει πρόβλημα. Φωτό δεν μπορώ για παράδειγμα να δω από το γραφείο μου, πράγμα λογικό γιατί υπάρχει group policy από την εταιρία να "κόβονται" όλα αυτά. Από την στιγμή που οι περισσότεροι μπορούν να δουν τις φωτογραφίες, συνεπάγεται πως κάτι "τρέχει" τοπικά στον υπολογιστή σου. Τώρα adblock λέγεται, custom filter λέγεται, περιορισμός από κάποιο πρόγραμμα antivirus, ποιο να πρωτοπιάσεις. Δοκίμασε από άλλο μηχάνημα να δεις εάν συμβαίνει το ίδιο. Για το topic που άνοιξες τώρα με την άδεια που δεν έχεις: Δωσε μας κάποια λεπτομέρεια να πούμε κάτι παραπάνω. Τί πας να επισυνάψεις και δεν είναι εφικτό? Τύπος αρχείου? Μέγεθος? Με VIP δεν έχει κάποια σχέση. Ας μας πουν και οι admins μήπως μου διαφεύγει κάτι. αυτά Edited July 5, 2016 by Legend
Giannis20vt Posted July 6, 2016 Author Posted July 6, 2016 Δεν πηγα να επισυνάψω τιποτα, απλως, πατησα πανω στο λινκ των φωτογραφιων που ειχε ενα παιδι στις αγγελιες του, και δεν τις εμφανισε. Μου εβγαλε το μυνημα που εκανα print screen.
georgio3gr Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Το ίδιο θέμα είχα κι εγώ αλλά λόγω του ότι ήταν στην ενότητα "αγγελίες", θεώρησα ότι έχει να κάνει με τα δικαιώματα των μελών... 1
Recommended Posts