George... Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Καλησπερα στο foruμ,απο τον προηγουμενο χειμωνα παρατηρησα οτι σε κατηφορικες διαδρομες που δεν παταω πολυ γκαζι πχ καταβαση απο χιονοδρομικο,παρατηρησα οτι δεν ανεβαζει θερμοκρασια 90c. Ενω σε ευθεια και γενικα διαδρομες που παω με γκαζι ακομη και χαλαρα ,ολα κανονικα 90cσταθερα! Θερμοστατης λεω οκ.!Το αφησα ετσι καλοκαιρι αλλα μιας καιερχεται χειμωνας ρωτησα τον μαστορα σημερα και λεει οτι φοραω ηλεκτρονικο θερμοστατη κοστος 70€+30 εργασια .εχω κωδ κινητηρα ΒΕΧ ,και κατι τελευταιο ζητησα τεστ πιεσης και μου ειπε πρεπει να ειναι κρυο....να το αφησω απο το βραδυ να το δει πρωι.
Giannis20vt Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Η τιμή για τον θερμοστάτη ειναι καλή και τα εργατικά καλά. Είναι λίγο δύσκολο να τον αλλάξεις, υπόψη οτι θελει και πλήρης αλλαγή του ψυκτικού υγρού. Αν τα 100 ευρω εχουν και αυτο το κόστος, τοτε ειναι παρα πολύ καλή η τιμη. Προσοχη στην ποιοτητα του ανταλλακτικου; 2
George... Posted October 10, 2016 Author Posted October 10, 2016 Αλλαχτηκε με Mahle Original (Made in Germany.) Eλπιζω να κατεβαινω απο χιονοδρομικα με 90c οχι παρακατω ... !
zamanf Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Αλλαχτηκε με Mahle Original (Made in Germany.) Eλπιζω να κατεβαινω απο χιονοδρομικα με 90c οχι παρακατω ... ! αυτό το 90 μην το πολυπιστέυεις, οι θερμοστάτες μας ανοίγουν περίπου στους 102c. Πάντως η τιμή για όλα αν σου το έκανε με 100 μαζί με εργατικά είναι πολύ καλά μιας που θέλει λίγο δουλειά η αλλαγη. 1
johnaras Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Εμενα ποιο πολυ μου κανει για φουσκα ψυκτικου...
zamanf Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Εμενα ποιο πολυ μου κανει για φουσκα ψυκτικου... Γιάννη όντως παίζει και αυτό αλλά μόνο με διαγνωστικό για να δει την πραγματική θερμοκρασία και να δει αν δεν συμβαδίζει με το όργανο. 1
George... Posted October 19, 2016 Author Posted October 19, 2016 (edited) Λοιπον με προβληματιζει που το αντιψυκτικο μετα την αλλαγη θερμοστατη εκρινε ο μαστορας και μπηκε το ιδιο με συμπληρωμα νερακι! Ευτυχως ειχα λιγο g12+ στην αποθηκη και εβαλε και αυτο,. Τωρα με "τρωει" που δεν το αλλαξε και σκεφτομαι τουλαχιστον να βγαλω οτι εχει στο δοχειο και να συμπληρωσω με g12. H. G12+. Για να μην χρειαστει να κανω εξαερωση και να το κανω μονος μου στο παρκινγκ,!τι λετε???αξιζει τον κοπο????? Τι εινάι καλυτερο να συμπληρωσω με. g12 η g12+ ????? Edited October 19, 2016 by ailouros
Giannis20vt Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 Φιλε μου αφου θα το κανεις, κανε το σωστα. Αλλαξε ολο το ψυκτικο. Αν δεν μπορεις μονος σου, πηγαινε στον ιδιο και πες του τι θελεις. Αν μπορεις μονο σου ακομα καλυτερα. Αδειαζεις απο κατω το υγρο, βαζεις G12+ και εισαι ετοιμος. Και η εξαέρωση δεν ειναι πυρηνική φυσική. Εχει συγκεκριμενο τροπο που δεν ειναι δυσκολος. 1
Recommended Posts