Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

γεια σας. στο Β6 που εχω ειχε κασετοφωνο και το αλλαξα σε concert αφου κασετες σπανιο πραγμα πλεον. ολα καλα αλλα εδω και ενα χρονο μου εκανε νερα το κουμπι της εντασης του ηχου...εδεινα ενταση αυτο κατεβαζε και αντιστροφα....τις τελευταιες μερες ειχε γινει πληρως εκνευριστικο και ειχα μπει στο κλιμα της αλαγης του με ιδιο καθως μου αρεσει η οπτικα στο αμαξι. Αλλα πριν το αλλαζα θα το γαργαλουσα.

Το ελυσα σε τευχη την προσοψη και με καθαριστικο επαφων το καθαρισα καλα. Το μονταρα και δουλευε ρολοι.

Εχω φωτο  αναλυτικες να δω πως θα τις ανεβασω.

post-15184-0-97071600-1478985713_thumb.jpgpost-15184-0-72049000-1478986107_thumb.jpgpost-15184-0-64618000-1478986197_thumb.jpg

Edited by Theodore Saba
  • Like 4
Posted (edited)

στην πιο πανω φωτο εχω βγαλει την προσωψη οπου την κρατανε 4βιδες Τ6 αστερακι.

εχω θεμα με τις φωτο συνχωρεστεμε παιδια...πως ανεβαινουν

Edited by A4belox16
Posted

Δηλαδη με απλο ψεκασμα με σπρευ επαφων εστρωσε; Σε ποιο σημειο ακριβως ψεκασες;

Posted (edited)

Δηλαδη με απλο ψεκασμα με σπρευ επαφων εστρωσε; Σε ποιο σημειο ακριβως ψεκασες;

ποιο πολυ εριξα στο περιστροφικο κουμπι και το γυριζα ταυτοχρονα. το ενιωθα και στο χερι μου οτι γυρνουσε καλυτερα και ειδα οταν το ανοιξα δειγματα λεκεδων απο καφε.

στο αρχικο θεμα πο ανοιξα ειχε επισυναψη αρχειων και ανεβασα καποιες αφού τις μίκρυνα. τωρα ζηταει διευθυνση URL. δεν υπαρχει απλος τροπος ανεβασμα απο τον υπολογιστη μου?????

Edited by A4belox16
Posted

Θα πρεπει να ανεβασεις τις φωτο σε καποιο site φωτογραφιων, οπως igmur για παραδειγμα, και στην συνεχεια βαζεις το link που θα σου βγαλει το igmur εδω στο forum.

• Like 1
Posted

να τα παρουμε λιγο απο την αρχη. οι 3 πρωτες φωτο ειναι που αφαιρεσα την προσωψη απο τον κυριως κορμο το ηχοσηστηματος και η 3η φωτο το πισω μερος.

στην επομενη φωτο εβγαλα το προστατευτικο μαυρο πλαστικο

EYfRAoB.jpg

• Like 3
Posted

μετα εβγαλα ολη την πλακετα πιεζοντας απο πισω τα περιστοφικα κουμπια και ανοιγοντας τα πλαστικα κλιψακια.(οχι ζορια απαλες κινησεις)

και μας μενει η πλακετα στο χερι

LNErldB.jpg

• Like 2
Posted

συγνωμη αν τις ανεβασω μια μια δεν εχω βρει ακομη το κουμπι τους. αν μπορουν οι διαχειριστες ας τα συμαζεψουν...........

συνεχεια...αυτο εδω μας εκανε τα νερα που το ελουσα με καθαριστικο χωρις να βρεχω την οθονη καλου κακου παρα μονο την πλακετα. την φυσιξα απαλα να στεγνωσει το υγρο(στεγνωνει γρηγορα απο μονο του) και μονταρα αντιστροφως

Bg7HhNF.jpg

• Like 4
Posted

ελπιζω να βοηθησα.....δεν ειναι δυσκολο παντως....ευχαριστω τον S3 nick για την βοηθεια με τις φωτο

• Like 1
Posted (edited)

Πολύ καλή δουλειά και παρουσίαση !

Απ' ότι βλέπω κατάφερες να ανεβάσεις φωτογραφίες, οπότε δεν χρειάζεται να κάνω κάτι. Αν θες να κάνεις κάποια αλλαγή, πες μου την κάνω.

@ Άλλαξα τον τίτλο του θέματος σε '' Καθαρισμός χειριστηρίου ηχοσυστήματος Concert '' για να είναι πιο εύκολα αναζητήσιμο . 

Edited by Theodore Saba
  • Like 4
Posted

Θα πρότεινα η πολύ καλή δουλειά του φίλου να ανέβει στα D.I.Y. Κατά την γνώμη μου εκεί ανήκει.

Ετσι θα είναι και πιο εύκολη η αναζήτηση της.

• Like 4
Posted (edited)

Σωστή η παρατήρηση σου Γιάννη.

Μεταφέρθηκε στα diy ως '' Καθαρισμός χειριστηρίου ηχοσυστήματος Concert σε A4 b6 ''

Edited by Theodore Saba
  • Like 3
Posted

Στην δικη μου περιπτωση που το ειχε παθει και το δικο μου και οντως παρα πολυ εκνευριστικο!! Χωρις να βγαλω την πηγη απλα τραβηξα εξω το κουμπι και παρατηρησα οτι ειχε μεσα πολλα δοντακια και μαλλον απο το δινε δινε ενταση ειχαν καπως ξεκουμπωσει και γυρναγε στον αερα   εριξα λιγο σπρευ και αλλαξα μερια που κουμπωνε  και ολα κομπλε....

• Like 3
Posted

Σημείωση: Δεν είναι ποτενσιόμετρο αλλά rotary encoder. Για αυτό και τα "ανάποδα" στον χειρισμό του. Για ριζική λύση ή αλλάζει ή ανοίγει και καθαρίζεται με μπαμπάκι και αλκοόλη. Μετά λίπανση με ειδικό γράσο.

Φιλικά,

Γιάννης

• Like 2
Posted (edited)

Στην δικη μου περιπτωση που το ειχε παθει και το δικο μου και οντως παρα πολυ εκνευριστικο!! Χωρις να βγαλω την πηγη απλα τραβηξα εξω το κουμπι και παρατηρησα οτι ειχε μεσα πολλα δοντακια και μαλλον απο το δινε δινε ενταση ειχαν καπως ξεκουμπωσει και γυρναγε στον αερα   εριξα λιγο σπρευ και αλλαξα μερια που κουμπωνε  και ολα κομπλε....

TI εννοεις το ''τραβηξες εξω'' ???  Δηλαδη  ετσι οπως το βλεπω χωρις να βγει η μοναδα το τραβαω και βγαινει??? χωρις ζημια?? το καθαριζω και ξανακουμπωνει???  Γιατι κ εμενα κανει κατι τετοια κολπα το κουμπι της εντασης.αν παω να το δυναμωσω αποτομα αυτο χαμηλωνει...! θελει σχετικα σιγα και ηρεμα... σπαστικο...σωσε με.!

Edited by ailouros
  • Like 1
Posted

TI εννοεις το ''τραβηξες εξω'' ??? Δηλαδη ετσι οπως το βλεπω χωρις να βγει η μοναδα το τραβαω και βγαινει??? χωρις ζημια?? το καθαριζω και ξανακουμπωνει??? Γιατι κ εμενα κανει κατι τετοια κολπα το κουμπι της εντασης.αν παω να το δυναμωσω αποτομα αυτο χαμηλωνει...! θελει σχετικα σιγα και ηρεμα... σπαστικο...σωσε με.!

Ναι φιλε μου στην δικη μου περιπτωση απλα το τραβηξα με μικρη δυναμη ξεκουμπωσε εριξα λιγο σπρευ επαφων ξηρου τυπου το κουμπωσα καλα και ολα οκ!

• Like 1
  • 2 months later...
Posted (edited)

Λιγο σπρευ επαφων εκανε δουλεια και στο δικο μου κουμπι εντασης!Μπραβο στο club. :). Δεν εβγαλα ολο το ραδιο μονο το κουμπι οπως ο 'kwsths",λιγο σπρευ και ετοιμο!!! Προσοχη με το σπρευ.Αν πεσει πανω στα πλαστικα της προσοψης επειδη εχει την ταση να καθαριζει βρωμιες γυαλιστικα κ.α. τετοια τα ψιλοθαμπωνει.Γι αυτο βαζουμε λιγο χαρτι κουζινας γυρω γυρω ;).

Edited by ailouros
  • Like 5
  • 1 year later...
Posted

Συγχαρητήρια, πολύ καλή ανάρτηση, ακολούθησα τα βήματα και διορθώθηκε το πρόβλημα. 

• Like 2