Jump to content

Recommended Posts

Posted
Kavouras οχι φιλος με τιποτα 4αρι η Q  η οτιδηποτε αλλο τετοιου στυλ.Ειμαι αναμεσα 6 και 8. vpad να εισαι καλα τα ειπες νομιζω ολα.

Να ειστε ολοι καλα και χιλια ευχαριστω που ασχοληθηκατε για ακομα μια φορα μαζι μου.

Θοδωρη οκ βρες μου ενα.

Παμε για Α6  2.0TFSI QUATTRO manual  λοιπον.

Posted

Αν το post μου σε απογοήτευσε ή σε απέτρεψε από το συγκεκριμένο αμάξι, επίτρεψέ μου ορισμένες διευκρινήσεις:

1. Εφόσον τα service έχουν γίνει κανονικά, οι μηχανές αυτές (3,2 - 2,8L), είναι σκυλιά και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

2. Σε περίπτωση αστοχίας γλίστρας στους μεταβλητούς, η επισκευή γίνεται πάνω στο αυτοκίνητο και από εσένα τον ίδιο αν πιάνουν τα χέρια σου. Βοηθός σου το youtube και οπωσδήποτε - ευαγγέλιο το elsawin. Για τις διαρροές που ανέφερα παραπάνω και αυτές είναι εύκολα προσβάσιμες - επισκευάσιμες και σχετικά ανέξοδες.

3. Το αυτόματο σασμάν μην το φοβάσαι καθόλου. Αν έχει πρόβλημα, στο test drive θα το καταλάβεις αμέσως. Το δικό μου έχει 215.000 χλμ. το έχω σκίσει και δεν έχει κάνει κιχ. Προληπτικά σου ανέφερα την αλλαγή βαλβολίνων για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να σου διαλυθούν οι όποιες αμφιβολίες. Και αυτή η αλλάγη μπορεί να γίνει από εσένα με μόνο κόστος το φίλτρο του σασμάν τις βαλβολίνες και το VCDS...χρόνος κάτω από 1 ώρα την πρώτη φορά.

4. Καθαρισμό επικαθίσεων στο δικό μου με 11 χρόνια στην πλάτη δεν του έχω κάνει ακόμη αλλά η μηχανή του στροφάρει μια χαρά...ίσως το καλοκαιράκι.

Και ορισμένα πλεονεκτήματα:

1. Χώροι - χώροι - ΧΩΡΟΙ...5 μέτρα είναι αυτά.

2. Ποιότητα κατασκευής - κύλισης - ηχομόνωση...και συγγνώμη αν ενοχλώ, πολύ ανώτερη από Α4.

3. Γουργουρητό V6 που καμία εξάτμιση δεν πετυχαίνει.

4. Κινητήρας που ανεβάζει ταχύτητα χωρίς να ιδρώνει.

5. Αυτόματο σασμάν. Σε τέτοια κυβικά και για καθημερινή χρήση το μηχανικό είναι κουραστικό.

6. Πουλ μουρ, ή αλλιώς κεφαλή δε-ΞΙΑ!!! Στα φανάρια ειδικά, από κάτι τύπους με Ε200 ή 5άρες.

7. Για μοντίφες σε εξοπλισμό, το ebay.de είναι τίγκα.

8. QUATTRO...what else.

Αν δεν σε αποκαρδιώνει η υψηλή φορολογία, τα τέλη, ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης, το απρόοπτο - άγνωστο και η καφρίλα του φορολογικού μας συστήματος, αφού το τσεκάρεις καλά, ΧΤΥΠΑ το. Μακάρι να βρεις το 3.0Τ. Καλό είναι και το δίλιτρο αλλά κάθε φορά που θα ανοίγεις καπό θα ψάχνεις που είναι η υπόλοιπη μηχανή :sHa_hehe:

Το Α8 είναι άλλη κλάση. Στο car.gr μόνο ένα 4,2L του 11 αξίζει αλλά και αυτό θέλει καλό ψάξιμο.

Φιλικά Βαγγέλης.

• Like 3
Posted (edited)

Ψαχνουμε αλλα δεν.Τα περισσοτερα ακομα και απο γερμανια ειναι 3λιτρα και 3.2.Σε 2λιτρα οι τιμες ξεφευγουν κατα πολλυ και δεν τα κοιταω καθολου οποτε......................

vpad

Αν δεν σε αποκαρδιώνει η υψηλή φορολογία, τα τέλη, ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης  αυτα οχι τοσο (μεχρι σημερα φυσικα) οσο το απρόοπτο - άγνωστο και η καφρίλα του φορολογικού μας συστήματος,

Χμμμμ το ειδα το 8αρι.Αυτο δεν λες?

https://www.car.gr/8297029-audi-a8-full-extra-quattro-371hp

Edited by fadomas
Posted

Ψαχνουμε αλλα δεν.Τα περισσοτερα ακομα και απο γερμανια ειναι 3λιτρα και 3.2.Σε 2λιτρα οι τιμες ξεφευγουν κατα πολλυ και δεν τα κοιταω καθολου οποτε......................

vpad

Αν δεν σε αποκαρδιώνει η υψηλή φορολογία, τα τέλη, ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης  αυτα οχι τοσο (μεχρι σημερα φυσικα) οσο το απρόοπτο - άγνωστο και η καφρίλα του φορολογικού μας συστήματος,

Χμμμμ το ειδα το 8αρι.Αυτο δεν λες?

https://www.car.gr/8297029-audi-a8-full-extra-quattro-371hp

Τρελη λιμουζινα !  :sSc_eek:

Posted

Σε αυτό αναφερόμουν, αλλά όντας το μοναδικό στο site δεν αποτελεί επιλογή αλλά μονόδρομο. Το προσωπικό μου γούστο σε Α8 κλείνει προς το D3 παρά το D4 που το θεωρώ πολύ τετράγωνο και άνευ ταυτότητας. Αν δεν σε ικανοποιεί κάτι από Ελλάδα, πάρε το χρόνο σου και κοίτα από Γερμανία μεριά. Κοίτα και το Α7 (το Α6 σε έκδοση...CC, λίγα κυκλοφορούν εδώ). Σίγουρα θα βρεις από εκεί όπως το θες και fully loaded, απλά έχε υπομονή. Εγώ έψαχνα 6 μήνες μέχρι να το βρω. Για περισσότερες πληροφορίες σου προτείνω τα www.audizine.com και www.audiworld.com όπου θα βρεις άπειρες πληροφορίες για τα παραπάνω μοντέλα. Όπως και να΄χει καλή τύχη. :LaieA_014:

Posted

Bαγγελη μια απο τα ιδια και εγω.D3 και μονο.Ειδωμεν φιλος τους εβαλα και ψαχνουν για 6αρι 3.0λιτρο tfsi η για κανα 8αρι d3.

Αναμενουμε.Οτι νεο εχω θα το ποσταρω.Σας ευχαριστω ολους να ειστε καλα.