George... Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Μηπως ξερει κανενας καποιο link απο το original MAINTENANCE GUIDE,τηςΑudi για να δω καθε ποσα χλμ προτεινει ο κατασκευαστης service και τι περιλαμβανει αυτο???π.χ ιμαντας χρονισμου,βαλβολινες,αντιψυκτικο,μπουζι,υγρα τιμονιου,κτλπ???? Η αν μπορει να μου στειλει καποιος foto το δικο του. Με ενδιαφερει για Α4 Β6 1.8 Τ quattro bex engine.Ευχαριστω.
BEX Posted February 12, 2017 Posted February 12, 2017 Το μόνο που έχω βρει είναι ένα πρόγραμμα (φαντάζομαι θα υπήρχε σε cd) που είναι ουσιαστικά ένα index του manual. Δυστηχώς είναι στα ρώσσικα (?) και οι εικόνες δεν είναι και σε πολύ καλή ανάλυση. Είναι ~100mb το ανέβασα εδώ αν θες να ρίξεις μια ματιά: http://www.filedropper.com/audia4b6manual 1
George... Posted February 12, 2017 Author Posted February 12, 2017 Απλα θελω να μαθω καθε ποσα χλμ η χρονια προτεινει η Αudi αλλαγη ιμαντα χρονισμου,αντιψυκτικο,βαλβολινες,υγρα φρενων και υγρα υδραυλικου τιμονιου ! για Α4 1.8 Τ quattro......εσεις καθε ποτε τα αλλαζετε..?????
Papanas13 Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Απλα θελω να μαθω καθε ποσα χλμ η χρονια προτεινει η Αudi αλλαγη ιμαντα χρονισμου,αντιψυκτικο,βαλβολινες,υγρα φρενων και υγρα υδραυλικου τιμονιου ! για Α4 1.8 Τ quattro......εσεις καθε ποτε τα αλλαζετε..?????Στα 88000 είχα αλλάξει αυτά που λες μαζί με αντλία νερου και τώρα μου έχει για τα 174000 αλλαγή ιμάντα χρονισμού με αντλία νερου....για αντλία νερου είναι υποχρεωτικό να την αλλάξω??? Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Giannis20vt Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Η αντλία δεν χρειάζεται υποχρεωτικά αλλαγή. Όμως υπάρχει το εξης δεδομένο. Ειναι ένα εξάρτημα που φθείρεται κι αυτο. Η διαδικασια για την αλλαγή της ειναι όμοια (ως ενα σημεια) με την διαδικασια αλλαγής ιμάντα (έχει πολύ ξηλωμα στο b6). Το κόστος της με τα ψυκτικά υγρά δεν ξεπερνα τα 100ευρω (περιπου). Τα εργατικά όμως είναι ισως και περισσότερα μιας και η διαδικασια ειναι χρονοβορα. Ετσι προτείνεται να αλλαζεται μαζι με τον ιμάντα. 1
ΒΑΣΙΛΗΣ A4 Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 Καλησπέρα! Δημοσιευμένο 26 λεπτά πριν Παιδιά καλησπερα. Εχω ενα Α4 Β6 1.8Τ qattro 2004 Κ Θέλω να βάλω τα 10 40 Liqui Moly Molygen. Θα έχω ΚΆΠΟΙΟ πρόβλημα? Ρωτάω επειδή δεν έχω το manual
Recommended Posts