kalyv Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Καλησπερα. Καποια συμβουλη για να καθαρισω το καθισμα απο σταμπα αλμυρας λογω θαλασσας; Το καθισμα εχει αλκανταρα ειναι σε s3. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kananelos Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Καλησπερα. Καποια συμβουλη για να καθαρισω το καθισμα απο σταμπα αλμυρας λογω θαλασσας; Το καθισμα εχει αλκανταρα ειναι σε s3. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βρέξε λίγο μια πετσέτα και καθάρισε. 1
kalyv Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 Βρέξε λίγο μια πετσέτα και καθάρισε.Τοσο απλο ηταν [emoji14] Σ ενα καλο πλυντηριο που πηγα δεν αναλαμβανουν καν καθαρισμο αλκανταρα γιατι μπορει να χαλασει ευκολα μου ειπαν κλπ..Ευχαριστω παντως Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kananelos Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Ποιό ευαίσθητο από δέρμα δεν είναι σίγουρα, παντού έχω τα σημαδάκια μου, μόνο το αλκαντάρα είναι σαν καινούργιο και έχει φάει- τρώει κυβικά αλάτι
Recommended Posts