tarirs Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Καλησπερα,βρισκομαι Πειραια,και ειμαι 41 ετων,οικογενειαρχης,με παιδακι 7 ετων,απο 21 ετων ειχα στην κατοχη μου αρκετα αυτοκινητα,μεχρι τωρα εχω αλλαξει 10 αυτοκινητα,απο σπορ,suv,μεχρι mini... Κατοχος προς το παρον τωρα ενα Renault megane II 1.6,σκεφτομαι αγορα απο εξωτερικο,φυσικα,λογω οτι εχω προνομοια,χωρις τελωνεια,ενα Audi A3 8p 1,6 fsi.... Οταν το εχω στην κατοχη μου θα σας το παρουσιασω !!! Ευχαριστω για την αποδοχη 1
adui Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 καλως μας ηρθες, με το καλό να παρεις το νεο σου Α3... 1
kananelos Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 Καλησπερα,βρισκομαι Πειραια,και ειμαι 41 ετων,οικογενειαρχης,με παιδακι 7 ετων,απο 21 ετων ειχα στην κατοχη μου αρκετα αυτοκινητα,μεχρι τωρα εχω αλλαξει 10 αυτοκινητα,απο σπορ,suv,μεχρι mini... Κατοχος προς το παρον τωρα ενα Renault megane II 1.6,σκεφτομαι αγορα απο εξωτερικο,φυσικα,λογω οτι εχω προνομοια,χωρις τελωνεια,ενα Audi A3 8p 1,6 fsi.... Οταν το εχω στην κατοχη μου θα σας το παρουσιασω !!! Ευχαριστω για την αποδοχη Με το κάλο και καλώς ήρθες! Απορία Γιατί δεν κοίταξες για 1.8 tfsi ή ακόμα και το 1.4 tfsi;
Recommended Posts