Jump to content

Recommended Posts

Posted

Πριν καμμια ώρα οδηγώντας στην εθνική οδό άκουσα έναν θόρυβο και μετά είδα ένα ράγισμα-αστέρι στο κέντρο του παρμπριζ γύρω στα 2 εκατοστά διάμετρος. Ευτυχώς το καλύπτει η ασφάλεια θραύσης κρυστάλλων που έχω.

έχω δύο επιλογές, τοπική επιδιόρθωση ή ολική αντιακταστάση τζαμιού χωρίς κόστος και τα δύο. Υπάρχει κάποιος λόγος για να μην κάνω ολική αντικατάσταση;

επίσης η carglass έχει προσφορά αντιηλιακές μεμβράνες για όλα τα τζάμια (8 τον αριθμό στο δικό μου) με 177 ευρώ της Madico και το σκέφτομαι. Προσωπικά μόνο την 3Μ έχω ακούσει ως μεγάλο κατασκευαστή.

Posted

Και η madico ειναι πολυ καλη εταιρεια..μην την φοβασαι!!

Οσο για το ραγισμα, εγω επειδη εχω αλλαξει παρ-πριζ μετα απο ραγισμα, καλυτερα ειναι να δοκιμασεις πρωτα την τοπικη επιδιορθωση...χωρις καποιον σοβαρο λογο εαν τοτε μου εδιναν την επιλογη θα επελεγα την επιδιορθωση. Το να αλλαχθεί ολοκληρο το παρ-πριζ δεν ειναι απλο πραγμα!

Posted

εννοείς ότι η αντικατάσταση παρ μπριζ μπορεί να μην γίνει με απόλυτη επιτυχία και να έχεις τριγμους μετά κλπ ή απο θέμα ασφαλείας;

Posted

εννοείς ότι η αντικατάσταση παρ μπριζ μπορεί να μην γίνει με απόλυτη επιτυχία και να έχεις τριγμους μετά κλπ ή απο θέμα ασφαλείας;

Επειδη ειδα την διαδικασια αλλαγης του...σιγουρα μετα δεν θα ειναι οπως η εργοστασιακη τοποθετηση. Εμενα υον πρωτο καιρο παρατηρησα και καποιους τριγμους απο χαμηλα εμπρος, οι οποιοι ευτυχως εξαφανιστηκαν!

Το μονο που εχει μεινει να μου το θυμιζει ειναι δυο μεγαλοι κυκλοι απο τις βεντουζες που το κρατάνε κατα την τοποθετηση, οι οποιοι οσες φορες και να εχω καθαρισει το παρ-πριζ δεν εχουν φυγει και ειδικοτερα οταν θολωνει το τζαμι φαινονται χαρακτηριστικα!

Posted

ΕΙχα αλλαξει 2 φορες παρμπριζ στο δικο  μου Α4, με απολυτη επιτυχια. Καμια παρενέργεια, ούτε θόρυβοι, ουτε τριγμοι. Βεβαια αν το δεις χωρις τζαμι παθαίνεις ένα ψυχολογικο σοκ, αλλά τελικά δεν ειναι τιποτα.

Posted

Αλλαγή και μόνο αλλαγή .....την επισκευή θα την βλέπεις πάντα μπροστά σου και θα σε χαλάει

Έχω κάνει και επισκευή και αλλαγή και θα ξανακάνω αλλαγή γιατί έχει και εμένα ένα ψεγάδι

Επισεις ένα καινούριο παρμπρίζ αξίζει ..... εάν χρισημοποιηθουν οι σωστές κόλες δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα

Για μεμβράνες 3Μ , επειδή θα αλλάξεις παρμπρίζ και και το ενδεχόμενο τοποθέτησης λαό σε αυτό

Την ποιο διαφανές να κόβει ακτινοβολία και να μην φαίνεται , Επισεις μπορείς να πάρεις χαρτί από δερματολόγο ΕΟΠΥ

Υ.γ. Προσοχή να επιλέξεις αλλαγή

Posted

Επειδη ειδα την διαδικασια αλλαγης του...σιγουρα μετα δεν θα ειναι οπως η εργοστασιακη τοποθετηση. Εμενα υον πρωτο καιρο παρατηρησα και καποιους τριγμους απο χαμηλα εμπρος, οι οποιοι ευτυχως εξαφανιστηκαν!

Το μονο που εχει μεινει να μου το θυμιζει ειναι δυο μεγαλοι κυκλοι απο τις βεντουζες που το κρατάνε κατα την τοποθετηση, οι οποιοι οσες φορες και να εχω καθαρισει το παρ-πριζ δεν εχουν φυγει και ειδικοτερα οταν θολωνει το τζαμι φαινονται χαρακτηριστικα!

Είναι θέμα σωστής τοποθέτησης , εμένα από αλλαγή δεν παρουσίασε τίποτα απόλυτος

Η επισκευή με χάλαγε κάθε φορά που εμπενα στο τούτου επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο να σπάσει περισσότερο

Επίσης είχα ένα πεντακάθαρο παρμπρίζ

Posted

Καλημέρα μας,

ολική αντικατάσταση κατ΄εμέ. Και αντιπροσωπεία μάλιστα (έτσι έπραξα προσωπικά) κι ας είχα απόλυτη κάλυψη με carglass κι ας είχα 50 απαλλαγή από την ασφάλειά μου (για την αντιπροσωπεία).

Κανένα πρόβλημα με τριγμούς, θορύβους έκτοτε (πάνω από 2 χρόνια αν θυμάμαι καλά)

Posted (edited)

Πριν καμμια ώρα οδηγώντας στην εθνική οδό άκουσα έναν θόρυβο και μετά είδα ένα ράγισμα-αστέρι στο κέντρο του παρμπριζ γύρω στα 2 εκατοστά διάμετρος. Ευτυχώς το καλύπτει η ασφάλεια θραύσης κρυστάλλων που έχω.

έχω δύο επιλογές, τοπική επιδιόρθωση ή ολική αντιακταστάση τζαμιού χωρίς κόστος και τα δύο. Υπάρχει κάποιος λόγος για να μην κάνω ολική αντικατάσταση;

επίσης η carglass έχει προσφορά αντιηλιακές μεμβράνες για όλα τα τζάμια (8 τον αριθμό στο δικό μου) με 177 ευρώ της Madico και το σκέφτομαι. Προσωπικά μόνο την 3Μ έχω ακούσει ως μεγάλο κατασκευαστή.

H madico είναι κορυφαία μάρκα.

Απλά επισημαίνω ότι με 177€ προφανώς δε σου βάζει την "καλή" σειρά της madico αλλά την πιο φτηνή. (το λέω επειδή έχει τύχει να έχω σχεδόν υπερ-αναλύσει το θέμα των μεμβρανών πριν επιλέξω να βάλω -2 φορές- στο αμάξι μου).

Edited by Kavouras
Posted

Ευχαριστώ για όλους για τις απαντήσεις σας. Μετά απόλα αυτά προφανώς θα πάω για ολική αντικατάσταση και τις μεμβράνες θα τις αφήσω για αργότερα.

Posted

Ευχαριστώ για όλους για τις απαντήσεις σας. Μετά απόλα αυτά προφανώς θα πάω για ολική αντικατάσταση και τις μεμβράνες θα τις αφήσω για αργότερα.

τουλάχιστον δες να βάλεις μπροστά τώρα που θα αλλάξεις παρμπριζ , είναι και η ποιο σημαντική για σένα  ...