g.politis Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 Καλησπερα παιδια καλως σας βρηκα,ειμαι ο ευτυχης κατοχος ενος S3 8L και πρωην κατοχος ενος Α3 1.6 μοντ 99.Δεν αλλαζω με ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!
Kavouras Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 Καλησπερα παιδια καλως σας βρηκα,ειμαι ο ευτυχης κατοχος ενος S3 8L και πρωην κατοχος ενος Α3 1.6 μοντ 99.Δεν αλλαζω με ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!! καλώς όρισες φίλε στην όμορφη παρέα μας!!!! Ό,τι απορία έχεις ή κάποια ιδέα που έχεις και θες να υλοποιήσεις στο αμάξι σου και δεις ότι δεν υπάρχει κάτι, μη διστάσεις να ανοίξεις ένα νέο θέμα. Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε σε κάποια από τις συναντησεις μας.
audidis Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 Καλημέρα και καλώς όρισες στην ομάδα φίλε μου! Με βάση το ιστορικό που μας παρέθεσες, το επόμενο θα είναι RS3, σωστά ? Καλή πλοήγηση εύχομαι, όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, ότι θες ρωτάς! 2
g.politis Posted June 1, 2018 Author Posted June 1, 2018 Μαλλον εχεις δικιο,οταν το βαρεθω μαλλον σε rs3 θα παω,κατι πιο πρακτικο για να μπαινει κι ο διαδοχος!!! 1
Recommended Posts