jamaicanos19 Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Χαιρετώ την παρέα,έχω b6 1,8 Quattro και σε λίγο θα αλλάξω αμορτισέρ.τι μου προτείνετε?δεν θέλω να είναι σκληρό το αμάξι, επίσης αν γνωρίζει κάποιος πια αμορτισέρ φοράει μανισιο το αμάξι και ποια φοράει το s line
CostasD Posted September 11, 2018 Posted September 11, 2018 Χαιρετώ την παρέα,έχω b6 1,8 Quattro και σε λίγο θα αλλάξω αμορτισέρ.τι μου προτείνετε?δεν θέλω να είναι σκληρό το αμάξι, επίσης αν γνωρίζει κάποιος πια αμορτισέρ φοράει μανισιο το αμάξι και ποια φοράει το s lineSline από Γερμανία παραγγελία και υπολόγιζε 600+....Sent from my iPhone using Tapatalk
jamaicanos19 Posted September 12, 2018 Author Posted September 12, 2018 Ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση,θα χρειαστεί να αλλάξω και ελατήρια?
audidis Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 Καλησπέρα, Είμαι έτοιμος να σου απαντήσω "όχι" για τα ελατήρια, αλλά πες μας πόσα χλμ έχει το αυτοκίνητό σου και τι είδους χρήση του κάνεις (αν και για να λες ότι δεν θες να είναι σκληρό το αμάξι μάλλον για πολιτισμένη χρήση πρόκειται...)Για τον ίδιο λόγο παραπάνω ΔΕΝ θα πρότεινα sline ανάρτηση.Sent from my iPhone using Tapatalk
jamaicanos19 Posted September 12, 2018 Author Posted September 12, 2018 3 ώρες πριν, audidis είπε Καλησπέρα, Είμαι έτοιμος να σου απαντήσω "όχι" για τα ελατήρια, αλλά πες μας πόσα χλμ έχει το αυτοκίνητό σου και τι είδους χρήση του κάνεις (αν και για να λες ότι δεν θες να είναι σκληρό το αμάξι μάλλον για πολιτισμένη χρήση πρόκειται...) Για τον ίδιο λόγο παραπάνω ΔΕΝ θα πρότεινα sline ανάρτηση. Sent from my iPhone using Tapatalk Το χρησιμοποιώ για ταξίδια πιο πολύ με την οικογένεια,ποια ανάρτηση είναι η μανισια? κάπου είδα ότι φοράει Sachs αλλά δεν είμαι σίγουρος
Recommended Posts