giannis_a3 Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 (edited) καλησπέρα ομάδα! είμαι παλιό μέλος αλλα με νέο προφιλ.. το αμαξακι μ ειναι ενα audi a3 1.4tfsi.... οι βελτιώσεις που έχω κάνει είναι #τοποθέτηση τουρμπίνας κ03 απο τουρμποκομπρεσσορα.. #μετατροπή από υδρόψυκτο που ηταν μαμα σε αεροψυκτο #εξωτερικα το εχω κανει sline #φοραει ζάντα ρεπλικα 17 απο το νεο rs5 #φρένα brembo 4πιστονα με 330χ28 δισκο κ.α αλλα πολλα πραγματα...? Edited December 2, 2018 by giannis_a3 εικονα 8
giannis_a3 Posted December 5, 2018 Author Posted December 5, 2018 και μερικές φωτό από το εσωτερικό...το τιμόνι μολις ηρθε και μένει η τοποθέτηση για να κλείσει το εσωτερικο... 5
Theodore Saba Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Γιάννη που χάθηκες ρε φίλε. welcome back ! 1
giannis_a3 Posted February 6, 2019 Author Posted February 6, 2019 (edited) Μπήκε και το τιμονακι? Ολοι μ ελεγαν δεν μπαινει αλλα τελικα αν απεθυνθεις στον σωστο μαστορα ολα κομπλε... delectronics!!! Λοιπον για να το τοποθετησω χρειαστηκα καποια εξτρα πραγματακια... 1)εγκεφαλακι πολυτουργικου 2)εγκεφαλακι απο 8p σε 8v Μονο ετσι μπορει να λειτουργησει σωστα και ο αεροσακος και η λειτουργιες του τιμονιου... Edited February 6, 2019 by giannis_a3 6
Recommended Posts