sotirios Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 καλημερα και χρονια πολλα ειμαι καινουργιος στο φορουμ και θα ηθελα την βοηθια σας αν γνωριζετε εχω ενα audi a8 4.2tdi εχω ενα προβλημα με το αυτοκινητο προσπαθω να ενεργοπιησω τον αυτοματο πιλοτο και μου γραφη μια ενδιξη acc not avalamble μηπως γνωριζει κανεις τι κηνησεις πρεπει να κανω ωστε να λειτουργει ευχαριστω εκ τον προτερων
kananelos Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 Χρόνια πολλά! Είναι σίγουρο ότι έχει μπει στο αμάξι σαν extra; Δούλευε και χάλασε ; Νομίζω πρέπει να απευθυνθείς σε αντιπροσωπεία για να δουν τι σου λείπει, ίσως υπάρχει προεγκατάσταση και πρέπει να πληρώσεις για να ενεργοποιηθεί , ίσως να θες κάποιο update. 1
sotirios Posted December 25, 2018 Author Posted December 25, 2018 το αγορασα προσφατα πριν 2 μερες τα εχει πανω αποκαινουργιο αλλα οταν παταω τον λεβιε που οπλιζει το κρουιζ κοντρολ μου βγαζει μια χρωματιστι μπαρα και οπιο κουμπι και να πατησω μου βγαζει κατι τελιτσες τιποτε αλλο
kananelos Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 24 λεπτά πριν, sotirios είπε το αγορασα προσφατα πριν 2 μερες τα εχει πανω αποκαινουργιο αλλα οταν παταω τον λεβιε που οπλιζει το κρουιζ κοντρολ μου βγαζει μια χρωματιστι μπαρα και οπιο κουμπι και να πατησω μου βγαζει κατι τελιτσες τιποτε αλλο Καλορίζικο !!! Διάβασε το manual , κάτι θα κάνεις λάθος , αλλιώς πας αντιπροσωπεία. Έλα Ελλάδα να το ψάξουμε ?
sotirios Posted February 8, 2019 Author Posted February 8, 2019 (edited) Καλημερα γνωρίζει κανείς πως αφερουμετο φανάρι από το Audi A8 model2007 ευχαριστω Edited February 8, 2019 by sotirios
maltas Posted February 8, 2019 Posted February 8, 2019 2 hours ago, sotirios said: Καλημερα γνωρίζει κανείς πως αφερουμετο φανάρι από το Audi A8 model2007 ευχαριστω τσεκαρε στο google για οδηγιες η για βιντεο, εγω με ενα απλο search( how to remove headlight on Audi A8) βρηκα το παραπανω βιντεο 1
Recommended Posts