Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλημερα εχθες καθως παω τον μικρο προπονηση κανει ενα κοπιασμα και αναβη το λαμπακη της μηχανης του αντισπιν του χειροφρενου  σχεδον ολα με τα ολα καλα πιο κατω παλι τα ιδια τωρα ομως το λαμπακι του αντισπιν μονιμα αναμενο  φτανω στον προορισμο σβηνω αφηνω λιγη ωρα παω να βα λω μπρος τιποτε γκουργκουρ αλλα δεν επαιρνε μετα απο 3 4 προσπαθειες πηρε πατω το γκαζι εως 5000 στροφες δουλευει μια χαρα  το απογευμα ειχα μια δουλεια αρκετη αποσταση απο ευοσμο καλαμαρια θεσσαλονικη και γυρισα μεσω περιφερειακου κανενα προβλημα κατα τις δεκα το βραδυ γειτονσα μου λεει κατι ακουγεται απο το αμαξι κατεβαινω και δουλευε το βεντιλατερ  βαζω μπρος σβηνει βγαζω το κλειδι ξαναπαιρνει  βγαζω αρνητικο πολο μπαταριας  μετα απο λιγο πηρε παλι βγαζω και τον θετικο και το αμαξι ολο το βραδυ ξεκλειδωτο ευτυχως εκει που ειναι δεν πολυφαινεται καμια γνωμη τι μπορει να ειναι ?

Posted

Γεια σου φιλε ,εγω  θα τσεκαριζα πρωτα την μπαταρια μηπως ειναι στα τελευταια της? μετα εγκεφαλο βεντιλατερ, και τελος καποιο ρελε μηπως βραχυκυκλωνει! Αυτα    . Καλο ειναι να πας και σε καποιο εξουσιοδοτιμενο συνεργειο να το φυσωσει να ξερουμε αν κρατησε καποια βλαβη στον εγκεφαλο.

Posted

τελικα μετα απο δυο ημερες μεσα στον ηλεκτρολογο η πλεξουδα ηταν σαπια απο νερα και επισης ενα ρελε μεσα στον εγκεφαλο και αυτο σαπιο απο νερα και ολα εγιναν γιατι μια υδροροη ηταν βουλωμενη και κρατουσε νερα και με τα χρονια εγινε η ζημια ελπιζω να τελειωσαμε  καλο πασχα με υγεια για ολους

• Like 3
Posted
12 ώρες πριν, malama είπε

τελικα μετα απο δυο ημερες μεσα στον ηλεκτρολογο η πλεξουδα ηταν σαπια απο νερα και επισης ενα ρελε μεσα στον εγκεφαλο και αυτο σαπιο απο νερα και ολα εγιναν γιατι μια υδροροη ηταν βουλωμενη και κρατουσε νερα και με τα χρονια εγινε η ζημια ελπιζω να τελειωσαμε  καλο πασχα με υγεια για ολους

Ευτυχως εβγαλες ακρη φίλε μου. Ποια υδροροή ηταν βουλωμένη;

Posted
13 hours ago, malama said:

Άκου να δεις ρε παιδί μου ένα μικρό προληματάκι Τί μπορεί να σου προκαλέσει!