Chris A6 Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 (edited) Χαίρομαι που είμαι στην παρέα σας. Πρώτη φορά Audi αλλά παλιός στο group και στα 20vt. Επί 12 χρόνια είχα Octavia 1.8t 4x4 Η διαφορά στην ποιότητα κατασκευής είναι εμφανής ελπίζω ωστόσο το Audi να αποδειχτεί το ίδιο αξιόπιστο με το Skoda. Εδώ και λίγο καιρό απέκτησα ένα A6 1.8t quattro 2004. Είχε πολύ λίγα χιλιόμετρα για την ηλικία του λόγω ειδικών συνθηκών και είπα να δώσω μια τελευταία ευκαιρία στους 20vt μιας και είμαι ευχαριστημένος από την προηγούμενη εμπειρία μου. Edited November 25, 2019 by Chris A6
audidis Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 Καλημέρα και καλοτάξιδο το Α6 με απροβλημάτιστα χλμ εύχομαι!
apostolos.zer Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 Προηγούμενος κάτοχος του συγκεκριμένου audi από Πάτρα όλα καλά με το αυτοκίνητο φίλε ???(πρέπει να έκανες την αγορά του αιώνα σε αυτήν την τιμή)
Kavouras Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 On 5/16/2021 at 6:24 PM, apostolos.zer said: Προηγούμενος κάτοχος του συγκεκριμένου audi από Πάτρα όλα καλά με το αυτοκίνητο φίλε ???(πρέπει να έκανες την αγορά του αιώνα σε αυτήν την τιμή) είσαι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης??? (ρε μικρός που είναι ο κόσμος)
Recommended Posts