Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Καλησπέρα σε όλους σας,

Ήρθε η ώρα να τα ξαναπούμε με τους παλιούς και να γνωρίσουμε και τα νέα μέλη την Κυριακή 8 Μαρτίου στο Αχίλλειον (Ribas) στην Βάρκιζα. Η ώρα συνάντησης είναι 12.00 και θα παρακαλέσουμε να τηρηθεί όσον το δυνατόν είναι εφικτό, για να μπορέσουμε να βγάλουμε φωτογραφίες με όσα περισσότερα αυτοκίνητα μελών μπορέσουμε.

Κατά την διάρκεια του καφέ θα βρούμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα, να ανταλλάξουμε ιδέες για τα αμάξια μας και να μοιραστούμε τους προβληματισμούς μας.

Επίσης την ίδια ώρα θα έχουμε και ραντεβού με την Ιστορία της Audi!

Εκεί θα μας περιμένουν οι... πρόγονοί μας, ένα πολύ σημαντικό και σπάνιο κομμάτι της λέσχης μας, τα δίχρονα της Auto Union DKW και όχι μόνο!

Η συνάντηση θα είναι από τις καλύτερες της χρονιάς, σας περιμένουμε όλους εκεί!

Θα υπάρχει κρατημένος χώρος για να σταθμεύσουμε τα καμάρια μας και και ο χώρος που έχει κλειστεί είναι ελεγχόμενος και ευχάριστος για τα μέλη τα οποία θα έρθουν με τα παιδιά τους.

Θα υπάρχει και laptop με διαθέσιμο vagcom!!!!!!

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στην διάθεσή σας.

Υπεύθυνος συνάντησης: Ζήσιμος Δημάκης

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

unnamed.jpg

unnamed (1).jpg

Edited by audidis
  • Like 1
Posted

Πως μπορω να γινω και εγω μελος στο club????γτ θα ήθελα να ερθω και εγω στην συναντηση....ευχαριστω κ καλησπερα

Posted

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα.

Εννοείται πως δεν χρειάζεται να είσαι μέλος για να έρθεις στην συνάντηση.

Κάρτα μέλους μπορείς να βγάλεις και επιτόπου εφόσον επιθυμείς να στηρίξεις το Audi Sport Club.

• Like 1
Posted

Ευχαριστω πολυ......οποτε ειναι 8 μαρτιου ημερα κυριακη στις 12 το πρωι...........η συναντηση θα γινει στο ribas?

Posted

Η συνάντηση θα γίνει στο Αχίλλειον (απέναντι από το Ρίμπας). Θα έχουμε κλείσει χώρο στο πάρκινγκ.

Σε περιμένουμε.

• Like 2
Posted

θα ειμαι αναβυσσο και θα ερθω απο εκει θα φερω και φοτογραφικη μηχανη να τραβηξουμε τα καμαρια μας απο τι ωρα θα εισαστε εκει

• Like 1