GTaros Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 (edited) Καλησπέρα σε όλους σας, Ήρθε η ώρα να τα ξαναπούμε με τους παλιούς και να γνωρίσουμε και τα νέα μέλη την Κυριακή 8 Μαρτίου στο Αχίλλειον (Ribas) στην Βάρκιζα. Η ώρα συνάντησης είναι 12.00 και θα παρακαλέσουμε να τηρηθεί όσον το δυνατόν είναι εφικτό, για να μπορέσουμε να βγάλουμε φωτογραφίες με όσα περισσότερα αυτοκίνητα μελών μπορέσουμε. Κατά την διάρκεια του καφέ θα βρούμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα, να ανταλλάξουμε ιδέες για τα αμάξια μας και να μοιραστούμε τους προβληματισμούς μας. Επίσης την ίδια ώρα θα έχουμε και ραντεβού με την Ιστορία της Audi! Εκεί θα μας περιμένουν οι... πρόγονοί μας, ένα πολύ σημαντικό και σπάνιο κομμάτι της λέσχης μας, τα δίχρονα της Auto Union DKW και όχι μόνο! Η συνάντηση θα είναι από τις καλύτερες της χρονιάς, σας περιμένουμε όλους εκεί! Θα υπάρχει κρατημένος χώρος για να σταθμεύσουμε τα καμάρια μας και και ο χώρος που έχει κλειστεί είναι ελεγχόμενος και ευχάριστος για τα μέλη τα οποία θα έρθουν με τα παιδιά τους. Θα υπάρχει και laptop με διαθέσιμο vagcom!!!!!! Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στην διάθεσή σας. Υπεύθυνος συνάντησης: Ζήσιμος Δημάκης Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 26, 2020 by audidis 1
Nikos mporovilis Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Πως μπορω να γινω και εγω μελος στο club????γτ θα ήθελα να ερθω και εγω στην συναντηση....ευχαριστω κ καλησπερα
audidis Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα. Εννοείται πως δεν χρειάζεται να είσαι μέλος για να έρθεις στην συνάντηση. Κάρτα μέλους μπορείς να βγάλεις και επιτόπου εφόσον επιθυμείς να στηρίξεις το Audi Sport Club. 1
Nikos mporovilis Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 Ευχαριστω πολυ......οποτε ειναι 8 μαρτιου ημερα κυριακη στις 12 το πρωι...........η συναντηση θα γινει στο ribas?
GTaros Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 Η συνάντηση θα γίνει στο Αχίλλειον (απέναντι από το Ρίμπας). Θα έχουμε κλείσει χώρο στο πάρκινγκ. Σε περιμένουμε. 2
Γκριζομαλης Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 θα ειμαι αναβυσσο και θα ερθω απο εκει θα φερω και φοτογραφικη μηχανη να τραβηξουμε τα καμαρια μας απο τι ωρα θα εισαστε εκει 1
Recommended Posts