Giorgoskak Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Χαιρετω την ομάδα. Λατρεύω τα audi. Πρώην κάτοχος α4 2.0 Quattro. Τωρα έχω στη κατοχή μου ένα Α5 1.8 coupe 2010. Καλή συνέχεια σε όλους. 1
Kavouras Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 21 hours ago, Giorgoskak said: Καλησπέρα παιδιά. Χαιρετω την ομάδα. Λατρεύω τα audi. Πρώην κάτοχος α4 2.0 Quattro. Τωρα έχω στη κατοχή μου ένα Α5 1.8 coupe 2010. Καλή συνέχεια σε όλους. Καλώς όρισες Γιώργο στην ομάδα. Ό,τι απορία έχεις, μη διστάσεις να μας γράψεις. Κανείς δε γεννήθηκε γνωρίζοντας, όπως τυχαίνει να λέω αρκετά συχνά τελευταία. Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε από τα γραπτά σου και όταν ξεπεράσουμε αυτό το σκόπελο του covid-19, ΄να γίνεις και με τη φυσική σου παρουσία ένα με την ομάδα μας. 1
Giorgoskak Posted December 3, 2020 Author Posted December 3, 2020 Ευχαριστώ πολύ. Θα έγραφα στη συνέχεια γτι ήθελα την γνώμη σας. Προσπαθω και διαβάζω και ψάχνω μέσα στ φόρουμγια να λύσω απορίες. Απότι βλέπω πιο πολλά είναι στα α4 μοντέλα αλλά πάνω κάτω ίδιο σύνολο πρπει να είναι. Απο εβδομάδα θα προχωρήσω με αναβάθμιση του αυτοκινήτου με εισαγωγή cts πρόγραμμα dynoexelixis και Ολοσομη εξατμιση. Δηλαδη ας το πούμε ένα stage 2 από αυτά που βλέπω. Να προσέξω κάτι.? (μήπως πρέπει να ανοίξω αλλού το ζήτημα?) 1
Recommended Posts