mesrinjunior Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 (edited) Ηρθα και γω στην παρεα σας.....!!! Edited January 22, 2021 by mesrinjunior
Kavouras Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 8 hours ago, mesrinjunior said: Ηρθα και γω στην παρεα σας.....!!! Καλώς όρισες στην όμορφη παρέα μας!!! Εύχομαι να ευχαριστηθείς το αμάξι σου στο έπακρο με απροβλημάτιστα χιλιόμετρα και πολλά χαμόγελα! Ό,τι απορία έχεις, μη διστάσεις να ανοίξεις ένα δικό σου topic, αν δεις ότι δεν υπάρχει ήδη άλλο αντίστοιχο. (στην τελική και λάθος να κάνεις, δεν έγινε και τίποτα, θα το "φτιάξουμε" μετά) Μόλις τελειώσει και η covid-19 εποχή, ελπίζω να σε δούμε σε κάποια από τις συναντήσεις μας.
mesrinjunior Posted January 22, 2021 Author Posted January 22, 2021 Σ ευχαριστω φιλε μου θα ηθελα πολυ να βρεθουμε να ρωτησω και καποια πραγματα απο κοντα , ευτυχως που διαβασα κατα τυχη την ενοτητα για την IHI που εγραψες και πηρα την αποφαση να την βαλω την δευτερα παει για ¨΄αναβολικο" το αυτοκινητακι μου...!!! Ψηνομουν για κ04 αλλα απο οτι εγραψες ποιο πολυ μου κανει η (μικρη) !!!φυσικα εχω couler s3 τωρα θα μπει εξατμιση φουλ και φιλτρο ...
Recommended Posts