Nikolaos Dalietos Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι απο Κέρκυρα, και ήθελα να ρωτήσω, αν κάποιο μέλος του club, γνωρίζει κάποιο αξιόπιστο μαγαζί, στην Αθήνα, που να επισκευάζει μονάδες abs...Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Kavouras Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 On 2/10/2023 at 10:07 PM, Nikolaos Dalietos said: Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι απο Κέρκυρα, και ήθελα να ρωτήσω, αν κάποιο μέλος του club, γνωρίζει κάποιο αξιόπιστο μαγαζί, στην Αθήνα, που να επισκευάζει μονάδες abs...Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Συγνώμη φίλε Νίκο. Δυστυχώς δε μου έχει συμβεί ποτέ σε κανένα αμάξι ούτε σε συγγενή, γνωστού, φίλου. Αν χρησιμοποιήσεις κάποιον και είναι καλός στη δουλειά του, σε παρακαλώ γράψτον εδώ, να ενημερωθούμε κι εμείς (αν και εύχομαι πραγματικά να είναι αχρείαστος σε όλους).
dakas Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 και εγω μια απο τα ιδια! θελω μοναδα abs και δεν μπορω να βρω μεταχειρισμενη ακριβωs με τουσ ιδιουσ κωδικουσ ,ψαχνω 1 χρονο στην ελλαδα!!
Kavouras Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 9 hours ago, dakas said: και εγω μια απο τα ιδια! θελω μοναδα abs και δεν μπορω να βρω μεταχειρισμενη ακριβωs με τουσ ιδιουσ κωδικουσ ,ψαχνω 1 χρονο στην ελλαδα!! κάνε μία αναζήτηση με τον κωδικό σου στο ebay. Δύσκολο να μη βρεθεί κανένας με ίδιο κωδικό. ΥΓ: ούτως ή άλλως θα χρειαστείς κωδικοποίηση της (νέας) μονάδας abs...
Recommended Posts