manos s line Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Καλησπερα σας και καλος σας βρηκα . Εδω και μερικες μερες ειμαι και εγω κατοχος ενος Audi a3 s line του 2011 1,4 tfsi . Ελπιζω να πανε ολα καλα και να μην το μετανιωσω .Προς το παρψν θα πρεπει να κανω μερικα μαζεματακια στο αμαξι και επιζω να βρω βοηθεια απο εσας . Ευχαριστω . 1
metero Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 καλός σε βρήκαμε , τρία πράγματα είναι σίγουρα 1. δεν θα το μετανιώσεις 2. θα βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη 3. θα θες κι άλλο δεν θα σου φτάνει
manos s line Posted October 2, 2023 Author Posted October 2, 2023 3 ώρες πριν, metero είπε 2. θα βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη Αυτο δεν μου ακουγετε και πολυ ωραιο χαχαχαχ
metero Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Να θυμάσαι, ότι πληρώνεις παίρνεις, σε κάποια θέματα δεν θα πρέπει να είσαι τσιγκούνης
manos s line Posted October 3, 2023 Author Posted October 3, 2023 Στην συντηρηση των αυτοκινητων μου ποτε δεν ημουν τσιγγουνης ουτε εβαζα φθηνα ανταλλακτικα . Το θεμα ειναι να μην ειναι προβληματικο και με πολλα θεματα . Δοξα το θεο τα προηγουμενα μου αμαξια ποτε δεν ειχα προβληματα σοβαρα . Και ολα τα αυτοκινητα μου ηταν Γερμανικα . Ελπιζω και αυτη την φορα να βγει και αυτο το ιδιο .
manos s line Posted October 4, 2023 Author Posted October 4, 2023 9 ώρες πριν, metero είπε Σε Κάνα δυο χρόνια θα ψάχνεις για 1.8 quattro Ειλικρινά δεν μπορω να καταλαβω την απαντηση σου . Μου το εξυγεις λιγο καλυτερα ?Για ποιο λογο θα ψαχνω 18αρι ? Λογο προβληματων που θα συναντησω ? Λογο του οτι θα θελω και αλλο γκαζι ? Θα περιμενα μια πιο σαφης απαντηση στο μηνυμα μου .
manos s line Posted October 5, 2023 Author Posted October 5, 2023 17 ώρες πριν, metero είπε Το 1.4 είναι λίγο Λογικο ειναι αλλα μου εχει περασει πλεον η φαση αυτη . Το προηγουμενο μου ηταν 180 και δεν μου εκανε αισθηση να το πατησω . Πλεον οδηγο πολυ χαλαρα . Σιγουρα ερχονται στιγμες που θες την extra δυναμη για μια προσπεραση και λιγο καυλαντα αλλα οκ . Αλλωστε το αμαξι το πηρα και για τον γιο μου που θελει να βγαλει το διπλωμα να πηγαινει στο πανεπιστημιο .
Recommended Posts