A80Avant Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 χμμμ,ωραια λοιπον.....ας δουμε τα νεα eproms τι θα κανουνε στο θεμα μας!!!
A80Avant Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Τελευταια νεα...Οι ζαντες αργα και σταδιακα θα γινουν μαυρες τελικα(μιας και δεν εχω αλλες για να κινειται το αμαξι,θα τις πηγαινω μια μια. Με την wastegate σφιγμενη κατα ενα σημειο,πετυχαινω 1.3bar σταθερο και με το WI το παει και 1.4 σταθερο,πραγμα θετικο.(Βεβαια το overboost ακομα να κανει την εμφανιση του στην 3η και 4η ταχυτητα.Εξακολουθει να βρισκεται κατα 0.1 με 0.2 χαμηλοτερα)Εν αναμονη... Ωστοσο διαβαζοντας σε αλλο thread σχετικα με προγραμματα απο γερμανια κλπ,η δικη μου εμπειρια εχει να κανει με το οτι δεν ειναι τοσο τα βαρομετρικα.Η περιοχη που εκανα εγω το προγραμμα δεν ηταν 1χλμ πανω απο την θαλασσα ουτε 5 βαθμους εξωτερικη θερμοκρασια.Μαλιστα οι βαρομετρικες πιεσεις πρεπει να ειναι πολυ πολυ διαφορετικες για να επηρεαζεται ο εγκεφαλος.Θα το εθετα περισσοτερο σε θεμα βενζινων και καθαριοτητας τους με μεση θερμοκρασια χαμηλοτερη,παρα στα βαρομετρικα. Εξαλλου το δικο μου προγραμμα τωρα που κανει περισσοτερο κρυο,σαν να επανερχεται λιγο στα δεδομενα της γερμανιας...
A80Avant Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 (edited) Σημερα εκανα λιγο bling στο μοτερ.Βασικα,τα ακρα του σωληνα εισαγωγης αερα εχουν ενα ειδικα κατασκευασμενο χειλακι προκειμενου να μην πεταγονται οι σωληνες προς τα εξω απο την πιεση.Ωστοσο για χαριν ευκολιας, και ταχυτητας τα συγκεκριμενα χειλακια δεν ειναι ανοιξειδωτα,αλλα σιδερενια μιας και ειναι ευκολοτερο να τορναριστουν και να τους δωθει το φινιρισμα που χρειαζεται.Το ανοξειδωτο ειναι πολυ δυσκολοτερο για αυτη τη διαδικασια. Εγω ομως χρησιμοποιω ως γνωστον και το water injection!!! οποτε μετα απο λιγο,τα χειλακια αυτα αρχισαν να αναπτυσσουν σκουρια!!!!Οχι τιποτα φοβερο,αμελητεο θα ελεγα,αλλα με ενοχλουσε(τελειομανης). Αφου λοιπον πηρα τουκοχαρτο,λειανα ολες τις επιφανειες που ειχαν την σκουρια,αφαιρεσα το μεγαλυτερο μερος της,και εβαψα με ασημι σπρει ικανο για αντοχη σε υψηλες θερμοκρασιες ολοκληρο το σωληνα.Στα σημεια εσωτερικα που υπαρχει μεγαλυτερη ποσοτητα ατμου δε,εκανα και την εσωτερικη επιφανεια του σωληνα αρκετα περασματα,ωστε να μην ερχεται σε επαφη ο ατμος με το σιδερο.Ιδου τα αποτελεσματα πριν και μετα!!! Ολα ασορτι!(στο τσακιρ κεφι εκανα και τον σωληνα απο το MAF για να μην ξεφευγει!!! στη δευτερη φωτο,φαινεται στο βαθος και η καινουρια σχαστρα!!! Edited November 8, 2007 by VasP
Toyo Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 ψωναρα!!!!!ποτε θα το δω ζωντανα το καρουλακι σου?
A80Avant Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 κανονιζω ελπιζω εντος της επομενης εβδομαδας για επισκεψη στον Ανδριανακη για αλλαγη προγραμματος και δυναμομετρηση(δηλαδη να βαλω ενα αλλο προγραμμα που εχς στα χερια μου πλεον! Οταν θα ξερω περισσοτερα θα ενημερωσω!
A80Avant Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 πω πω,,,μεγαλο μπλεξιμο! Ηρθε το προγραμμα απο γερμανια,το περναω σε eproms(chips) και ειμαι χαρουμενος στην αναμονη για plextuning οπου θα γινει η τοποθετηση και η δυναμομετρηση... Ελα ομως που διαπιστωσα σημερα οτι ενα απο τα 2 eproms δεν κανει!!!! Μαλλον δεν θα διαβαστει,και ειναι του χαρτη της πιεσης..Μετα απο αρκετο ψαξιμο,βρηκα ηλεκτρονικο καταστημα στην Εδεσσα!!! που το εχει και παρειγγειλα με courier να μου το στειλουν,και καλου κακου πηρα και ενα/δυο επιπλεον απο γερμανια...να υπαρχουν! Μιας και ειναι παλαιου τυπου(επανεγγραψιμα μεν με υπεριωδη ακτινοβολια) αλλα λεμε τωρα... Ελπιζω να ερθουν πριν με φωναξει ο plex!!! ELEOS!!!! γιναμε μηχανικοι,αντε και ηλεκτρονικοι σε λιγο....
A80Avant Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 να και η πρωτη μαυρη ζαντα....ακουω εντυπωσεις...
Toyo Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 ετσι πρεπει.....εγω ετσι ειμαι φιλαρακι.....μεχρι και φανοποιος εχω γινει...
tasosS3 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Βασιλη και τα κιτρινα γραμματα ειναι τρελα στο λαστιχο
KAPSALISS Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Mπραβο ρε Βασιλη Αν δεν ασχοληθεις εσυ με το αμαξι σου κανεις δεν προκειται να το κανει . Ειδικα Ελλαδα. Οι ζαντουλες ομορφια
A80Avant Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 εχω αγορασει μπολικη κιμωλια για να τα γραφω συνεχως! ευχαριστω!!
A80Avant Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 μαλλον για μερα μας ελαχε η τεταρτη...προς το μεσημερακι....χιχιχιχι
mangp Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Αντε Βασιλη με το καλο να φτασει στην τελικη του μορφη σιγα σιγα και να το χαρεις....
A80Avant Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 ευχαριστω.Και τωρα μια χαρα παει,δεν παραπονιεμαι,απλα θα του εγκαταστησουμε μια αναβαθμιση και θα δουλεψει παλι μεσα στο φασμα της τουρμπινας,χωρις να την ξεζουμιζει,και φυσικα να δινει οτι μπορει να δωσει με χαρα!
A80Avant Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 ξερετε αν στο δυναμομετρο του Φωτεινελη που ειχαμε παει,εχουν καμια εμπειρια στο να ανοιξουν τον ECU του αυτοκινητου μου να κανω εκει ισως την αλλαγη? Απλα ενδεχεται τελικα στον ανδριανακη να μην προφτασω καν να παω ειδικα αν χρειαστει να φυγω οδικως για αγγλια...
A80Avant Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 οι ζαντες τελειωσανε,και αναμονη για την πισω αντιστρεπτικη απο αμερικη.Δυστυχως η HR δεν δινει ενισχυση στις βασεις της αντιστρεπτικης και ετσι πηγα στη λυση της neuspeed.
Guest Asevastos Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 βρηκα ηλεκτρονικο καταστημα στην Εδεσσα!!! που το εχει και παρειγγειλα με courier να μου το στειλουν,και καλου κακου πηρα και ενα/δυο επιπλεον απο γερμανια...να υπαρχουν!! ELEOS!!!! γιναμε μηχανικοι,αντε και ηλεκτρονικοι σε λιγο.... Ρε φίλε μου ποιο μαγαζί είναι αυτό στην Έδεσσα....Από εκεί είμαι....Να που συνεισφέρει που και που καμιά φορά η Έδεσσα
A80Avant Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 http://www.pcelectronics.org/shop/ ιδου το λινκ!!! Ναι εν'το μεταξυ 2 φορες που επιχειρησαν να μου στειλουν τσιπακια απο γερμανια,χαθηκανε.Μαλλον παιζει να γινεται κατι με το ταχυδρομειο και να μην επιτρεπεται η αποστολη τους.Επρεπε να τα ειχα παρει με κουριερ.Παντος αν δεν ηταν το καταστημα της Εδεσσας,τωρα ακομα θα περιμενα...
A80Avant Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 σημερα το πρωι περασα απο τον Ανδριανακη.Ραντεβου την αλλη τεταρτη 19/12 το πρωι στις 10 για δυναμομετρηση και αλλαγη προγραμματος!(επιτελους!) φτου φτου
Recommended Posts