rigas Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Μπραβο στο μερακι σου Θωμα,το κατεχεις το αντικειμενο.
Thomas-1.8T Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 (edited) Επιτέλους τελείωσα πρόγραμμα, (Αγγελε τρελένεται :whoohoo: ) μπήκε και η σκάστρα ανοιχτού,άλλαξα κολάρα και αύριο το πάω για φιμέ. Λείπει ακόμη η....... αεροτομή,κανα δυό ενισχυτές,μπλοκέ διαφορικό,φρένα. Σταματάω εδώ το ποστ γιατί θα την ακούσω. Μόλις κατάλαβα,ότι δεν τελειώνω,αλλά τώρα αρχίζω Edited June 3, 2008 by Thomas-1.8T 1
Thomas-1.8T Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 BRBQ θα του βαλεις?.... Και ξέρεις τι θα γίνει,όταν το τελειώσω,θα το πουλήσω Ο κλασικός ο Μ*****ς ο Ελληνας
Panos_god Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 οφφ τοπικ αλλα αυτος ειναι και ο λογος που σκεφτομαι σοβαρα να αποχωριστω το δικο μου και εχω παγωσει καπως το ολο project......θελει πολλη σκεψηηηηη......η πολυ αλκοολ
autoradioa3 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 (edited) Επιτέλους τελείωσα πρόγραμμα, (Αγγελε τρελένεται :whoohoo: )μπήκε και η σκάστρα ανοιχτού,άλλαξα κολάρα και αύριο το πάω για φιμέ. Λείπει ακόμη η....... αεροτομή,κανα δυό ενισχυτές,μπλοκέ διαφορικό,φρένα. Σταματάω εδώ το ποστ γιατί θα την ακούσω. Μόλις κατάλαβα,ότι δεν τελειώνω,αλλά τώρα αρχίζω Ερωτααααα!!!!Ολα καλα μονο την σκαστρα βαλε στον προφυλακτηρα να ακουγεται δυνατα! Edited June 3, 2008 by autoradioa3
Thomas-1.8T Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 (edited) Ερωτααααα!!!!Ολα καλα μονο την σκαστρα βαλε στον προφυλακτηρα να ακουγεται δυνατα! Από σήμερα φυσάει ~0.8 bar παραπάνω από την Κυριακή,οπότε... Edited June 3, 2008 by Thomas-1.8T
simon a4 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Ευκαιρία να συνδέσεις και το νιτρομπούκαλο.......... Φερτε το πριονιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
autoradioa3 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Από σήμερα φυσάει ~0.8 bar παραπάνω από την Κυριακή,οπότε... Δηλαδη στο συνολο ποσο εχεις?
Thomas-1.8T Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Ευκαιρία να συνδέσεις και το νιτρομπούκαλο.......... χαχα,Bill αν ρίξω άζωτο τώρα μέσα όπως είμαι,θα δείτε μανιτάρι από Λάρισα, που τύφλα να έχει η Χιροσίμα και το Ναγκασάκι μαζί
Legend Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 χαχα,Bill αν ρίξω άζωτο τώρα μέσα όπως είμαι,θα δείτε μανιτάρι από Λάρισα,που τύφλα να έχει η Χιροσίμα και το Ναγκασάκι μαζί προτιμώ τα μανιτάρια παρά να 'βλεπα παντζάρια! (μπα, δεν μου βγαίνει) όλα καλα και άγια αλλα αυό το αμάξι απαγορευεται να το δωσεις και αυτό είναι εντολή! Δεν υπήρχε περίπτωση ούτε μια στο εκατομύριο να είχα στημένο αυτοκίνητο και νατο έδινα... ΄πρόσεχε έ, 8α φάς μπάν και κανένα ......μανιταρι!
autoradioa3 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Φιλε μπραβο!Ωραιο φαινεται!Αντε να το δουμε κ απο κοντα!
Thomas-1.8T Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Φιλε μπραβο!Ωραιο φαινεται!Αντε να το δουμε κ απο κοντα! Σε καμιά 20αρια μέρες... :whistling:
autoradioa3 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Σε καμιά 20αρια μέρες... :whistling: Ωπα τι παιζει?Μολογα τα ολα!
Thomas-1.8T Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Τουρμπίνα,πολλαπλή,wastegate (γιατί μπαίνει από κάτω και δεν φαίνεται??? είναι κόσμημα για τον κινητήρα) external,boost controller (Greddy τελικά) ήρθαν και μπήκαν. (κούτα η τουρμπίνα στην πολλαπλή) Από βδομάδα πάω εξατμισά για κάτι ψιλοπράγματα + αγελάδα μεταλλική που θα μου κάνει, κανά δύο άλλα πραγματάκια που θέλω (ψιλολόγια) μετά μπέκ,πρόγραμμα,ηλεκτρολόγο και τέλος. Δεν θυμάμαι να ξέχασα τίποτα. Ενα πράγμα που βλέπω καθημερινά και με ζαλίζει (πέραν του άγχους της βελτίωσης δλδ) είναι ποιος κάθεται πάλι με αλοιφές και με σβουράκια,να ξαναγυαλίσει το μοτέρ :( και μια φώτο με τα μέχρι τώρα
autoradioa3 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Τουρμπίνα,πολλαπλή,wastegate (γιατί μπαίνει από κάτω και δεν φαίνεται??? είναι κόσμημα για τον κινητήρα)external,boost controller (Greddy τελικά) ήρθαν και μπήκαν. (κούτα η τουρμπίνα στην πολλαπλή) Από βδομάδα πάω εξατμισά για κάτι ψιλοπράγματα + αγελάδα μεταλλική που θα μου κάνει, κανά δύο άλλα πραγματάκια που θέλω (ψιλολόγια) μετά μπέκ,πρόγραμμα,ηλεκτρολόγο και τέλος. Δεν θυμάμαι να ξέχασα τίποτα. Ενα πράγμα που βλέπω καθημερινά και με ζαλίζει (πέραν του άγχους της βελτίωσης δλδ) είναι ποιος κάθεται πάλι με αλοιφές και με σβουράκια,να ξαναγυαλίσει το μοτέρ :( και μια φώτο με τα μέχρι τώρα ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!πως θα γινει ρε φιλε να βγαλω off κ την δικια μου τουρμπινα?Μηπως τωρα που θα ερθεις απο δω να το παρεις καμια βολτα?
Thomas-1.8T Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 (edited) ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!πως θα γινει ρε φιλε να βγαλω off κ την δικια μου τουρμπινα?Μηπως τωρα που θα ερθεις απο δω να το παρεις καμια βολτα? ώρες ώρες το σκέφτομαι και εγώ,μήπως την χάλασα επίτηδες την παλιά Edited July 19, 2008 by Thomas-1.8T
mitsos_vento Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Τουρμπίνα,πολλαπλή,wastegate (γιατί μπαίνει από κάτω και δεν φαίνεται??? είναι κόσμημα για τον κινητήρα)external,boost controller (Greddy τελικά) ήρθαν και μπήκαν. (κούτα η τουρμπίνα στην πολλαπλή) Από βδομάδα πάω εξατμισά για κάτι ψιλοπράγματα + αγελάδα μεταλλική που θα μου κάνει, κανά δύο άλλα πραγματάκια που θέλω (ψιλολόγια) μετά μπέκ,πρόγραμμα,ηλεκτρολόγο και τέλος. Δεν θυμάμαι να ξέχασα τίποτα. Ενα πράγμα που βλέπω καθημερινά και με ζαλίζει (πέραν του άγχους της βελτίωσης δλδ) είναι ποιος κάθεται πάλι με αλοιφές και με σβουράκια,να ξαναγυαλίσει το μοτέρ :( και μια φώτο με τα μέχρι τώρα Αντε με το καλο να το χαρεις και παλι ρε τρελε.
whitestorm Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Ωραιος ο Τομ να το χαιρεσαι το χρυσαφουλι ρε συ μου θυμηζεις εμενα!!!
simon a4 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Thomas αν ερθεις Δραμα εχω και εγω μια τουρπινα για ξεκοιλιασμα
Thomas-1.8T Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Thomas αν ερθεις Δραμα εχω και εγω μια τουρπινα για ξεκοιλιασμα Ρε σεις,για διασκέδαση θα έρθω,όχι για "δουλειά" Μέσα σε 4 ώρες μου φορτώσατε να βγάλω off 2 τουρμίνες :haha4:
Recommended Posts