Thomas-1.8T Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 1.84 κρατάει σταθερό Κώστα Το κιτάκι της srp act καλά κρατεί και καναδυό καλά πατήματα που έκανα χθές, πολύ θετικά αποτελέσματα. Στα ψηλά τρελένεται. Δεν ξέρω πάντως κατα πόσο θα το κρατήσω έτσι. Εσύ ρε μεγάλε,απο που να την περάσω την τετρακίνηση? απο πάνω?
Alex Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Εσύ ρε μεγάλε,απο που να την περάσω την τετρακίνηση? απο πάνω? Δεν ξερω ρε μεγαλε γινε Harry Potter και φυτεψε την!
Tzimas Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Ρε φιλε τα ειπαμε και χθες το αμαξι πραγματικα ξυριζει αλλα μεγαλη σου μαγκια που βρισκεις χρονο για ολα
konstantinoS3 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Μπραβο Θωμα!! Καλα χιλιομετρα και καλο ξεμπαζωμα!!
powergolf Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 (edited) τετρακινηση???? :sCo_hmmthink: φιλε ολα γινονται αρκει να βρεις ενα τροπετο(αυτο ειναι το ευκολο) και το πολυ δυσκολο να βρεις καλο μαστορα :g: . στην αγγλια εχουν παντρεψει δαπεδο απο subaru impreza sti(ηθελαν 4wd) με πλαισιο απο golf mk3 και ουρανο απο peugeot 206 3θ(οσο για την ακαμψια μπηκαν μπαρες απο chrome molly και η ευθυγραμμιση εγινε με laser. φιλε αλλαξε και το μπαρομετρο γιατι το βλεπω μικρο μεχρι 2bar Edited November 19, 2010 by powergolf
Thomas-1.8T Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Μήτσε τα προλαβαίνω,αλλα βλέπεις τι ώρα γράφω.... Κωνσταντίνε ευχαριστώ πολύ ρε φίλε και εσύ καλά τελειώματα και αποτελέσματα να έχεις Για τον αδερφό powergolf,αν ήθελα να την κάνω την ταρζανιά,θα την έκανα,πίστεψέ με. Αν ψάξεις στο φορουμ,έχω ανεβάσει Α4 μόνο πισωκούνα,να ντριφτάρει. Είναι το μοναδικό στην Ελλάδα και έγινε εδώ!!! Άρα,τις άκρες τις έχω...
proestuning Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 ποιος εχει φτιαξει το προγραμμα ?"καλο" πυρομετρο εχεις σε αυτη τη πιεση.....
Thomas-1.8T Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 ποιος εχει φτιαξει το προγραμμα ?"καλο" πυρομετρο εχεις σε αυτη τη πιεση..... Παλίκαρε,αν και δεν άργησα να σου απαντήσω,μόνο 7-8 μήνες... Το έχω δώσει το αμάξι και δεν έχω ασχοληθεί ξανά με το project του,γι'αυτό... Το πρόγραμμα έγινε απο ένα..........τσοπάνο και για καλή μου τύχη πέτυχε!!! (καταλάθος πιστεύω) Όνομα ανοιχτά,δυστυχώς δεν μπορώ να σου γράψω,εδώ που τα λέμε,ούτε και με pm.... Συμασία έχει ότι το αμάξι δούλευε και απ'ότι ξέρω,δουλεύει ακόμα καλά, με μια 2871 και στα 1.9!!! (μέχρι και 2.3 το είχα σηκώσει για χαβαλέ.χαζό είναι που δεν έσπασε!!!! )
Recommended Posts