KAPSALISS Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Εδω θα γραψουμε πως περασαμεεεεεεεεεεεεεεε Το τοπικ θα ανοιξει αυτοματα στις 15:00 το απογευμα της Κυριακής.....
mangp Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 (edited) Μια πρωτη γευση... Edited October 10, 2009 by mangp
Peris Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Αυτα ειναι Και που να δεις και τα καλύτερα Κώστα. Τους επισκέφτηκα εχθές και έφυγα με βαριά καρδιά που δεν μπόρεσα να μείνω. Δεν θα βγάλω στη φόρα ντοκουμέντα όμως μη τους το χαλάσω.
kostas_7 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Και που να δεις και τα καλύτερα Κώστα. Τους επισκέφτηκα εχθές και έφυγα με βαριά καρδιά που δεν μπόρεσα να μείνω. Δεν θα βγάλω στη φόρα ντοκουμέντα όμως μη τους το χαλάσω. Ε στειλε μου κανενα PM να ξερω και γω ο κακομοιρης.....κριμα δεν ειμαι;;;
Peris Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Ε στειλε μου κανενα PM να ξερω και γω ο κακομοιρης.....κριμα δεν ειμαι;;; Προσπάθησε να φανταστείς μόνο Σόκι Μάνο adui στο ίδιο καζάνι να παλεύουν με τις μπουρμπουλίθρες σε 40 βαθμούς νερό.
kostas_7 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Προσπάθησε να φανταστείς μόνο Σόκι Μάνο adui στο ίδιο καζάνι να παλεύουν με τις μπουρμπουλίθρες σε 40 βαθμούς νερό.
tasosS3 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Ω ρε κλανια που θα πεφτει undercover.....χαχαχαχα
Peris Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Ω ρε κλανια που θα πεφτει undercover.....χαχαχαχα Οφείλω να ομολογήσω ότι από τη μεριά που ήταν ο Σόκι έβγαζε τις περισσότερες μπουρμπουλίθρες. Γι'αυτό προσπαθούσε να με πείσει ότι ήταν χαλασμένο το μηχάνημα?
tasosS3 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Μολις γυρισα απο το ξενοδοχειο οπου ηταν τα παιδια (οσοι δεν εφυγαν) για φαγητο. Λιγα πραγματα απο εμενα λογω καταστασεων...τι να κανουμε τα τηλεφωνα και οι πυροσβεστηρες την αλλη φορα οπωσδηποτε. Χαρηκα που γνωρισα καποια παιδια εστω και στο ποδι και φυσικα που συναντησα τους φιλους. Να ειστε καλα παιδια και καλο δρομο σε ολους. Περιμενω φωτο και εντυπωσεις.
simon a4 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Παιδες μολις επεστρεψα και εγω σπιτι.Ειμαι γεματος υπεροχες εικονες και αναμνησεις.Λεπτομερειες αργοτερα γιατι τωρα ειμαι κομματια!
RSQ Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 THANK YOU, FRIENDS! I'm speechless... ! You are great!
Legend Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 THANK YOU, FRIENDS! I'm speechless... ! You are great! Anani, that festival was the half... i hope in a few months all the absent Greeks will come to Bulgaria soon Kisses From Athens GREECE
Aristos Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Εδω,γράψτε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! Κοιταχτε οσοι είσασταν Βουλγαρία να γεμίσετε το topic με σχόλια εντυπώσεις και φωτογραφικό υλικό!!! Μην ξεχάσετε τιποτα....
simon a4 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 (edited) Λιγο πριν την αναχωρηση για Μπανσκο στα Ελληνικα συνοραΗ φωτοφραφιση ολων των αυτοκινητων στο Μπανσκο λιγο πριν την αναχωρηση για Ελλαδα Τα υπολοιπα αυριο! Edited October 11, 2009 by simon a4
andrewcyp Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 μόλις έχω φτάσει και εγω Θεσσαλονίκη..Ολα μα ολα υπέροχα και πανέμορφα:)photos με την επιστροφή μου στην Κύπρο..Πάντως ένα έχω να πω..το Audi Sports Club πολύ παχαίνει βρε παιδί μου...και κάνει και πολύ θόρυβο!!!
Giannis AmaR Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Βαλτε να δουμε κι άλλες και πειτε μας αναλυτικά πως περάσατε !!! Αντε και του χρόνου με υγεία !!!
antrikos13 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Βαλτε να δουμε κι άλλες και πειτε μας αναλυτικά πως περάσατε !!! Αντε και του χρόνου με υγεία !!! Αστα να πανε...καλα που δεν ηρθατε.... !!!Παιδια ηταν απλα απηστεφτα και τελια!!! Τα θποληπα απο αυριο γιατι εχει υπνο τρελο τωρα!!!!!!!!
KAPSALISS Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 (edited) ΟΤΙ και να πω ειναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ για να περιγραψω πως περασαμε........... Ηταν ενα φανταστικο Road Trip που τα ειχε ολα!!!!!!! Οι φωτο αυριο και τα βιντεο θα τα πουν ΟΛΑ Θελω να πω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ΣΙΜΟ που μας πηγε , μας εφερε , μας ταισε Αλλο ενα ΜΠΡΑΒΟ στον φιλο μας τον Peri που ηρθε 2,5 ωρες δρομο απο Ξανθη για να μας δει για 1 ωρα !!!!!!!!! Και ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ σε ΟΛΟΥΣ γιατι ησασταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ!!!!!!!!! Και ειδικα σε οσους γνωρισαμε για πρωτη φορα!!!!!!! Ζητω το AUDI SPORT CLUB !!!!!!!!!!!!! Τα υπολοιπα αυριο............... ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ................... Υ.Γ. : I ENJOYED MYSELF Edited October 11, 2009 by KAPSALISS
Soki Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 (edited) "παίζει" να ξανακέρδισα τα χαμένα χρόνια της ζωής μου !! κρίμα σε αυτούς που δεν ήρθαν , έχασαν πολλά... η Συνέχεια αύριο........ Παράκληση όποιος έχει φωτογραφίες και θέλει να τις ανεβάσουμε στο forum παρακαλώ να μου τις στείλει στο sokitoz@hotmail.com Μην ανεβάζετε φωτογραφίες με μέγεθος μεγαλύτερο απο 250kb. Edited October 11, 2009 by Soki
KAPSALISS Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 "παίζει" να ξανακέρδισα τα χαμένα χρόνια της ζωής μου !! κρίμα σε αυτούς που δεν ήρθαν , έχασαν πολλά... η Συνέχεια αύριο........ Παράκληση όποιος έχει φωτογραφίες και θέλει να τις ανεβάσουμε στο forum παρακαλώ να μου τις στείλει στο sokitoz@hotmail.com Εχω εγω να ανεβαααααααασσσσσσσσσωωωωωωωωωωωωω οοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Οποιος μπορει παιδια ας σηκωσει στο Youtube κανενα Βιντεακι και ας βαλει εδω το λινκ
petros7 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Μπορω να πω οτι περασα ΥΠΕΡΟΧΑ Γνωρισα και καποια μελη που μιλαγαμε μονο απο το φορουμ. Υ.Γ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ Υ.Γ.Τα υπολοιπα αυριο με περισσοτερα λογια και φωτο
mangp Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 (edited) Mερικες φωτο για να παρετε μια γευση απο το τι εγινε.....αν και σε αυτην την εκδρομη ουτε οι φωτο μπορουν να περιγραψουν την παρεα και την τρελα που κουβαλουσαν τα μελη του Audi Sport Club.Τα υπολοιπα αυριο...προς το παρον clear,delete , esc.!!!!και 2 video Edited October 11, 2009 by mangp
KAPSALISS Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 ΕΔΩ : http://www.audiemotion.org/forum/viewtopic.php?f=28&t=4742&start=60 Μπορειτε να παρετε μια γευση με φωτο και βιντεο απο το φορουμ των Βουλγαρων φιλων μας !!!!!!!!!! Μεχρι το μεσημερι θα ανεβουν κ οι δικες μας φωτο
autoradioa3 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Να περιγραψω απο την μερια μου τα πραγματα γιατι δεν ειμασταν με το κονβοι απο την αρχη κ ξεκινησαμε απο Δραμα με τον ΗΛΙΑ GTI το απογευμα κ φτασαμε βραδακι εκει.Ο δρομος ηταν μια μικρη περιπετεια μιας κ το βραδυ το οδικο δικτυο της γειτονας χωρας τουλαχιστον μεχρι το Μπανσκο δεν εχει ουτε πλαινες γραμμες ουτε φωτισμο.Αντιθετα βρεθηκαμε αντιμετωποι με αγελαδες κ καρα σε πληρες σκοταδι κ σιγα σιγα μπηκαμε στο κλιμα της φυσης κ του βουνου!!! Οταν φτασαμε στο Μπανσκο ειδα οτι οι γειτονες μας ξερουν να εκμεταλλευονται το βουνο τους πολυ καλα μιας κ ειναι γεματο ξενοδοχεια κ τουριστικα καταστηματα.Αν κ ειμασταν εκτος σεζον υπηρχε μια κινητικοτητα στον κοσμο κ φυσικα πολλα Audi κυκλοφορουσαν στην περιοχη. Φτασαμε εγκαιρως για το βραδυνο,τακτοποιηθηκαμε κ μετα χαλαρωσαμε κ απολαυσαμε ενα 2μερο την παρεα παλιων κ νεων φιλων που πραγματικα χαρηκα πολυ που γνωρισα.Καλη παρεα λοιπον,φαγητο,ποτο κ ανταλλαγη αποψεων περι ανεμων κ υδατων.Το ξενοδοχειο ηταν καλο,το σερβις επισης με καποια παρατραγουδα στο μπαρ λογω ελλειψης εμπειριας κ ποτων(τα τελειωναμε τα μπουκαλια εν ριπη )Ολα τα λεφτα για μενα ηταν η συγκεντρωση στο χωρο συνεδριασεων με τον λογο του Μανου να βγαζει ατακα(please ourselves!!!!) ,η βραδια του Σαββατου που γιναμε ,το απογευμα στην πισινα κ στο τζακουζι(πολυ γελιο λεμεεεεεεεεε),τα απιστευτα μερη που εβλεπα παντου γυρω μου κ φυσικα η παρεα που ηταν φανταστικη(που ησουν ρε θεουλη?)!!
Recommended Posts