Jump to content

dotasgeo

Member
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

About dotasgeo

Recent Profile Visitors

1,833 profile views

dotasgeo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. bbs motorsport δεν παιζει να δεις σε σαξοραλλο.... οσο κανουν οι ζαντες κανει το αμαξι περιπου αχαχαχαχαχαχ. παντως την συγκεκριμενη ζαντα δεν την εχω δει σχεδον καθολου.....και μιλαμε παντα σε 18αρα
  2. ναι φιλε μου μονο για ζαντα μιλαω! το λαστιχο ζυγιζει 12+κιλα????
  3. τελικα εστειλα e-mail για το βαρος και μου εστειλαν αυτο 18" CH025 in 18"x8, offset 50 - 11,0 kg CH012 in 18"x8.5, offset 35 - 11,3 kg 19" CH009 in 19"x8.5, offset 35 - 13,0 kg CH026 in 19"x8, offset 50 - 11,3 kg πως το βλεπετε??? αν οντως οι ζαντες μου ζυγιζουν 25 κιλα με τα λαστιχα τοτε η διαφορα σε σχεση με αυτες ειναι ικανοποιητικα μεγαλη!!!!
  4. φορανε φιλε μου bbs αλλα οχι τις motorsport :smokeing:
  5. γιατι μου αναβεις φωτιες τωρα????? αχαχαχαχααχ
  6. 18αρες εχω φιλε μου, εχω φαει τον τοπο στο ιντερνετ και δεν εχω βρει τιποτα.....τοσο βαριες ειναι οι δικες μου???? 4 ζαντολαστιχα 100 κιλα??
  7. πως γινεται να μαθουμε βαρος σε σχεση με τις μαμα?????
  8. πωπω φιλε αρρωστια!!!! περιμενω και τις αλλες 2!!!!!!!!
  9. ειναι η μοναδικη ζαντα που εχω φαει κολλημα απο τοτε που το πηρα! μιας και σε αυτο το αυτοκινητο δεν νομιζω οτι πανε οτι ναναι ζαντες! υπαρχει περιπωση παιδες να τισ δουμε φορεμενες σε φωτο σε αουντι????? γιατι εχω φαει τον τοπο και δεν εχω βρει τιποτα....... :new_killpc:
  10. οντως!! αν ειχα τις μαμα ζαντες δεν θα το συζηταγα καν.......αλλα τωρα πρεπει να κερδιζω και σε κατι ας πουμε βαρος για να τις βαλω! και απο οτι μαθαινω ειναι βαρυδια....... αλλα δεν ξερω διαφορα που παιζουν σε σχεση με τις δικες μου....
  11. καλησπερα παιδες! ειμαι κατοχος ενως σ3 μοντελλο 2008 και με εχει πιασει φαγουρα για ζαντες !!! το αυτοκινητο φοραει τις rs4 look που βγαζει η audi σαν εξτρα. η ζαντα που εχω κολλησει ειναι η motorsport σε μαυρο!!! αυτο που με ξενερωσε ειναι οτι μου ειπαν οτι ειναι θεωβαρες σε σχεση με τις δικες μου.....ξερει κανενασ αν ισχυει αυτο?? αξιζει να τις αλλαξω? γιατι για να πω και την αληθεια αυτες οι ζαντες που εχω πιστευω οτι ειναι οι πιο ομορφες που εχει βγαλει η audi!!! ευχαριστω πολυ προκαταβολικα και καλη συνεχεια!!! :sHa_thumbsup2:
  12. φιλε μου πρωτα απο λα ειμαστε στο ιδιο στρατοπεδο....οποτε ειναι ψιλοβλακεια να κατηγορουμε τα ιδια μοτερ.... δεν ειναι ψοφιο καλα παει απλα για παραδειγμα ειναι ακυρη μια συγκριση πχ α3 με σ3.... δεν νομιζω σε αυτον τον τομεα το α3 να εχει ενα +++ εναντι του σ3 οσο για την βενζινη, καποιος που πηρε σ3 πχ δεν θα τον νοιαζει και τοσο! audi power πανω απ ολα!!!!!
  13. παιζει και αυτο απο την αλλη φιλε μου! καπακι απο tts, το θεμα ειναι οτι δεν ξερω την διαφορα τησ τιμης.......
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.