Jump to content

petros A3

Member
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About petros A3

  • Birthday 08/03/1977

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    ATHENS

petros A3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. φιλε μου εγω που το αλλαξα μου ειχε χαλασει το ελατηριο και κοστισε αν θυμαμαι καλα περιπου 60 ευρω.εχεις δικιο οτι ειναι της πλακας αλλιως πως θα εβγαζαν απο τα ανταλλακτικα!!!
  2. ναι εκει το εχω αλλα λειτουργει τελειςσ ακανονιστα !!!!
  3. εννοω εκει που στην καταναλωση εχει ενα συμβολο αριστερα η οποια αν δεν κανω λαθος ειναι η μεση καταναλωση ανα 100 km.
  4. οχι ειμαι σιγουρος οτι ειναι στην ενδειξη lt/100km.απλα καιστην ενδειξη της στιγμιαιας καταναλωσης αργει να μεταφερει τα δεδομενα απο το γκαζι στην οθονη.δεν ξερω αν συμβαινει γενικως και σε αλλα a3
  5. θα ηθελα μια βοηθεια αν εχει τυχει σε καποιον.εχω ενα A3 2.0T του 08 και τις 2 τελευταιες μερες εκει που ηταν ολα καλα αρχισε το προβλημα με την οθονη που δειχνει την μεση καταναλωση lt/100km.ενω εδειχνε στο ρελαντι 12lt/100km τωρα παει στα 15 η 17 εντελως ακανονιστα .αλλαζουν δλδ τα νουμερα τελειως κουφα!!!το ιδιο κανει και εν κινησει αντι να ξεκινησει π.χ. με 15 και να πεφτει αλλαζει ακανονιστα καιοταν σταματησω ανεβαζει καταναλωση 0.1 ανα δευτερολεπτο.επισης εκει που δειχνει την στιγμιαια καταναλωση πατωντασ το γκαζι αργει να αλλαξει την ενδειξη.υπαρχει περιπτωση να φταει η βενζινη?100αρα βαζω παντωσ.να παιρνει αερα απο καποιο κολλαρο ισως?να φταιει το οργανο?αν ξερει καποιος και μπορει να βοηθησει....
  6. ποσο στοιχισε ο δισκος?στην αντιπροσωπεια η εκτος?
  7. μπουζι αλλαξα στισ 30 000 χλμ αλλα το διαγνωστικο που εβαλα εδειξε οκ σε ολα.
  8. καλησπερα.το αμαξι εχει υψηλη καταναλωση και στο ρελαντι και στο δρομο συγκριτικα με την προηγουμενη λειτουργια του.απο τωρα δισκο????εχει περιπου 42.000χλμ.και η χρηση ειναι νορμαλ.
  9. ετσι δουλευε και μενα μεχρι προχτες !!!!!!!
  10. καλησπερα.εχω ενα A3 2.0T του 08 και εχει αρχισει να εχει υψηλη καταναλωση ,δλδ στο ρελαντι βγαζει περιπου 15 λιτ/100 χιλ και οσο δουλευει το αμαξι εν σταση συνεχιζει να ανεβαινει μεχρι και 30λιτ. μηδενισα τον υπολογιστη αλλα τπτ .και το αμαξι ανοιγει σαν να πατιναρει.ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια.
  11. φιλε εγω πηγα στην αντιπροσωπεια και το εφτιαξαν υποτιθεται.μου ειπαν οτι ειχαν βουλωσει οι υδροροες και εβγαλε τα νερα στην κολωνα πισω και σε οτι αφορα το πατωμα οτι εφταιγε το πλαστικο της πορτας και αφου μπηκε νερο στο πατωμα απο την ραγα του καθισματος το πηγε στο πισω πατωμα.θα δειξει στο μελλον ........
  12. καλησπερα.θα ηθελα καμια ιδεα αν εχει συναντησει κανεις το ιδιο προβλημα.εχω ενα α3 του 08 και σημερα που γυριζα απο εθνικη επιασε βροχη σε σημειο να μην βλεπεις μπροστα σου.οταν εφτασα τελικα παρατηρησα σταγονες μεσα απο το πισω δεξι τζαμι .ο ουρανος του αυτοκινητου σε εκεινο το σημειο μεχρι εκει που φτανει στην εταζερα ολο μουσκεμα(δλδ ολη η κολωνα).αφου εψαξα και το υπολοιπο ειχε νερα και στη μοκετα -πατωμα του οδηγου και στο πατωμα πισω απο το καθισμα του οδηγου.
  13. μαλλον σου εβαλαν τον GT οπως και σε μενα γιατι ο πρωτος που ειχε χτυπουσε χωρις λογο και τον αλλαξα στην εγγυηση.ο GT που ρωτησα παντως εχει περιπου 250 ευρω.οσο για το αντικραδασμικο εχω την εντυπωση οτι ετσι ηταν με την παλια τεχνολογια.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.