Jump to content

JohnaroSsS

Member
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

About JohnaroSsS

Profile Information

  • Gender
    Male

JohnaroSsS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. ναι το μπασο νομιζω δεν ειναι τοσο καλο οπως πριν
  2. παιδια να ρωτισω κατι πρεπει να βαλω πυκνωτη οπωσδηποτε? γιατι δεν ξερω μου φαινεται καπως περιεργα ο ηχος σημερα
  3. Ολα μονος Foto θα ανεβασω συντομα μολις βγαλω αμεσως upload:D
  4. Γεια σας παιδια και χρονια πολλα!!!!!!!!!! Ηρθε η ωρα να παρουσιασω και εγω το A4 <3 μου!!! εδω και καπoιους μηνες ασχολουμαι με το ice του αμαξιου και σε λιγο καιρο θα εχει τελειωσει!! τα ηχεια ειναι απο κατο για αφτο δν βαζω φοτο απο εκεινα τα σημεια βγηκαν τσαπατσουλικα καποιος admin να τα φτιαξει :D:D Λοιπον το αμαξι φοραει: Πηγη:Pioner=-ipod-iphone -usb-aux-aux2-line in-cd 4x Tweeter: Earthquake 2x Front Speakers:Kenwood 10cm 2χ Rear Speakers: Pionneer 18cm ενισχυτη:Earthquake T2000w/4 SubWoofeR:KenWooD 12ιντσο
  5. φιλε μου ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα εμενα επαιρνε νερα απο την τρυπα που παει απο τον οδηγο για το καπω που ανοιγει. Δες το εμενα δεν ειχε κλεισει καλα και επαιρνε νερα δες αμα στα ηχεια σου, στις πορτες δεν εκλεισαν καλα !!!
  6. πραγματικα εκανες λαθος επιλογη!!!!!!!! τπτ αλλο δν λεω!!!
  7. μαλλον θα το δωσο στον πατερα μου και θα δω τι θα παρω thnks παιδια καταλαβα μερικα πραγματα ty:D
  8. Μαλλον θα κανω την μετατροπη αλλα το καλοκαιρι περιπου για να ειναι ετιμο κανενα μαγαζακι???/
  9. ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΦΤΗ ΤΟ ΑΜΑΞΙ 270ps++++
  10. παιδια το αμαξι με αρεσει παρα πολυ και για αφτο το πηρα!!! πω τι θα κανο ... ειμαι απο γιαννιτσα ξερει κανεις κανενα καλο μαγαζι με αξεσουαρ?? για το αμαξι μοθ καλο και φτηνο???
  11. φιλε μου το αμαξι τωρα το πηρα δν το αλλαζω προς το παρον το αμαξι ειναι πολυ καλο φιλε μου για τα 125ps δεν ξερω απο τιν μια θελω να το κρατισω αλα απο τιν αλλη θελω να το φτιαξω το αμαξι το πηρα 6000ευρω και που θα δωσο λεφτα π.χ. 8000με 9000 να παρω αλλο ουσιαστικα ειναι το ιδιο πιστευω τι λες? help:D
  12. Για σας είμαι καινούργιος στο τομέα βελτίωσης . Εχω ένα Α4 1.8 (125 ps) μοντέλο του '97 με 115.000 χλμ. Ενδιαφέρομαι σιγά σιγά να αρχίσω να κάνω καποιες μετατροπές . Θα ήθελα την βοήθεια σας ετσι ώστε να έχω μια βάση να ξεκινήσω να ψάχνομαι Με τι μπορω να ξεκινησω? Με καποιο προγραμμα για chip ? Καθε προταση/βοηθεια ευπρόσδεκτη.ενας μου προτινε ενα κιτ που το μοτερ μπορουμε να το κανουμε turbo με πολλες αλλες αλλαγες με το κοστος αναμεσα στα 2500-3000 ..
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.