Jump to content

stelios a4

Member
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

About stelios a4

  • Birthday 08/24/1969

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

2,738 profile views

stelios a4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Καλημερα και καλη εβδομαδα. Σε πρωτη φαση θα αλλαξω την φλατζαγιατι ειδαμε διαρροες και μετα βλεπουμε. Οσο για τα ιμητασιον λαδια με βαζεις σε σκεψης γιατι τα παρεγγειλα απο το ιντερνετ castrol magnatec 5-40 35ευρω το τετραλιτρο με τα μεταφορικα.Μπωρει να την πατησα εκει.
  2. Καλημερα. Καταρχειν δεν ειμαι τεχνικος. Μου ειπαν οτι υπαρχει περιπτωση να τα μαζευει το ιντερκουλερ και να φανει μετα απο 3-4 λιτρα λαδι. Οσο για της αναθυμιασεις πρεπει να εχει δικιο ο xrhstosa4b6 γιατι χτες που το σηκωσαμε φανεικε να χανει απο το καπακι (ψευτοκαπακο) Και τελος την τουρπινα δεν πρωλαβα να την μετρισο, πιστευω σημερα να πρωλαβω.Στο μπαρομετρο που εχω δεν δειχνει καμεια πτωση πιεσης(BAR).
  3. Καλημερα,οσον αφορα τα χλμ πιστευω να ειναι αυτα και οχι κατεβασμενα (Δεν γνωριζω εαν κατεβενουν κιολας)Τωρα για το λαδι 10/60 το πρωτινη ο τεχνικος που ασχολειτε μονο με τουρμπινες,φυσικα εχω σημερα ραντεβου για να μου μετριση ολο το κυκλωμα του τουρμπο και αυτο θα δειξει.(λεει), Πιστευω να δει εαν ειναι μονο αναθυμιασεις απο την φλατζα του ψετοκαπακου. Οσο για τον καπνο απο της εξατμισης,μου ειπαν οτι δεν ειναι απολυτο,μπωρει να το μαζευει το λαδι στο ινερκουλερ και να φανη αργοτερα. Θα δουμε.Παντος σας ευχαριστω για το αμεσω ενδιαφερων σας,Συντομα θα εχω νεα,μακαρι καλα.
  4. Καλημερα, εχω ενα audi a4 1,8t με 110000 χλμ. το εβαζα λαδια castrol 5/40 και τα αλλαζα καθε χρονο στις7000-10000 χλμ.Τωρα εχωντας 7000χλμ μου αναψε λαμπακι για λαδια και εβαλα περιπου 1 λιτρο,παρατηρισα οτι εχω λιγες αναθυμιασεις απο τον χωρο της τουρμπινας,μιλησα με τεχνιτη τουρμπο και μου ειπε οτι δεν πρεπει να φταιει η τουρμπινα και να δοκιμασω αλλο λαδι (REPSOL CARRERA 10W60 ) και μετα απο δυο τρεις αλλαγες θα στωσει. θα ειθελα την γνωμη σας για να αποφυγο καμεια μεγαλη ζημεια.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  5. Καλημερα,απο οτι καταλαβα πρεπη να εχει σχεση με τα (μπαρ).Δηλαδη αυτο που εβαλα(το ημητασιον)δεν ειχε τα μπαρ που χρειαζωταν για να δουλεψη σωστα...οι δε μηχανικη που μηλισα δεν δωσανε καμοια λογικη απαντηση.....τι να πω αλλο,ακομα αυτος με που φτιαχνη αυτοματα σασμαν του τηλεφωνισα και δεν το πιστευε,παντως βρηκα λυση με λιγο κοστος και πολυ ταλεπορεια.
  6. Καλημερα φιλοι μου.Πρωβλημα τελος........πριν 3 μηνες ο μηχανικος μου αλλαξε φιλτρο βενζινας και εβαλε οχι γνησιο χωρις να το ξερω εγω,το ειδα προχτες......εβαλα γνησιο και πρωβλημα τελος.
  7. Καλημερα.Εμενα παντος τον τροπο που μηδενιζη το αναφερη το βιβλιο του αυτοκινητου.
  8. Καλημερα και παλι,χτες δοκιμασα αλλο ηλεκτρογκαζο αλλα δυστηχος τιποτα.Εαν μπωρη καποιος να μου πει τι αλλο να ψαξω θα του ειμουν υποχρεος!!!!!(Υπαρχει περιπτωση να ειναι απο φιλτρο βενζινης??)Γιατι το αλλαξα και σχεδον απο τοτε περιπου αρχεισαν τα πρωβληματα,Εχει μερικους μηνες.
  9. Καλημερα,μετα απο την τελευτεα επικοινονια μας ελενξα ολες της γειωσεις,το εβαλα και σε αλλα διαγνωστηκα αλλα τιποτα.Τωρα εχω κλειση ραντεβου για να δοκιμασω αλλο ηλεκτρογκαζω,μολις κανω την δοκιμη θα εχετε νεα μου.(ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ).
  10. Καλημερα φιλοι μου.Εγω που ειχα παρομοια πρωβληματα,μολοις αλλαξα βενζινη εδω και εναμιση χρονο δεν μου το ξανακανε.Βαζο μονο ΒΡ 100αρα η SHEL V POWER.
  11. Καλησπερα,απο οτι εμαθα σημερα το διαγνωστηκο βγαζη βλαβη στο ηλεκτρογκαζο μονο εαν ειναι βραχυκυκλομενο,αλλοιος τιποτα.Με προσδιορισε σε βλαβη του ηλεκτρογκαζου ενας τεχνικος σαζμαν και μου ειπε οτι αυτο που παρουσιαζη δεν ειναι βλαβη σαζμαν(ΕΥΤΗΧΟΣ)πιθανον να ειναι τα ποντεσιομετρα του γκαζιου.Γνωριζη κανεις εαν τα ποντεσιομετρα ειναι μεσα στην πεταλιερα?η τα εχει αλλου. Το πεταλ ειναι το νουμερο ενα στο σχεδιο.
  12. Καλημερα,λοιπον πηγα χτες και το περασα απο τρεια διαφορετικα διαγνωστηκα και δεν εβγαλε καμεια βλαβη. Καποιος φιλος μου ειπε να βγαλω τον πολο της μπαταριας,αλλα αφου δεν εχω βλαβη πιος ο λογος?(Η ΕΧΩ ΛΑΘΟς). Οταν λοιπον παταω το γκαζι κανονικα αλλαζη ολες της ταχυτητες,οταν ωμος το κανω πιο γρηγορα (προσπεραση)δεν της αλλαζη. Το αυτοκινητο το εκανα αλλαγη χαρτογραφησης για να ανεβασω ιπποδυναμη 200ΗΡ (σε τεχνικο)πριν τρει χρονια(εαν βοηθαεισε κατι αυτο). Περιμενω καποια βοηθεια απο οποιον γνωριζη!!! Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων.
  13. OK φιλε μου,ετσι ακριβος θα κανω και τα ξαναλεμε,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ>!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.