Jump to content

mvp

Member
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About mvp

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Athens

Previous Fields

  • Αυτοκίνητο
    vw golf

mvp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. ναι η ησυχια ηταν και μετα την εκκινηση και κατα τη διαρκεια της λειτουργιας. Γενικα ειναι υποκειμενικο θεμα, αλλα τη διαφορα ηχου τη βλεπω και δε ξερω που να την αποδωσω !
  2. χαιρομαι που πηγαν ολα καλα! ειδες διαφορες στην αποτελεσματικοτητα των μεμβρανων ? ποια ηταν καλυτερη απο αποψη λιγοτερης θερμοτητας στο αμαξι ? σκεφτομαι να βαλω τις 3Μ CS 35
  3. Καλησπερα φιλε μου. ενδιαφερομαι να βαλω μεμβρανες στο αμαξι. σε ποιον πηγες εσυ για τοποθετηση ? μετα απο τοσα χρονια τι εντυπωση εχεις για τις μεμβρανες που εβαλες? ευχαριστω !
  4. Και πως φαινονται σε αυτα τα αμαξια? μοιαζουνε με τα εργοστασιακα xenon ?
  5. Καλησπερα σε ολους! εχω το Α3 1.2 tsi 2010. Οταν το πρωτοπηρα (καινουριο), αυτο που μου εκανε αρκετη εντυπωση ηταν το ποσο αθορυβο ηταν! Πριν 5 μερες, ειχα ενα προβλημα με το γνωστο κροταλισμα οταν ειναι κρυο και λιγο ρεταρισμα καποιες φορες. Το πηγα στην αντιπροσωπεια, αλλαξα το σετ καδενασ(γνησια), πολλαπλασιαστη, μπουζοκαλωδια και μπουζι (ngk τα υπολοιπα) και απο τοτε ο κινητηρας δεν ειναι αθορυβος αλλα εχει τον κλασσικο "δυνατο" ηχο που εχουν αλλα αυτοκινητα ( σε λογικα πλαισια). ξερει κανεις που οφειλεται αυτο? υπαρχει περιπτωση να εχουν οι εργασιες αυτες με τον θορυβο του αυτοκινητου? στους υπολοιπους ειναι αθορυβος ο κινητηρας?
  6. το θεμα ειναι η διπλη αποληξη να φαινεται ιδια με του 1.8 !! λογικα πρεπει να ναι της audi
  7. αυτο με τον προφυλακτηρα θα το κανω στην αντιπροσωπεια της Αudi ετσι ? λογικα θα ειναι και ακριβος.. dim ναι θελω να εχει διπλη εξατμιση αντι για μονη! βεβαια δε ξερω και τπτ απο αυτα, που θα βρω καλο εξατμισα ξερετε? στην αντιπροσωπεια γινεται? θα εχει περισσοτερο θορυβο με διπλη εξατμιση ? αποριες ενος ανιδεου σορρυ παιδια !
  8. ναι εγω δεν εχω υπολογιστη ταξιδιου.. βασικα δε δειχνει καμια πληροφορια.. ισως να ημουν υπερβολικος με το 12 θα το επαληθευσω την επομενη φορα που θα ξαναγεμισω και θα σας πω. σιγουρα παντως καιει πολυ !
  9. Χαιρεται !! επειδη δε ξερω και πολλα απο αυτα, γινεται να βαλω 2η αποληξη εξατμισης στο 1.2 που εχω?? αν ναι, ειναι ευκολο πραγμα? λετε να κοστιζει αρκετα?? απλα για εμφανιση και μονο το θελω να φαινεται οπως το 1.8
  10. τι εννοεις να αν μπουκωνω τιν τουρμπινα? επισης η καταναλωση αυτη ειναι χωρις πολυ κινηση συνηθως απογεματα βραδυ εντος πολης..
  11. αυτες ειναι λογικες τιμες. μακαρι να εκαιγε και μενα τοσο. εχεις και υπολογιστη ταξιδου? στα 3/4 του ρεζερβουαρ ξερεις ποσα λιτρα εχεις καψει ? εγω απ ο τι θυμαμαι εχω καψει γυρω στα 18-20 λιτρα
  12. παιδια δε νομιζω να χω κανει κατι λαθος. - η εκδοση ειναι attraction η απλη δλδ. 105 αλογα. - το start/stop λειτουργει κανονικα - εχω βαλει σε 3-4 πρατηρια οποτε δε νομιζω να φταιει το πρατηριο. ετσι κι αλλιως το χω ψαξει και πηγαινω σε ιδιοκτητο της εταιριας συνηθως - κι εγω ελεγα οτι θα πεσει με τον καιρο αλλα ως τωρα δεν εχω παρατηρησει καμια αλλαγη.. εχω απηυδησει. λετε να το παω στην Audi karenta? θα ξερουν κατι παραπανω η θα λενε δικαιολογιες κλασσικα ?? θα περιμενω να το ξαναγεμισω αλλη μια φορα στα 3/4 και βλεπουμε.. κανενας αλλος 1.2tfsi να μας πει ποσο καταναλωνει ??
  13. Xαιρεται ! εχω το Α3 1.2TFSI εδω και 5 μηνες. μου κανει εντυπωση η πολυ μεγαλη καταναλωση που κανει το αμαξι μου. κατ αρχην, δεν εχει υπολογιστη ταξιδιου ουτε δειχνει πληροφοριες για την καταναλωση. παντα οταν φτανει στη πρωτη γραμμη το γεμιζω. συνηθως μεχρι τοτε κανω 160-165 χιλιομετρα και γεμιζει με 20 λιτρα περιπου. αυτο με ενα απλο υπολογισμο συνεπαγεται καταναλωση περιπου 12+ l/km !! επισης, και σε κανονικο γεμισμα οταν ειναι αδειο το ρεζερβουαρ παλι τετοια καταναλωση μου βγαζει. να προσθεσω οτι κινουμαι μονο μες στην πολη με παραα πολυ οικονομικη οδηγηση, οι στροφες κινουνται απο 1500 μεχρι 2500, εχει συστημα start-stop , εχω κανει 3500 χιλ. χιλιομετρα , βαζω συνηθως απλη αμοληβδη , μερικες φορες και 100 οκτανιων αλλα δεν ειδα διαφορα στην καναλωση και τελος η ενδεικτικτη τιμη του εργοστασιου λεει 7 l/km για μες στη πολη.
  14. κι εγω εχω το ιδιο μοντελο κι ακουγεται ενας περιεργος ηχος παρομοιος μ αυτον που λες εσυ αλλα μονο οταν πεφτει σε λακουβιτσες. τι να ναι αραγε ??
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.