Jump to content

agamemnon

Member
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About agamemnon

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    salonika

Previous Fields

  • Αυτοκίνητο
    a3

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

agamemnon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Κατι διαβασα για Ιουνιο..πηρε τπτ το αυτι σας;
  2. ποσα ακομα α4 β8 με προγραμμα αβτ να υπαρχουν σαλονικα? εγω πιστευω ισως και κανενα..εδω τις προαλλες που μιλησα μαζι τους απο αθηνα μου ειπαν οτι αντιπροσωπος β.ελλαδα υπαρχει ενας προσφατος στο κιλκις.. ποιος θεσσαλονικιος θα κατεβει αθηνα μονο και μονο να βαλει ενα προγραμμα αβτ στο audi του? παντως με το παλικαρι που μιλησα στο τηλ(ευγενικοτατος και εξυπηρετικοτατος)μου ειπε οτι το αμαξι το ξερει και οτι οντως αυτοι ανεβηκαν απο αθηνα και το εφτιαξαν..οταν τον ρωτησα για καποιο χαρτι(δυναμομετρηση-οτιδηποτε)που να πιστοποιει οτι το αμαξι ειναι 211 αλογα μου απαντησε -γιατι οι αντιπροσωπιες που σου πουλανε αμαξια με την χ ιπποδυναμη σου δινουν πιστοποιηση ή δυναμομετρηση?πειστικο?απο την αλλη ισως εχει και δικιο.. απο εκει και περα την δυναμομετρηση(εκτος απο το ιδιο το μηχανημα σαν ποιοτητα,την εξωτερικη θερμοκρασια) ποιοι αλλοι παραγοντες επηρεαζουν την εγκυροτητα μιας δυναμμετρησης?
  3. Δημήτρη το προγραμμα έχει μπει ήδη Οπότε είναι πολυ τραβηγμένο και πολυδαπανο να μπω στην διαδικασία να το βγάλω και να βάλω κάποιο αλλο,αλλα τουλάχιστον δεν θέλω να Είμαι και στα τυφλά. Strivis και εγώ εκεί κατεληξα ότι η δυναμομετρηση είναι ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση αλλα όπως συμπερανα και απο άλλες απόψεις μελών του φόρουμ ακόμα και η δυναμομετρηση είναι κάτι τελείως σχετικό.
  4. η ΑΒΤ δεν δινει καποιο χαρτι-πιστοποιητικο σε οποιο αυτοκινητο προγραμματιζει? επισης ξερουμε το κατα ποσο κρατανε ενα αρχειο με τα αυτοκινητα που βαλανε χερι,ετσι ωστε εαν επικοινωνησω μαζι τους και τους δωσω ενα αριθμο πλαισιου ή κυκλοφοριας να μου πιστοποιησουν καποια πραγματα?
  5. καλησπερα,νεο μελος αν και συστηθηκα απο εχθες.. επειδη βλεπω οτι υπαρχουν ατομα που το εχουν προχωρησει πολυ το θεμα και εγω θεωρουμαι τουλαχιστον αρχαριος θα ηθελα τα φωτα σας.. το νεο μου αποκτημα ειναι ενα a4 1.8T μανισιο 120ps αλλα με προγραμμα ABT που το παει στα 211.. το αμαξι το εκλεισα απο την ΕΤΕΑ θεσσαλονικης σε ενα πιλοτικο προγραμμα συνεργασιας που ειχε η εταιρια με την ΑΒΤ για αναβαθμιση αυτοκινητων.. η συνεργασια τελικα δεν προχωρησε και το μοναδικο που προεκυψε ηταν το αυτοκινητο μου.. απο την ετεα μου δινουν εγγυηση στα παντα εκτος απο τα ηλεκτρονικα(με οτι σημαινει αυτο).. εγω με καποιο τροπο θελω να σιγουρευτω οτι τα αλογα που αγοραζω υπαρχουν οντως και δεν ειναι πρασινα.. εχω ζητησει το χαρτι που υποτιθεται δινει η ABT σε καθε μετατροπη αλλα λογω του οτι αυτη εγινε τελη 2009 δεν ξερω εαν το εχουν ακομα.. επισης σε ερωτηση στον πωλητη εαν σε ενδεχομενη δυναμομετρηση δειξει 211ps απαντησε λακωνικα ''μη σου πω και παραπανω''..εσεις τι μου προτεινετε? δεν ξερω αμα ειναι κολλημα αλλα θελω να ξερω ιπποδυναμη γιατι ουσιαστικα δεν ειναι κατι μανισιο που το δινει ο κατασκευαστης..ευχαριστω για την βοηθεια..
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.