Jump to content

Nickel

Member
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About Nickel

Profile Information

  • Gender
    Male

Nickel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Tο τρέμουλο στο τιμονι λύθηκε με την αλλαγή ψαλιδιών μπροστα (τα κατω πισω, υπαρχουν 4 σε καθε πλευρα μπροστα, την πρωτη φορά μου αλλαξαν απο ασυννενοησια τα κατω μπροστα και δεν εγινε τιποτα) πλεον εχει μεινει η δονηση στο πάτωμα και στο καθισμα του συνοδηγου η οποια χανετε σε υψηλές ταχύτητες. ξεκιναει η "μαχη" απο Τετάρτη.
  2. εχουμε παραγγειλει 2ο σετ καινουρια ψαλίδια, θα μπουν αυριο... αρα το πολυ μεχρι Παρασκευη θα εχω περισσοτερα...
  3. και ομως οχι... το πηρα σήμερα και το τρέμουλο δεν εφτιαξε με τα νεα ψαλίδια ουτε το τράβηγμα δεξιά... αφου καταφερα και το εβαλα στο παρκινγκ και δε το κοπαναγα σε οποιο τοιχο εβρισκα απορω μαζι μου... τρελή απογοητευση... Μπορεί κάποιος να μου γράψει τον κωδικο των "νεων ενισχυμένων ψαλιδιών" και ποιος ειναι ο κωδικός των παλιών..
  4. λογίζεται ως φυσιολογικό παρόμοια αν όχι εντελώς ιδια αυτοκίνητα (πχ του alexandros με το δικό μου a4 allroad... (εκτος και εαν εχει το προηγουμενο μοτερ) πλεον το δικό του να μην καιει τίποτα ενω το δικό μου στα πρώτα 7500 είχε κάψει περιπου 700ml στα 15000 εκανα αλλαγή στα 22.500 περίπου το ίδιο ισως λιγο λιγότερο... το οποιο η αυδι το θεωρεί φυσιολογικό. γνώμες?
  5. @strivis έχω τρέμουλο/δόνηση στο τιμόνι στην πορεία... περίπου στα 115 χλμ , και τραβάει ελαφρώς δεξία, το συνεργείο είπε (αν και ο κοσμος στο internet το εχει επιβεβαιωσει μήνες τωρα) οτι οταν αλλαχτουν τα ψαλίδια θα φτιάξουν και τα δύο. σταματημένο σπάνια εχω παρατηρήσει να τρέμει το τιμόνι και όσες φορές , είναι οταν ξεκινάω με όπισθεν και σχεδόν όλο το τιμόνι στριμένο στο πλακάκι του γκαράζ... ίσως να προερχεται απο τα ελαστικά και όχι απο το σωληνάκι υψηλής που διαβασα... Δεν ειχα ασχοληθεί με αυτό το θέμα καθόλου, ήδη πήρα τον αντιπροσωπο που το πηγαίνω, και θα το κοιτάξουμε την Δευτέρα, έτσι και αλλιώς δεν προλάβαινε να παραγγειλει το ανταλλακτικό.
  6. Καλως σας βρήκα, μετα απο μερικες ζυγοσταθμίσεις, κατηγορίες οτι φταινε τα ελαστικά, μετά οτι φταίνε και τα χειμερινά ελαστικά (ο λαστιχάς διαφωνούσε κάθετα), φταινε οι ζάντες (τις ισιωσα αν και δεν ειχαν ιδιαιτερη ζημιά), φταίει ο δρόμος, φταινε ολοι οι άλλοι, με ειδοποιησαν να παω να αλλάξω ψαλίδια. εντος εγγυησης (λήγει αυτον τον μήνα) ελπίζω να διορθωθει και το ελαφρύ τράβηγμα δεξιά που κάνει εν κινησει γιατι στο φρενάρισμα ειναι σταθερο. για το τρέμουλο μου ειχαν αλλάξει δισκους στα 15.000 χωρις αποτέλεσμα. τα αλλα 2 προβληματάκια ήταν το τρεμοπαιξιμο των στροφων και το οτι πεταγε το αυτοματο την οπισθεν οταν εκανα οπισθεν σε ανηφόρα λυθηκαν με update.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.