Jump to content

pappousrr

Member
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About pappousrr

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Thessaloniki

pappousrr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Παιδιά απο ότι κατάλαβα εάν κάνω αυτή την ανταλλαγή θα είναι λες και χτιζω μεζονετα σε ναρκοπεδιο (καραβανάς) . Οπότε θα κάτσω με τον "Γιάπωνα" που έχω βρει την ησυχία μου (μόνο 7lt/100) και που ξέρεις αργότερα μπορεί να βρεθεί κάτι άλλο , πάντως σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για τον πολύτιμο χρόνο που αφιερώσατε στο topic και ελπίζω κάποια στιγμή να μου κάτσει ένα καλό Audi (δύσκολο). Χαιρετισμούς στην πατρίδα μου την Αθήνα και τα φιντάνια της :-)
  2. Με δεδομένο ότι ήταν "καύτης" τότε; Δεν αντέχει το Audi; Από ότι έχω ακούσει εάν είναι light το turbo δεν έχει ανάγκη. Εγώ εν το μεταξύ δεν το θέλω για κυνήγι αλλά για απλή καθημερινή χρήση (πρώην μηχανόβιος). Αλήθεια από κατανάλωση τι λέει;(με ελαφρύ πόδι)
  3. Καλημέραα Παιδιά βρίσκομαι μπροστά σε μεγάλο προβληματισμό που αφορά την απόκτηση νέου αυτοκινήτου. Είμαι κάτοχος Almera N16 Techna 100.000 ΆΨΟΓΟ το οποίο το είχα πάρει καινούργιο το Δεκέμβρη τού 2004 (αλλά 3πορτο).Έχω βρει και σκέπτομαι να το κάνω ανταλλαγή με A4 1.8T 245ps του 2002 (http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2367793/), που πάντα μου άρεσε αλλά ποτέ δεν υπήρχαν τα χρήματα να το αποκτήσω. Δεδομένου των προβλημάτων (παρ'όλο που ο ιδιοκτήτης -νεαρός- με διαβεβαιώνει για το άριστο του αυτ/του αλλαγή,ιμάντα,service book κ.λ.π αν και το έχει μόνο τρεις μήνες),των 130.000χλμ και την κρίση που οι περισσότεροι περνάμε,αξίζει το ρίσκο της ανταλλαγής; Και αν ναι τι να προσέξω; Ευχαριστώ. :sCo_hmmthink:
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.