Jump to content

akaliptosZR

Member
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by akaliptosZR

  1. Αύριο λέω να τοποθετήσω τα p zero nero GT στο αυτοκίνητο μου ( a4 1.8t avant 2005). Τα έχει βάλει κανείς να μάθω εντυπώσεις?
  2. Που μπορώ να το πάω στα νότια προάστια? Από όσο ξέρω, για να μετρηθούν σωστά πρέπει να βγουν και να μετρηθούν σε δυναμόμετρο πάγκου..που ελάχιστοι έχουν..
  3. Ήρθε ο καιρός να αλλάξω ανάρτηση στο a4 1.8t 2005 avant που έφτασε αισίως τα 150.000 χλμ . Δυστυχώς δεν γνωρίζω πόσα χλμ έχει κάνει η τωρινή ανάρτηση η οποία είναι bilstein κιτρινα αμορτισερ με αγνώστου προελεύσεως ελατήρια. Σαν άνεση και στρίψιμο είναι ιδανικά για εμένα απλά όταν φορτώνεται με 3 άτομα πίσω το αυτοκίνητο κάθεται πάρα πολύ.. Έχετε να προτείνετε κάποιο συνδυασμό για αμορτισερ και ελατήρια?
  4. Τη γριλια την βρηκα 75 ευρώ μαζί με το σηματάκι ! είναι καλά?
  5. Παιδιά με έχετε μπερδέψει αρκετά...έχω βρει γνήσια γρίλια από sline, και έχω φανοποιό αστέρι. Υπάρχει κανείς στα νότια προάστια ( μένω γλυφάδα και ο φανοποιός είναι στη βουλιαγμένης πίσω από το media markt) να του δείξω το τελικό αποτέλεσμα? Ανησυχώ μην γίνει ζημιά και ψάχνω και προφυλακτήρα μετά.... Τη γρίλια πάντως την έχω βρει αρκετά οικονομικά..πόσα να ζητήσει ο μάστορας για την εργασία όμως...?
  6. κριμα.. μηπως υπάρχουν φώτος απο την διαδικασία?
  7. Μάλιστα, αυτά είναι πολύ καλά νέα!! Μπορώ μήπως να έχω ένα τηλέφωνο/όνομα του φίλου φανοποιού? Είναι Αθήνα? Γρίλια έχω ήδη βρει γιαυτό....
  8. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις...η γρίλια της FK μου αρέσει αρκετά μιας και στο μαύρο avant μου πιστεύω θα δείξει αρκετά. Έχουμε κάποιο μαύρο α4 με τη συγκεκριμένη γριλια? Κόστος? Καποιο λινκ αγοράς της? Η τοποθέτηση είναι εύκολη, την κάνει πχ ο φανοποιός μου? ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  9. Καλησπέρα σε όλους..ενδιαφέρομαι να αντικαταστήσω την γρίλια του α4 μου, αλλά δεν γνωρίζω ποια μπορώ να βάλω! Παραθέτω ένα συνδεσμο με φωτογραφίες του αυτοκινήτου μου όπου φαίνεται η μούρη του. Τέλος θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να προμηθευτώ σηματάκια sline γιατί το αυτοκίνητο το πηρα μτχ και έχουν ξεθωριάσει! Ευχαριστώ http://www.cardetailing.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=18&t=2197&sid=be72fad3c5812dce4fe898b5a3810436
  10. Κι εγώ συμφωνώ, κάποιο συνεργείο μήπως μπορείτε να μου προτείνετε στα νοτια ?
  11. Ελαστικά είναι ΟΚ. δίσκοι τακάκια είναι πολύ μικρό κόστος οπότε δεν με προβληματίζει. Ανάρτηση και συμπλέκτη δεν γνωρίζω, γιαυτό και ψάχνω ένα ΕΜΠΙΣΤΟ συνεργείο στα νότια προάστεια αν γίνεται ώστε να παω να το ελέγξω..
  12. Επίσης μιας και έχει πλήρες book service θα ήθελα να ρωτήσω τι αλλάζει σύντομα (έχει 110.000 και έκανε σέρβις στα 109 αν δεν κάνω λάθος..) φυσικά δεν μιλάω για λάδια φίλτρα, αλλά για κάτι άξιο αναφοράς απο θέμα κόστους.
  13. Καλησπέρα, η έκδοση είναι η σπορ..νομίζω λέγεται ambition? Με σαλόνι τύπου Bucket. Δεν έχει ηλιοροφή ή ξένον, απλά 17άρες εργοστασιακες, αερόσακους πλαινούς, εξάρι σασμάν και την οθόνη την μεγάλη στο ραδιοcd. Εξωτερικά και εσωτερικά είναι σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση. Μηχανικά δεν γνωρίζω ακόμα, γιαυτό και ψάχνω ΕΜΠΙΣΤΟ συνεργείο όπου θα ήθελα να πάω αν γίνεται "συστημένος".. Η τιμή που το παίρνω είναι 8.500 χιλιάρικα...΄ποιά η γνώμη σου?
  14. Καλησπέρα, έχω βρει ένα a3 sportback 2007 1.8 tfsi με 110.000 με βιβλίο service, απο μερακλή ιδιώτη μεγάλης ηλικίας σε αρκετά καλή τιμή. Σκέφτομαι την αγορά του, αλλά θα ήθελα να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω στο συγκεκριμένο μοντέλο καθώς και κάποιο συνεργείο εμπιστοσύνης στα Νότια προάστεια για να μπορέσω να τσεκάρω το αυτοκινητο και να είμαι σίγουρος.. Αγγελίες με a3 εδώ μέσα δεν είδα, τι έγινε όλοι ευχαριστημένοι και δεν τα πουλάτε?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.