Jump to content

GiannisMls

Member
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GiannisMls

  1. Τις θυρες για τις sd card τις εχεις στην κεντριλη κονσολα στο Α1.
  2. Οπως πολυ σωστα με διορθωσε πιο πανω την προεγκατασταση εχω απλα λειπει η sd card και οπως με ενημερωσε ο μαντρας οπου το αγορασα απλα θελει και ξεκλειδωμα.
  3. Εχω κανονικα το MMI της audi με οθονη και το προγραμμα. Απλα λειπει η sd card και μου ειπαν οτι θελει ξεκλειδωμα. Γι'αυτο το θεμα ρωταο.
  4. Για το Α1 ενδιαφερομαι. (Νεο αυτοκινητο)
  5. Καλησπερα στην ομαδα. Ξερει καποιος ποσο εχει η αγορα του navi? Εννοω για την αγορα του προγράμματος και το ξεκλειδωμα.
  6. Παιδια εγω θελω να ρωτησο αμα γινετε να γινει αλλαγη ραδιο/cd και να εχω την λειτουργια του rds στον υπολογιστη ταξιδιου (στο καντραν)... Μηπως γινετε με αυτον τον ανταπτορα?? Και εχω βρει αυτον τον ανταπτορα κανει?? http://www.ebay.de/itm/Audi-A4-B6-8E-Autoradio-Einbauset-Radioblende-ISO-Adapterkabel-Antennenadapter-/331172989514?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item4d1b72ca4a
  7. Γεια σας παιδια. Ενδιαφερομαι να αγορασω την μασκα με το σημα απο S4 αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αμα κουμπονει κανονικα.
  8. Και εγω το κομματι που ειχε παρει και ο Giannis20vt ηθελα απλα κανανε λαθος στην αντιπρωσοπια και ετσι εβαλα αυτο. Φυσικα ολες οι γνωμες σεβαστες!!!
  9. Ελπιζω να μπορειτε να τις δειτε. Στις 2 πρωτες ειναι κολημενο το πλαστικο οπου φενονται και ολες οι βιδες στην επομενη στοκαρισμενο και στην τελευταια το αποτελεσμα!!!!
  10. Οποιος μπορει να με ενημερωση πως μπορω να βαλω φοτο για να σας δειξω κιολας γιατι οι φοτο μου ειναι πανω απο 500kb
  11. Πρωτα ξεκινισα κοβοντας τα περιμετρικα οπου δεν χρησιμευαν σε κατι οπως ειχαμε δει στο ξενο site μετα το ακουμπησα πανω στον προφυλακτηρα μου για να δω το υψος οπου το θελω και το βιδωσα με 2 βιδες στο πανω σημειο και 3 απο κατω μετα με πιστολη θερμου αερα εφτειαξα τα πλαινα ωστε να ακουμπησουν ομοιομορφα πανω στον προφυλακτηρα μου και εβαλα απο μια βιδα στο καθενα και το αφησα ετσι μια μερα ωστε να παρη την φορμα. Μετα το σημαδεψα με ενα μολυβι που ακριβως καθετε και το εβγαλα και το περασα ολο με κολλα πλαστικων Turbo-fix οπου βρησκετε σε σωληναριο σηλικονης και ειναι διαφανες και βαφετε και κοστιζει 17,50 Ε και στεγνωνει μετα απο 7 λεπτα και το ξανα εβαλα επανω και ξανα βιδωσα ολες τις βιδες και το αφησα αλλη μια μερα ετσι. Την επομενη μερα εβγαλα τις κατω βιδες και αφησα μονο τις πανω και τις πλαινες μονο και μονο για να ειμαι σιγουρος οτι και αμα ξεκολισει καποτε δεν θα φυγει απο το αμαξι και να δημιουργησω καποιο προβλημα σε καποιον. Μετα στοκαρα τις βιδες αλλα και τις τρυπες το ψιλο-εξυσα και το εβαψα μαυρο ματ!! Υ.Γ. Σε ολες τι βιδες εκανα πατουρα με χοντρο τρυπανι ωστε να μπουνε πιο μεσα απο το πλαστικο Το πολυ 3 ωρες δουλειας ηταν και το αποτελεσμα αξιζε παρα πολυ......αλλα και πολυ φτηνα!!!!
  12. Το εφτειαξα και εγω το κομματι απο το Β7 του s-line κιολας. Με αλλον τροπο πιο ευκολο. Θα ανεβασω και φοτο.
  13. απλα εγω εχω κατι ζαντες απο το Α4 με χιονολαστιχα οπου τα χρειαζομαι σε 1 1/2 εβδομαδα και αμα δν μπαινουν πανω δν θελω να εχω και αλλα εξοδα. Γι'αυτο ρωταο επειδη βιαζομαι... θα εχει προβλημα με 16αρες???
  14. Γεια σας και απο εμενα. Εχω ενα Α4 Β6 1.8Τ Q. και σκεφτομαι να το κανω ανταλαγη με S3 του 2001 πριν το facelift το θεμα οπου με προβλιματιζει ειναι στο καντραν οπου αλλα S3 εχουν το λογοτυπο αριστερα και αλλα δεξια ενω αλλα εχουν ανολογικο ρολοι και αλλα ψυφιακο. Οκ το δεχομαι μετα το facelift εχουν αναλογικο αλλα και παλι με αναλογικο ρολοι αλλα εχουν το λογοτυπο στις στροφες και αλλα στα χιλιομετρα. ΤΙ παιζει?? Γιατι με Α3 δεν ξερω πολλα. Μπορει καποιος να με ενημερωση? Αμεσα παρακαλω.
  15. Ευχαριστω πολυ!! Δηλαδη κατι ζαντες οπου εχω ατο Α4 μου με 5/112 δεν κανουν σωστα? ή υπαρχει καποιος τροπος?
  16. Παιδια μια ερωτηση θελω να κανω. Προκειτε να αγορασω ενα S3 του 2001 αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τι καρε εχουν οι ζαντες?? 5/100 ή 5/112
  17. δηλαδή ο προφυλακτήρας του S4 μόνο ολόκληρος ε?? σε e-bay όμως δεν τον έχω βρε μόνο αντιπροσωπεία??
  18. έχω δει στο car.gr αλλά και στο e-bay ότι πουλάνε ένα πλαστικό (το κάτω) μαζί με τις γρίλιες αυτό είναι?? ή αυτός είναι ολόκληρος προφυλακτήρας? έχει κανένας κανένα link να δω?
  19. παιδιά αυτός ο προφυλακτήρας ποιος είναι?? S4?
  20. Το καλο με τον ηλεκτρολογο μου ειναι οτι εχει το ιδιο αμαξι και οταν του ειχα πει για xenon μου ειχε πει ακριβως αυτο να βρω. Απο οτι καταλαβα λαμπες δεν εχει δηλαδη +κιτ xenon ε?
  21. Γιαννη εχω καποιες αποριες. Ποσες μερες εκαναν να ερθουν?? Αξιζει τον κοπο? Εχεις καθαρο λευκο φως?? Μεσα αυτα δεν εχουν λαμπες σωστα?? Και τελευταιο μπαινουν ευκολα?? Δεν θα ασχοληθω εγω λογω χρονου αλλα θα το παω σε ηλεκτρολογο θα μπορεσει να το βαλει τι λες??
  22. Πολυ ωραια δουλεια!!! Μου αρεσει πολυ και λεω να ασχοληθω και εγω μιας και το εχω αγορασει το κομματι. Βλεπω οτι εχει αρκετη δουλεια αλλα εμενα ο προφυλακτηρας θελει βαψιμο και ετσι δεν θα εχω προωλημα με το να τον γρατζουνισο,θα ειναι πιο ευκολο ετσι πιστευεις??
  23. Πολυ ωραιο..χαρας το κουραγιο σου. Θα προσπαθησω και εγω απο νοεμβρη. Οταν τελειωσεις βαλε μια φοτο προφιλ και πλαι να το δω αν μπορεις Ευχαριστω!!
  24. Μιας και συζητηθικαν και αλλα ελαστικα μπορω να πω οτι εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενως με τα Avon αλλα με 1.400cc(ibiza) το αμαξι δεν ξεκολαει με τιποτα.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.