Jump to content

dromilious

Member
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dromilious

  1. τι κοστος εχουν τα meyle ολο το σετ ξερετε; εκτιμωμενο κοστος τοποθετησης;
  2. Γεια σας συμφορουμιτες . Αν και το μικροβιο της βελτιωσης , μου εχει παρελθει εδω και αρκετα χρονια και πλεον ειμαι ενας συντηρητικος οικογενειαρχης με το ταπεινο μου 18 αρι quatrro Β6 , ετυχε και οδηγησα φιλου 350Ζ με Stillen κομπρεσσορα stage2 ,nismo εξατμιση και πολλα αλλα καλουδια ,αυτα τα δαιμονισμενα πραγματα ,ξερετε , υπολογισμενο στα 430 . Μου πεσαν τα σφραγισματα ! Πλεον μονο με Pampers θα μπαινω σε αυτο το αμαξι ! Πλεον τα βραδια δεν μετραω προβατακια, αλλα αλογα που καλπαζουν και βγαζουν φωτιες ! Στο δια ταυτα , επειδη απεχω αρκετα χρονια απο το αντικειμενο, ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν turbo kit απο Ελλαδα ή καλυτερα απο εξωτερικο ( για τιμη κυριως ) που μπορουμε να προμηθευτουμε .Για μεταχειρισμενες λυσεις το φοβαμαι λιγο . Προσδοκομενη ιπποδυναμη 250 ps
  3. σε ευχαριστω για την επισημανση σου. θα το κοιταξω !
  4. Επανερχομαι με νεο προβλημα. Εσπασε το χωνι που μπαινει η βεργα για την ενδειξη σταθμης λαδιου. Ειδα οτι σαν ανταλλακτικο ειναι φθηνο ,ουτε 10 ευρω. Το εχει αλλαξει κανεις μονος του;
  5. Γεια σας,αν και παλιο το θεμα που ειχα ανοιξει,επανερχομαι ετσι ωστε να σας ενημερωσω σχετικα με την επιλυση του προβληματος.Η ιστορια εχει ως εξης: Πρωτη μου κινηση να επικοινωνησω με τα εξουσιοδοτημενα συνεργεια της περιοχης μου . 3 συνεργεια, 3 διαφορετικες τιμες. Απο 100 εως 200 ευρω ! Η απαντηση κοινη σε ολους " αλλαγη ολο το σετ του γρυλλου πισω ,δεν υπαρχει ανταλλακτικο " ,οστοσο εγω επεμενα πως εχει σπασει ενα κλιψακι μιας και ειχα δει παρομοια προβληματα στο youtube , απο μια βαση και δεν ειναι δυνατον να αλλαξει ολο το κιτ για ενα ανταλλακτικο και δεν υπαρχει περιπτωση να μην υπαρχει μεμονωμενο ανταλλακτικο.Η απαντηση των συνεργειων καθετη πως δεν υπαρχει ανταλλακτικο.Οποιος γυριζει,μυριζει λενε και να λοιπον που βρεθηκε απο Ελλαδα το ανταλλακτικο που σας επισυναπτω. Κοστος ; Κρατηθειτε ! 10 ευρω παρακαλω . Τωρα ομως πως το τοποθετουμε; Ιδου η ερωτησης. Μιας και τα χερια μου πιανουν ελαφρως ειπα να παρω το ρισκο και να δοκιμασω την τυχη μου. Ξανα παλι youtube και ενημερωση επι του θεματος. Μην σας γεμισω το θεμα με σαλτσες, μεσα σε 1 ωριτσα απογευματινη με φραπεδακι ,η επισκευη ολοκληρωθηκε . Συμπερασμα : Μιας μετριας δυσκολιας επισκευη η οποια αξιζε το ρισκο εν τελει . Να δουμε ποτε θα βαλουν μυαλο τα μαστορια , αλλα δεν προκειτε να βαλουν οσο υπαρχουν ανθρωποι που δεν ξερουν ουτε το ραδιο τους να συντονησουν.Η γνωση πληρωνεται συμφωνω ,αλλα οχι κι ετσι ! Βεβαια μου την φυλαγε και στις διακοπες στο νησι εμεινα απο αντλια βενζινης , την πληρωσα χρυση βεβαια ,νομιζω 250 ευρω η και παραπανω με την εργασια ( η οποια υποτιθεται ηταν 20 ευρω ) αλλα εν οψη διακοπων δεν υπηρχε αλλη επιλογη.
  6. Γεια σας, δυστυχως το πισω παραθυρο κατεβαινει,αλλα δεν ανεβαινει ! πιθανον ειναι ο γρυλλος μιας και το μοτερ δουλευει κανονικα.Εχετε αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα; Κοστος επισκευης σε συνεργειο; βαθμος δυσκολιας για DIY ;
  7. Τελικα σημερα επισκευαστηκε.Καμια σχεση με αυτα που ειχα διαβασει.Τουλαχιστον στο δικο μου μοντελο η σειρηνα ειναι στο καπω ,κατω απο τον νεροχυτη διπλα στην μπαταρια.Ειχε καει ενα τρανζιστορ.Κοστος 30 ευρω.
  8. Καλημερα στην ομαδα. Συμφωνα με οσα εχω διαβασει ενα κοινο προβλημα ειναι οτι οι μπαταριες της σειρηνας οι οποιες βρισκονται μεσα στην ιδια την σειρηνα ,χαλανε και δεν εχουν την δυνατοτητα για επαναφορτηση.Το κοστος πιθανον για αλλαγη σειρηνας ειναι στα 80-100 ευρω απο οσο εχω διαβασει.ενας τροπος για να αποφυγουμε αυτο το εξοδο ειναι να ανοιξουμε το καπακι,να βγαλουμε τις παλιες μπαταριες και να βαλουμε εξωτερικα νεες μπαταριες.Ο μηχανικος βεβαια που το πηγα μου λεει οτι δεν εχει μπαταριες η σειρηνα .Που ειναι τοποθετημενη για να μπορεσω να την τσεκαρω;μεσα στο δεξι φτερο ;
  9. Ευχαριστω παιδια ,να στε καλα! ΜΑριε δεν με επαιρνε για BEX καθως ανεβαινε πολυ οικονομικα.Θα κοιταξω κωδικο κινητηρα και θα σου πω.
  10. Επισημος ιδιοκτητης εδω και 48 ωρες ,με 1.8TQ με τις καλυτερες εντυπωσεις.Η καταναλωση τσουζει λιγο αλλα θα το βρουμε !
  11. ευχαριστω για τις πληροφοριες Μαριε.Δεν την ηξερα αυτην την λεπτομερεια,βεβαια στα 6000 δεν υπαρχει κανενα μοντελο περα του 03,οποτε αναγκαστικα παμε προς 2001-2003 μοντελο κατα προτιμηση 4χ4.
  12. Μετα απο τοσες μερες,ακομα στο ψαξιμο ειμαστε.Εχω δει καποια αυτοκινητα και εντος 10 ημερων θα καταληξω.Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι πολλα αυτοκινητα εχουν αρχισει να ξεφλουδιζουν 'η ακομα να ξεθωριαζουν εξωτερικα.Ενταξει μετα απο τοσα χρονια χρησης σε σχεδον ολα εχουν αλοιωθει τα χρωματα στα κουμπια του καλοριφερ και των φωτων.Σε γενικες γραμμες εαν υπολογισουμε οτι ειναι αμαξια 12+ ετων ,καλα κρατανε ,οπως επισης δεν ειναι ξεπερασμενα αισθητικα. Βεβαια το budget ειναι μικρο ,5000-6000 !
  13. Συμφωνω με τον s3-nick.Ποσο μαλλον απο εναν ανθρωπο που εχει ασχοληθει με το αμαξι του σε επιπεδο βελτιωσης,να αδιαφορει για το μοτερακι του.
  14. το συγκεκριμένο μήπως είναι της παρέας; http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7064534/
  15. Ειναι ο Μιχαλοπουλος.http://vaggroup.gr/Τον βρηκα μονο και μονο επειδη ειναι κοντα μου.Εαν εχετε αποψεις-εμπειριες απο το συγκεκριμενο φυσικα ειναι δεκτες !
  16. Πιστευω η γνωμη ενος εξειδικευμενου συνεργειου ειναι απαραιτητη. Εχω βρει μαλιστα,πιθανον να τον γνωριζετε ,ειναι στην Νικαια(κοντα στο 3ο νεκροταφειο).Ονοματα δεν λεμε για ευνοητους λογους !Φυσικα δεν γνωριζω την αξιοπιστια του συγκεκριμενου ,καθως δεν ημουν κατοχος Group Vag στο παρελθον.
  17. Καλησπερα σε ολη την παρεα ! Ειμαι ο Νικος απο Αθηνα.καθως η οικογενεια μεγαλωνει ,ενδιαφερομαι προς το συγκεκριμενο μοντελο,δεν ανοιξα νεο Θεμα καθως ο silence εχει ηδη ανοιξει αυτο εδω. Βεβαια τα οικονομικα ειναι περιορισμενα,εως 5500-6000 ευρω .Υπαρχουν καποιες αγγελιες προς αυτην την τιμη ,βεβαια τα χιλιομετρα που εχουν γραψει τα αυτοκινητα (αυτα που τουλαχιστον αναγραφουν) ειναι 180.000-210.000 χλμ. .Ποια η γνωμη σας; ειναι πολλα τα χιλιομετρα για το συγκεκριμενο μοντελο; Τι θα πρεπει να κοιταξει κανεις ; Φυσικα το αυτοκινητο προς αγορα θα παει σε καποιο εξειδικευμενο συνεργειο για ελενχο,ωστοσο καποιες πρωτες ματιες σε " πασχοντα " μερη θα βοηθουσαν . Καλως σας βρηκα και συγχαρητηρια για το επιπεδο του forum και τους διαχειριστες .
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.