Jump to content

Thanos@A3

Member
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

About Thanos@A3

Profile Information

  • Gender
    Male

Thanos@A3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputation

  1. Καλημέρα αν το κουτί έγραφε ότι οι χάρτες είναι από το 2014 μάλλον σου κράτησαν αυτούς που έπρεπε να σου δώσουν κανονικά δηλαδή τους 2016. Εγώ πείρα το αμάξι το 2016 και οι χάρτες που μου έδωσαν ήταν του 16. Νομίζω για να κάνεις αναβάθμιση με τους τελευταίους πληρώνεις. Μήπως δεν σου εμφανίζει όλους τους δρόμους επειδή δεν έχεις κάνει ζουμ προς τα μέσα ώστε να φαίνονται όλοι οι δρόμοι? Στην ελεύθερη πλοήγηση και εμένα δεν μου εμφανίζει όλους τους δρόμους αναλυτικά. Όταν βάλω διεύθυνση συγκεκριμένη τους γράφει όλους.
  2. Καλημέρα Εκτός και αν βάλεις παράλληλο εγκέφαλο Όταν είναι να πας στην αντιπροσωπεία το βγάζεις και πας κύριος Είμαστε αρκετοί που ακόμα έχουμε εγγύηση και έχουμε παράλληλο εγκέφαλο Πλέον έχουν εξελιχθεί πολύ και είναι δύσκολο να σου δημιουργήσει θέμα στο αμαξι. Όσο από άλογα σε εμένα υπολογίζω κάπου στα 150. Θάνος
  3. Αντιπροσωπεία δεν θα αναφέρω αλλά μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία το χαρτί που μου δίνουν ως πιστοποίηση. Edit: Ανέβασα φωτογραφία.
  4. Για το φίλτρο λαδιού δεν αναφέρει κάτι αν το πήγα εγώ η όχι. (Πήγα ίδια μάρκα με αυτό που χρησιμοποιούν αυτοί) Επίσης για τα λάδια στην πιστοποίηση πάλι δεν αναφέρει κάτι απλά γράφει ότι τηρούν τις προδιαγραφές VW 507 00 και γράφει και την ποσότητα που τοποθετήθηκε.
  5. Πριν 1 μήνα άλλαξα λάδια και φίλτρο λαδιού σε αντιπροσωπεία.Τα λάδια και το φίλτρο λαδιού τα πήγα εγώ. Η πιστοποίηση που δίνουν λέει αναλυτικά τι αλλάχτηκε και τι λαδια μπήκαν ακόμα και την ποσοτητα. Edit: Τα λάδια που πήγα είναι ακριβώς ίδια με αυτα που βάζουν και οι ίδιοι.
  6. Καλησπέρα και χρόνια πολλά Άκυρο για εμένα το καλώδιο τελικά μιας και το βιάζομαι και είδη πέρασε σχεδόν ένας μήνας. Νομίζω κάποιος ενδιαφέρεται ένα παιδί λίγο ποιο πάνω. Ευχαριστώ και συγνώμη για την αναστάτωση.
  7. Καλησπέρα Καμία ενημέρωση πότε περίπου θα σταλούν τα καλώδια;
  8. @Dimitris_Kon Κοιτά λίγο τα pm όποτε μπορείς Ευχαριστώ, Θάνος
  9. Καλημέρα Ποτέ περίπου θα ξεκινήσουν οι αποστολές των καλωδίων; @Dimitris_Kon σου έχω στείλει μήνυμα
  10. Το κάνει και σε εμένα πάντα. Δεν είναι τίποτα απλά στο φρενάρισμα και στο ξεκίνημα κουνιέται το πετρέλαιο και "χτυπάει" στο ρεζερβουάρ. Μόλις κάνεις καποια χιλιομετρα και πέσει η στάθμη δεν θα ακούγεται τίποτα.
  11. Εμένα το κάνει αρκετές φορές διότι γύρω από το σπίτι μου έχουν σκάψει όλους τους δρόμους. Λόγω της σκόνης και επειδή έχει πολύ υγρασία ακούγεται αυτό το πράγμα στην αρχή. Και μόνο υγρασία να έχει πάλι θα ακούγεται. Όταν πείρα το αμάξι το έκανε την δεύτερη μέρα το πήγα στην audi και όντως ήταν από σκόνη. Εγώ πιστεύω είναι απόλυτος φυσιολογικό αλλά ας πάει και μια βόλτα από αντιπροσωπία να το δουν.
  12. Συμφωνώ απολύτως! Edit: Όσα πράγματα έλεγα οτι θα αλλάξω πριν το παραλάβω, μόλις το παρέλαβα άλλαξα γνώμη και είπα δεν αλλάζω τιποτα.
  13. Μιας και εγω παρέλαβα πρόσφατα (την Δευτερα) δεν το θεωρώ πλήγμα. Απο το Νοέμβριο νομιζω είχε στον βασικό εξοπλισμό τα xenon αλλα και την οθόνη. Μάλιστα έτρεχαν και κάποιες εκπτώσεις επειδη θα έβγαινε το facelift. Προσωπικά είχα ενημερωθεί οτι θα γινει facelift αλλα προτίμησα να μην περιμένω. Όσο για το facelift μου φαίνεται οτι ειναι πράγματα απο το νέο Α4 και απλά τα έχουν μεταφέρει στο Α3 με μερικες αλλαγές στους προφυλακτήρες. Βέβαια μπορει να κάνω και λάθος και να μην ξέρω κατι αλλο που θα υπαρχει.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.