Jump to content

pgonos

Member
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by pgonos

  1. Καλησπέρα και καλό μήνα, Διστυχώς το πράμα έφτασε στο απροχώρητο ,, αλλαγή μοτέρ και όλα καλά!!!
  2. Καλησπέρα φίλε μου τον συγκεκριμένο τον ξέρω σου ζητάει να του δώσεις τα δικά σου και 200 ευρώ , δε συμφέρει, πάρε τα γνήσια καλύτερα (110ευρώ έκαστο) και κρατάς τα δικά σου . Για ποιο οικονομικά πήγαινε τα σε ένα ταπετσέρη με τα μισά λεφτά.
  3. Καλησπέρα iordanis ο διαχυτής βγαίνει και στις δύο version προφυλακτήρα, απλά να ξέρεις ότι αν πάρεις λάθος διαχυτή δεν θα κουμπώνει σωστά στις γωνίες!! Καλή επιτυχία.
  4. Καλημέρα , το μοτέρ παραδόξως έχει 135000 χιλ. τελικά πήγε σε εξουσιοδοτημένο και με την πρώτη διάγνωση ήταν το ρεύμα, είχε πιάσει μούχλα ο διανομέας σε δυο από τα τέσσερα μπουζο-καλώδια τέλος καλό όλα καλά.
  5. καλά που δεν πήρες λάδια από τα Lidl , το έχω δει και αυτό!!
  6. Καλημέρα και όλα καλά ,,, σετ κεφαλής , τσιμουχάκια κλπ. και ένα σετ ελατήρια και κουζινέτα ... με λίγα λόγια ένα σετ γενικής.
  7. Άνοιξα την τάπα λαδιού και τα καυσαέρια φτάσανε στο καπό , λες και είχα δεύτερη εξάτμιση ..... η αυτοψία μες την βδομάδα
  8. Δεν είναι τούρμπο είναι ατμοσφαιρικό 1.6 102PS
  9. Με πορεία και 5η ταχύτητα εθνική οδό και έχοντας 6000 στροφές Κινητήρας (8L) αρχίζει και βγάζει ντουμάνι η εξάτμιση, κάνοντας 200 χιλιόμετρα απόσταση μπορεί και να έχει κάψει 2 λίτρα λάδι. Παρατηρήθηκε και εν σταση φτάνοντας στους κόφτες να πετάει καπνιά πίσω. Φαντάζομαι τα χειρότερα.......
  10. Παιδιά εγώ δε ξέρω τι λέτε ,, στα 110.000 χιλ. άλλαξα ρουλεμάν κορώνα-πηνίου διότι το αμάξι στο άφημα και πάτημα γκαζιού σκορτσάριζε πάρα πολύ καιρό. Στο μεταξύ άκουγα θόρυβο λίγο παραπάνω από αυτόν που κάνουν τα ελαστικά, άλλοι μου λέγανε λάστιχα η και μπορεί σασμάν που δεν ήθελα να πιστεύω.... Να σημειώσω πως στα 140 που έπιανα είχα έαν ψιλό τρέμουλο στο τιμόνι . Τελικά άλλαξα ρουλεμάν κορώνα - πηνίο και τσιμούχες όλα αντιπροσωπεία Καλαμάτα 700 euro.
  11. Καλημέρα εγώ το πήγα πριν 3 μήνες στον ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ Διεύθυνση: Ομήρου 29, Παλαιό Φάληρο 175 64 Τηλέφωνο: 21 0941 0002 μια χαρά όλα και με 120 euro
  12. Βαράνε αντλία νερού συνήθως... για δες πέφτει και η στάθμη νερού? εγώ να φανταστείς έχανα ένα ποτήρι νερού κάθε μήνα από το παραφλού. Αλλαξα τρόμπα νερόυ aftermarket μόνος μου και τέλος!!!!
  13. Πήγαινε σε κανά εξουσιοδοτημένο να στο βάλει στο tester και μπορεί να επανέλθει απλά και φυσιολογικά χωρίς καμία περεταίρω επέμβαση, το ίδιο είχα και εγώ πριν 5 χρόνια τώρα οκ
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.