Jump to content

Niksoul

Member
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About Niksoul

  • Birthday 06/15/1987

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Nea Smyrni

Previous Fields

  • Αυτοκίνητο
    A3 1.8Tfsi

Recent Profile Visitors

301 profile views

Niksoul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Πρεπει να το παω στον Μηχανικο μου , αλλα ειμαι πνιγμενος αυτην την περιοδο. Τι θα μπορουσε να ευθυνεται για την μυρωδια στο Λαδι? Χωρις να γνωριζω και πολλα στο μυαλο μου ερχεται Over Rich μειγμα...
  2. Και εμενα η μυρωδια καυσιμου με ανησυχει πιο πολυ . Εβαλα το διαγνωστικο (Bluetooth OBD eleven) και μου εβγαλε μονο το P2004 Intake manifold flaps stuck open. Τωρα σχετικα με το προγραμμα ειχα ακουσει καλα λογια απο γνωστους και προχωρησα σε αυτην την εταιρια.Για αλλη γνωστη εταιρεια του χωρου πηγαινα αρχικα , αλλα δεν μου φανηκαν πολυ προθυμοι στο τηλεφωνο και ετσι ακυρωθηκαν. Για το catch Can και εμενα μου φαινεται ανουσιο μια που ποτε δεν εχω κανει καθαρισμο στην εισαγωγη.
  3. Εχω το OBD Eleven Pro το οποιο ειχα παρει πιο παλια , θα το βαλω αυριο πανω να δω τι θα μου βγαλει . Σχετικα με την pcv, θα μπορουσε να ευθυνεται για καποιο απο τα προβληματα μου?
  4. Καλησπερα Αρχικα ευχαριστω για την απαντηση . Το προγραμμα το εβαλα στην RTMG οπως και την εισαγωγη.Για 98ρα . Το πηγα και συνδεθηκε για 20 δευτερα με το Laptop,μου ειπε πως δεν εχει σφαλματα και πως φταιει η pcv την οποια αν την αντικαταστησω με Catch can δεν θα εχω θεμα.
  5. Καλησπερα, Εχω ενα 1.8 Tfsi BZB με 119000 χλμ το οποιο αποφασισα πριν 1.5 μηνες να του βαλω προγραμμα και Εισαγωγη. Βαλαμε στο καταστημα την Carbon εισαγωγη μετα απο MAF και custom προγραμμα για 98 Βενζινη . Ολα καλα μεχρι εδω , το αμαξι πραγματικα "Ξυπνησε" . Το αμαξι εμεινε για περιπου ενα μηνα σε Γκαραζ μεχρι να επιστρεψω απο τις διακοπες. Eπεστρεψα και του εχω κανει περιπου 1500χλμ. Τα προβληματα τωρα: 1. Μυρωδια Βενζινης στην Ταπα Λαδιου 2. Οταν ειναι κρυο μου κανει ενα παιξιμο στο ρελαντι για μια φορα μονο , απο 1100 σε 800 στιγμιαια και μετα επιστρεφει στις 1100rpm μεχρι να ζεσταθει και να πεσει στις 800. 3. Η μεση καταναλωση εχει τρελαθει μεσα στην πολη , 25 με 35ltr /100χλμ , οδηγωντας κατω απο 3000 στροφες . Να τονισω οτι δεν πιστευω πως ειναι αληθης η τιμη καθως το γεμισμα του μου βγαζει πανω κατω τα συνηθη χιλιομετρα που εβγαζε και πριν. Αν καποιος φιλος εχει καποια ιδεα για το τι μπορει να τρεχει θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα ! Σας ευχαριστω...
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.