Jump to content

arischania

Member
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About arischania

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    chania

Previous Fields

  • Αυτοκίνητο
    Audi

Recent Profile Visitors

435 profile views

arischania's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Και επανερχομε........το βολαν που μπορει να φταιει ωστε να πατιναρι?Αν τελικα μπει μονής μαζας (εννοειται με αλλο δισκο πλατο)υπαρχει περιπτωσει να κανει ζημια σε σασμαν η μοτερ απ τους κραδασμους που θεωρητικά μειώνει το διπλής?Οταν η πιεση ειναι στο 0.7 ολα δουλευουν ρολοι....
  2. και εμενα στο βολαν παει το μυαλο μου..υπαρχει περιπτωση να εχει κατσει η πλακα του και κανει τα νουμερα?
  3. ναι για...ειμουν και παρων και συμετειχα..το πεταλι σε εσας πιανει χαμηλα η ψηλα? μεχρι και στο 0,8 δεν πατινάρει αλλα μεχρι εκει φουσκονει και ποιο ομαλα.απο εκει και πανω 1,1 1,2 μολις κανει over ξεκιναει το παρτυ και δεν ξαναπιανει αν δεν αφησω γκαζι
  4. Καλημερες...απλα μου κανει εντυπωση πως δουλευε πριν και τωρα οχι...η εργασιες εγιναν σωστα ...εκτος και αν ο δισκος ηταν κουκουρουκου ?
  5. Το αμαξι ειναι με Κ04....προγραμμα και εξατμισι. δουλευει 1.1 σταθερη....να ειναι 250 αλογα το πολυ??το θεμα ειναι οτι πριν με δουλεμενο δισκο δεν πατιναρε.επισης το πεταλι και πριν και μετα πιανει τερμα εξω..
  6. Γεια σε ολους....σε audi a4 b5 αλλαζουμε δισκο πλατο βολαν με αγνωστα χλμ......το βολαν με 11 δοντια κενο και δεν πατινερα καθολου......μπηκε μεταχειρισμενο βολαν παλι διπλης μαζας και σχετικα καλη κατασταση και 4 δοντια κενο...καινουργιο δισκο πλατο LUK...και μετα απο 5-6χιλιαδες μολις κανει over το αμαξι αντιο...πατιναρει σαν τρελο...Το αμαξι ειναι με K-04...αλογα δεν ξερω ακομα....Τι κανουμε τωρα ΟΕΟΟΟΟ????
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.