Jump to content

MIXOS99

Member
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MIXOS99

  1. Αν λες το μισοφέγγαρο που σχηματίζετε, ειχα ρωτήσει και μου είπαν πως πρέπει να καθαριστεί από μέσα. Τελικά μήπως έχεις κάνει τίποτα με το θέμα του "μισοφέγγαρου" ;;
  2. Αν το λάδι βγαίνει από την ένωση ίσως θέλει άνοιγμα και σωστό κόλλημα. Καλό είναι να πάρεις και καμία ακόμη γνώμη από μηχανικό. Το ίδιο θέμα έχω και εγώ στο κάτω καπάκι. Έχω μια μικρή διαρροή άλλα προς το παρόν το έχω αφήσει έτσι.
  3. Θυμάσαι από που την πήρες;
  4. Καλήμερα. Υπάρχει μια ενότητα που αναφέρεται στις πιτσιλίθρες και αναφέρεις λεπτομέρειες για την αντικατάσταση τους. Πρόσφατα άλλαξα και τις δικές μου σε A4 B8 και το νερό δεν φτάνει ούτε μέχρι την μέση του παρμπρίζ. Μήπως ξέρεις αν χρειάζεται αυτός ο αποστάτης που αναφέρεις στην ενότητα; Είχα την εντύπωση οτι ο αποστάτης είναι για το Β6 και Β7. Μήπως ο αποστάτης είναι αυτός που βοηθάει την πιτσιλίθρα να σημαδέψει σωστά. Γνωρίζεις κάτι; Συγνώμη που σου γράφω δημόσια αλλά δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικό.

     

     

    1. Giannis20vt

      Giannis20vt

      καλησπερα,

      δυστυχως δεν γνωριζω τι γινεται στα b8. Παντως στα b6 ηταν οριακα το προς τα πανω, καποιος Ρωσος ειχα διαβασει τα ειχε τροχισει με μια λιμα ωστε να μπορουν να παρουν μεγαλυτερη κλιση και να πετουν πιο ψηλα. Δεν μπορω να βρω το λινκ μετα απο τοσα χρόνια βεβαια.

    2. MIXOS99

      MIXOS99

      Ευχαριστώ όπως και να χει.

  5. Έχω την εντύπωση ότι ο αντάπτορας αναφέρεται μόνα για τα μοντέλα Β6 και Β7. Κανω λαθος; Κουμπωνουν μια χαρά πάντως. Εκτός αν όντως θέλει τον αντάπτορα για να βοηθήσει να σημαδεύουν πιο Καλά.
  6. Καλησπέρα. Σήμερα αλλαξα και τα δικα μου με τυπου spay αλλα το νερο μετά βίας φτάνει μέχρι την μέση στο παρμπρίζ. Μήπως ξέρει κανείς τι θέμα έχουν. Πάντως την βίδα που ρυθμίζεις που θα πετάνε νερό την έχω τέρμα πάνω.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.