Jump to content

Aristotelis

Member
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Aristotelis

  1. Έτσι είναι Πάνο, πάνε βάση πολιτικής της εκάστοτε εταιρίας και δεν θα μπουν στη διαδικασία να σου βρούν το πρόβλημα λερώνοντας τα χέρια τους και χωρίς τη συνδρομή των τεστερ. Παράπονο δεν έχω βέβαια στα όσα έχω κάνει εκεί και αυτές τις ζημιές που ανέφερα. Θέλω να είμαι δίκαιος σε αυτό, όπως πιστεύω πως ξέρουν τους Tfsi. Φεύγοντας απο εκεί ήθελα να είναι σε θέση να ξέρουν 100% τι φταίει όμως αλλά τι να πείς. Αύριο θα πάει το κορίτσι στο μάστορα και θα ελέγξει είπε αρχικά τους πολλαπλασιαστές πρίν κάνουμε τίποτα άλλο. Επίσης μου είπε να του αλλάξουμε και το φίλτρο βενζίνης (καθώς στο service δεν το άλλαξαν) καθώς είναι κάτι πολύ σημαντικό λέει. Αν καταλήξουμε στα μπέκ μου είπε πως το σωστό είναι να τα αλλάξω όλα καθώς δεν θα υπάρχει ο απόλυτος συγχρονισμός και όγκος ψεκασμού λέει μεταξύ των καινούργιων και των παλιών.
  2. Συμφωνώ απόλυτα στο οτι δεν πρέπει να τα εκμηδενίζουμε όλα. Κάτι θα διαφέρει δεν γίνετε, έστω ο έλεγχος ποιότητας των εξαρτημάτων αυτών απο τη γραμμή παραγωγής της Audi ίσως, το λέω ως παράδειγμα. Επίσης στο όχημά μου δεν κάνω εκπτώσεις, και αναλαμβάνω στο έπακρο την ευθύνη στο οτί οδηγάω Audi και όχι Daihatsu (τυχαία επέλεξα τη μάρκα αυτή) με το όποιο κόστος, οπού αυτό φταίει και το αμάξι πηγαίνει μόνο στη Karenta και έχει αλλαχτεί εκεί τρόμπα νερού, δοχείου ενεργού άνθρακα (ζημιές που μου έβγαλε) και το καλοκαίρι κάναμε εκεί και το πρώτο γενικό Service. Κολλάω όμως στην ανύπαρκτη επιχειρηματολογία των υπαλλήλων μέσα να μου εξηγήσουν για το κόστος, και στη βαρελοποίηση στο οτι όλα έξω είναι ιμιτασιον κάτι που δε μπορώ να δεχτώ σαν πελάτης. Επίσης στο ότι πλήρωσα 90ε τον έλεγχο όταν το πήρα και ενώ μια μέρα πρίν τους ρώτησα αν είναι 100% στον κύλινδρο 3 το πρόβλημα και μου επιβεβαίωσε ναι είναι 100% εκεί, την επομένη αφού πλήρωσα μου είπε πως δεν ολοκληρώθηκε ο έλεγχος και αν το άφηνα θα έβλεπε ακόμα και τον εγκέφαλο. Παιδιά δεν είμαι μηχανικός αλλά μια μηχανολογική αντίληψη ειλικρινά την έχω. Δέχομαι για το εν λόγο ανταλλακτικό η Audi να ζητάει σαν Audi το κάτι παραπάνω αλλά εδώ η διαφορά είναι χαοτική, σε συνδιασμό με το οτι οι κύριοι εκεί δεν με έπεισαν στο οτι ξέρουν τι τους γίνετε στη συγκεκριμένη φάση.
  3. Χαίρομαι που το ακούω αυτό, πραγματικά. Ο λόγος είναι γιατί ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ τους είπα χθες όταν το έμαθα. Βάση λογικής μου, δεν υπάρχει αρκετό μίγμα καυσίμου να 'ψύξει'' τον κύλινδρο και γι'αυτό ρετάρει. Εν συνεχεία μου είπε πως γίνετε ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο εξαιτίας της μεγαλύτερης εύφλεκτης ύλης και καλά στο κύλινδρο. Όσον αφορά το Service σωστά το έθιξες, το αυτοκίνητο έκανε στη Karenta Service τον Αύγουστο πριν από 4-5.000km. Συγκεκριμένα τους είπα πως θέλω να ελεγχθούν τα πάντα ακόμα και υγρά φρένων αλλάξαμε. Πρίν πήγα σε έναν φίλο με Α4 quattro καλά βελτιωμένο που ασχολείται, το έβαλε στη φύσα και έδωσε τις ενδείξεις που θα είναι στις φώτο. Επιπλέον μίλησα και με τον προγραμματιστή του, αντιπρόσωπο της SVS στο Ηράκλειο και τις είδε και είπε αυτο ακριβώς το πράγμα. Πως το μπουζί λιώνει όταν δεν ψεκάζει. Από που να αρχίσω ρε παιδιά; Από κανένα πολλαπλασιαστή τι λέτε;
  4. Αδερφέ ναι και με ταλαιπωρήσαν και πάρα πολύ. Έκαναν 3 ώρες να βγάλουν πόρισμα καθώς το μπουζί του 3ου κυλίνδρου μου είχε λιώσει! Εν τέλη φταίει το Μπεκ του κυλίνδρου οπού στάζει συνέχεια καύσιμο με αποτέλεσμα να ανέβει η θερμοκρασία του χώρου καύσης και να το καίει, σαν μια βρύση που δεν κλείνει είπε. Παιδιά κάνει λέει 300!! ευρώ το μπέκ έκαστος γιατί και αυτό του 2ου κυλίνδρου είναι στα πρόθυρα να χαλάσει και 60ε επιπλέον η τοποθέτηση. Δηλαδή 660 με 700 ευρώ για κάτι που το βρίσκω της Bosch πχ καινούργιο 60-70ε το ένα. Σκέφτομαι να πάρω και τα 2 μπέκ και να τα τοποθετήσω κάπου έξω. Επίσης επειδή τον ρώτησα τη μάρκα μπεκ χρησιμοποιεί το εργοστάσιο και αν είναι Bosch, κατάλαβε πως το ψάχνω και μου είπε πως άλλο το Bosch του εμπορίου που μπορεί να το βρώ πχ 50-60ε και άλλο της Audi που έχει την έγκριση της πάνω. Ισχύει κάτι τέτοιο ρε παιδιά; Η όποια γνώμη καλοδεχούμενη!
  5. Καλησπέρα παιδιά, σήμερα ξαφνικά όσο βρισκόμουν καθ' οδόν παρατήρησα μια μικρή αδράνεια και δυσλειτουργία στο να ανεβάσει χιλιόμετρα έχοντας 6η στο κιβώτιο ταχυτήτων. Δεν το σπουδολόγισα και πολύ και μετά απο λίγο ξεκίνησε να ρετάρει να έχω έλλειψη δύναμης και να μου ανάβει τη λυχνία του κινητήρα και του EPC. Έκανα δεξιά, το έσβησα και όταν το άναψα πάλι τα ίδια. Το αμάξι έκανε έναν θόρυβο πολύ άσχημο και έτρεμε πάρα πολύ. Έκανα στροφή μίλησα με τη Karenta εδώ στο Ηράκλειο αλλά το συνεργείο είχε κλείσει μάλλον θα περάσω τη δευτέρα. Μου είπε απο το τηλέφωνο ο υπεύθυνος Service πως μάλλον πρόκειται ή για μπουζί ή για πολ/στη ωπού το κόστος του είναι γύρω στα 60e. Παιδιά το έχει πάθει κανείς άλλος αυτό με A3, ή ενδέχεται να είναι κάτι άλλο πιο σοβαρό;
  6. Καλησπέρα παιδιά! Νέο μέλος στην ομάδα σας, έχοντας αποκτήσει σχετικά πρόσφατα μια Audi A3 8p 2009'. Το αυτοκίνητο έχει τον TFSI 1.8 160ps, και ο λόγος που ζητάω τη γνώμη σας είναι για να μου πείτε τι ακριβώς γίνετε με τα συστήματα Xenon. Παρατήρησα πως παιδιά που τα έχουν βάλει, παρατηρούν δυσλειτουργίες στο σύστημα των υαλοκαθαριστήρων, πράγμα που μου είπανε και στην αντιπροσωπεία και πως το κόστος ξεφεύγει αρκετά σε κάτι αξιόλογο και αξιόπιστο. Μου κάνει εντύπωση, πως σε πολλά έχουν βγεί προβλήματα. Αν ξέρει κάποιος κάτι και είναι σίγουρος ή αν έχει βάλει κανείς βοηθήστε ρε παιδιά λίγο θα το εκτιμούσα! Επίσης στο Manual δεν αναγράφεται ο κωδικός λάμπας στα φώτα ομίχλης, αν ξέρει κάποιος ας μου πει παρακαλώ, όπως και για τα φωτάκια θέσεως! Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.