Jump to content

Σωτήρης.

Member
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Σωτήρης. last won the day on May 25 2022

Σωτήρης. had the most liked content!

About Σωτήρης.

Previous Fields

  • Αυτοκίνητο
    Audi a5

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Σωτήρης.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Σε ευχαριστώ. Άλλαξα και top mounts εννοείται μπροστά και πίσω.
  2. Καλησπέρα σε όλους σας. Λοιπόν εδώ και δύο μέρες έβαλα την ανάρτηση St xa στο audi a5 μου. Την αγόρασα από τον τροχό. Η ανάρτηση είναι από άλλο πλανήτη τέλος. Δεν υπάρχει. Την έχω ρυθμίσει στη μέση για την σκληρότητα και δεν καταλαβαίνω τίποτα μέσα δεν κοπανάει και έχει άριστα κρατήματα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος Και θα ανεβάσω και κάποιες φωτογραφίες κάποια στιγμή.
  3. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες μάλλον θα την προτιμήσω 😉
  4. Να σε ρωτήσω πως είναι η st στο αμάξι σου σε σχέση από πριν αν είχες μαμά αμορτισέρ? Θέλω να την βάλω σε A5. Αν την ρυθμίσω στο τελείως μαλακό πώς είναι? Σε τι αμάξι την έβαλες?
  5. Ναι και αυτά τα έχω υπόψη. Όταν καταλήξω κάπου και τα αγοράσω θα σας πω εντυπώσεις ένα από τα τρία σετ θα πάρω
  6. Εντάξει Παναγιώτη Σε ευχαριστώ πολύ άρα εγώ που θέλω να χαμηλώσω το αυτοκίνητο και να είναι όσο το δυνατόν πιο μαλακό είναι μονόδρομος στα koni τα street τα πορτοκαλί, αλλιώς πάμε σε kW comfort. Αυτά δεν υπάρχει τίποτα άλλο στην αγορά. Πιο μαλακό. Εννοώ πάντα για χαμήλωμα.
  7. Σε τι αυτοκίνητο τα έβαλες?? Εγώ το α5 το έχω για ταξίδια και σαββατοκύριακο. Σε κακοτραχαλι ασφάλτο "όχι λακούβες" σου πέρναγε κραδασμούς? Και κάτι άλλο γιατί δεν έβαλες τα h&r τα ελατήρια?
  8. Θα τα βάλω και εγώ σε audi a5 με eibach ελατήρια. Έχω έξι μήνες που ψάχνω για αμορτισέρ. Θα έβαζα τα b8 αλλά μακριά. Koni str με eibach θα βάλω.
  9. Καλημέρα Να σε ρωτήσω κάτι ποια st έβαλες? αυτή που ρυθμίζεται και στην άνεση ή μόνο στο ύψος?
  10. Γεια σε όλους σας πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ και θέλω τη γνώμη σας για ανάρτηση audi a5 b8. Σχετικά με την bilstein b16 αυτή ρυθμίζεται κάθε ύψος Και σκληρότητας. εάν την σκληρότητα την ρυθμίσω στην άνεση, τη ρύθμιση του ύψους θα την έχω τέρμα ψηλά για το λόγο του ότι θέλω να το χαμηλώσω λίγο δύο με τρεις πόντους θα είναι εξίσου άνετο όπως ηταν από τη μάνα του? Επίσης η άλλη εναλλακτική λύση είναι τα koni τα πορτοκαλί τα street με eibach ελατήρια! η τα st τα ρυθμιζόμενα καθ ύψους και σκληρότητας. Το αυτοκίνητο το έχω για μεγάλα ταξίδια στο εξωτερικό αλλά καμιά φορά μπαίνω και σε πίστα. Θέλω τη γνώμη σας για αυτά τα δύο σετ αναρτήσεων. Αν κάποιος από εσάς φοράει τα B16 ή τα πορτοκαλί τα koni street χαμηλώματος.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.