Jump to content

Kirianik

Member
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kirianik

  1. Παραδόξως έχει direct tpms. Φορούσε 235 45 17 και έβαλα 235 40 18. Βρήκα τις παλιές ζαντες οι οποίες είχαν αισθητηρες επάνω και έτσι λύθηκε ο γρίφος και όλα είναι οκ τώρα. Μέχρι και η αντιπροσωπεία ισχυριζόταν ότι είναι indirect.Να σου πω και εγώ το ίδιο πίστευα. Τελικά βάλαμε τους αισθητηρες στις 18αρες και όλα κομπλέ. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε να μου γράψετε την άποψή σας!
  2. Καλημέρα! Έχω tpms και άλλαξα τις ζαντες απο 17 σε 18 και μου ανάβει διαρκώς η ένδειξη! Το σετάρω αλλά και πάλι ανάβει μετά από λίγο. Το θέμα είναι ότι δεν έχω τις παλιές να δω αν είχαν αισθητηρες. Πήγα αντιπροσωπεία αλλά δεν έβγαλα άκρη. Οι ζαντες εν τω μεταξύ είναι από dtm.
  3. Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κάποιος να με πληροφορήσει αν τα b7 1.8t avant διαθέτουν αισθητηρες πιεσης ελαστικων στους τροχούς (direct tpms) ή ρυθμίζονται μέσω abs (indirect tpms) ?
  4. Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Σε a4 avant 1.8t αλλαξα πρόσφατα τις εργοστασιακές 17αρες με 235-45 ελαστικα με 18αρες dtm γνήσιες με 235-40 διάσταση. Από τότε μου ανάβει διαρκώς το TPMS. Το ρυθμίσω και μετά από ελάχιστα χιλιόμετρα το ανάβει ξανά. Αν γνωρίζει κάποιος ας με καθοδηγήσει τι να κάνω. Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.