Jump to content

Smoant

Member
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Smoant

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Greece

Previous Fields

  • Αυτοκίνητο
    Audi A4

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Smoant's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. 425 σύνολο ανταλλακτικό +προγραμματισμός+ εργασία
  2. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την προθυμία σου να με εξυπηρετήσεις. Τελικά το πήγα Karenta, και είπαν ο εγκέφαλος γωνίας θέσης τιμονιού ( εάν το άκουσα και το λέω και σωστά) τα έκανε όλα αυτά. Και πάλι σ' ευχαριστώ πάρα πολύ.
  3. Nick, Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Η τιμή που ανέφερα είναι τιμή αντιπροσωπείας, πήγα και εγώ ο ίδιος στην Karenta ( Πειραιώς) για να ρωτήσω. Επειδή δεν είμαι μηχανικός η ηλεκτρολόγος, σου περιγράφω στο περίπου πια πλακέτα είναι, βρίσκεται στους διακόπτες τιμονιού και μετά την σερπαντίνα που ανέφερες.
  4. Εχω ένα Audi A4 1.8T (2001), ξαφνικά και ενώ γυρνούσα από δουλειά, πριν 15 μέρες, "άναψαν" λαμπάκια στο καντράν, αντισπιν-ABS , δεν δούλευαν τα φλας (τα alarm είναι ΟΚ), οι υαλοκαθαριστήρες,η κόρνα, και τα παράθυρα να μην ανεβαίνουν μέχρι και τώρα. Πήγα σε 3 ηλεκτρολόγους και οι 3 έβαλαν το αυτοκίνητο στο εγκέφαλο, και οι 3 δεν διάβασαν βλάβη ηλεκτρολογική, ούτε μία ένδειξη, μετά άρχισαν να κάνουν υποθέσεις, φταίει πιθανόν η πλακέτα που βρίσκεται στο διακόπτη των φλάς (κόστος 380 ευρό) αλλά δεν είναι και σίγουροι, και μου είπαν να την αλλάξω με φόβο ότι μπορεί και να μην είναι από εκεί το πρόβλημα. Επειδή έχω πελαγώσει και δεν έχω σκοπό να χρεωθώ 380 ευρό για κάτι μη σίγουρο, μήπως έχετε καμία ιδέα από παρόμοια περίπτωση τι μπορεί να συμβαίνει; Οποιαδήποτε απάντηση θα βοηθήσει. Ευχαρίστω.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.