Jump to content

Βασίλης αυφαντης

Member
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Βασίλης αυφαντης

  1. Γειά σου φίλε κ καλορίζικο η κεραίες στο μπαμπριζ λογικά. Συγνώμη σου πήγε 600€ και το πλαίσιο δεν εφαρμόζει σωστά. Όλα Κίνας είναι τελικά...
  2. Καλησπέρα φίλε, έκανες κάτι με το τιμόνι σου. Κ εγώ βαρι τιμόνι b8 2008 χωρίς servotronic.
  3. Παιδιά λίγο την βοήθεια σας.Με ρώτησε ο ηλεκτρολόγος με το vcds.1 υπάρχει κάποιος κωδικός πρόσβασης 2 μπορεί κάποιος να μου πει τα βήματα.
  4. Καλησπέρα batsi a4. Νέος στο forum.Της ίδιας κατηγορίας cd/sd concert χωρίς aux. Η ενεργοποιήσει του γίνετε από εξουσιοδοτημενο service η μπορεί να το κανει κ κάποιος ηλεκτρολόγος αυτοκινήτου? βέβαια να έχει κ το πρόγραμμα. Κ 2 τοποθετείτε κ κάποιος καλώδιο aux η απλά ενεργοποιήσει. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Σε ευχαριστώ πολλοί, τέλειο. Όσον αφορά το aux. Γιατί εμένα δεν έχει aux. (Όπως διάβασα παραπάνω σχόλια απλα θέλει ενεργοποιηση) το aux το θέλει για να ακούγεται στα ιχεια του αυτοκινήτου η να συνδέετε με το κινητό.
  6. Καλησπέρα κ Χρόνια πολλά Διονύση. Νέο μέλος στο forum. Πολλοί καλό κ ενημερωτικό. Ήθελα να ρωτήσω όσον αφορά την οθόνη 10.25 είσαι ευχαριστημένος έως τώρα. Κ αν μπορείς να μου πεις ποιας εταιρείας είναι. Της coika? ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.