Jump to content

JJ Malvi

Member
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by JJ Malvi

  1. Πράγματι είναι extra εξοπλισμός όπως είπες, το δικό μου δεν είχε (κι ας ήταν μοντέλο ΄16) και με δυσκόλεψε μέχρι να βγάλω άκρη μιας και στην αντιπροσωπεία μου λέγανε οτι να΄ναι...τα 136€ είναι για 2 φώτα, πολλά η αλήθεια αλλά είπα να πάρω τα αυθεντικά μιας που έκανα την αρχή και για παν ενδεχόμενο. Μπορεί στις πίσω πόρτες μελλοντικά να πάρω κινέζικα που είναι πολύ φθηνότερα.
  2. Τελικά μπήκα στη διαδικασία να βάλω LED επιβίβασης. Για όποιον θέλει να ασχοληθεί παραθέτω πληροφορίες : Πράγματι δεν υπάρχει υποδοχή στα μοντέλα του 2016 και πρίν όπως το δικό μου. Σε πρώτη φάση θα πρέπει να ανοίξετε μόνοι σας τις τρύπες, εγώ χρησημοποίησα ένα πολυεργαλείο που είχα απο τα Lidl. Το σημαντικό εδώ είναι πως πρέπει να αφήσετε ένα κενό 5 χιλιοστών (όπως δείχνω στη φωτογραφία ) έτσι ώστε να ''κουμπώσουν'' καλά τα λεντάκια. Όσον αφορά τα LED υπάρχει πληθώρα επιλογών σχετικά με το logo που θέλει ο καθένας. Εγώ προτίμησα τα αυθεντικά της Αudi, με βάση το αποτέλεσμα θεωρώ ήταν καλή επιλογή (είχαν και τους adapters το συγκεκριμένο). https://www.ebay.com/itm/133655942044 Σε αυτό το σημείο θα πρέπει θα πρέπει να πάτε σε κάποιον που ξέρει και δε βαριέται για να τραβήξει καλώδια που θα παρέχουν ρεύμα. Λέω να ξέρει γιατί τα καλώδια θα πρέπει να τραβηχτούν απο την κλειδαριά της πόρτας και όχι απο κάπου αλλού, διαφορετικά το όλο σύστημα θα βγάζει σφάλμα. Στην αντιπροσωπεία που ρώτησα για παράδειγμα μου είπαν πως δε γίνεται με την καμία (τους έκανα επίσης ερώτηση και για carplay και μου είπαν να αλλάξω αυτοκίνητο αμα θέλω να τα έχω και τα δυο!). Τελικά όλα γίνονται και το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο, πραγματικά το χαίρομαι!
  3. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, η αλήθεια είναι αγχώθηκα με όλα αυτά τα καλώδια και την διαδικασία που πρέπει να γίνει. Δεν πρόκειται ν'ασχοληθώ (και δεν ξέρω και βαριέμαι!) θα το αφήσω για τους επαγγελματίες. Πιστεύω αξίζει όμως στην τελική, ειναι κρίμα να μένει ανεκμετάλλευτη η οθόνη! Θα σ'ενημερώσω για το κουπόνι, ευχαριστώ και πάλι! ΥΓ: 👍🏼
  4. Kαλημέρα, καινούργιος στο forum και άσχετος απο αυτοκίνητα παιδιά 😉! Πολύ καλή η επιλογή σου @Kavouras έχω το μοντέλο του ΄17 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω δυο απορίες αν μπορείς να με βοηθήσεις ή οποιοσδήποτε : 1. Έχοντας αγοράσει πρόσφατα iPhone 11 προσπαθώ να το συνδέσω με καλώδιο USB με το ΜΜΙ αλλά τζίφος. Πίστευα οτι με το περιβόητο carplay που διαθέτει μόλις θα έβαζα το κινητό θα εμφανιζόντουσαν οι εφαρμογές στην οθόνη του MMI, θα μπορούσα να ακούσω μουσική, να κάνω κλήσεις(με blutooth οι κλήσεις γίνονται κανονικά αλλά μέχρι εκεί) και έχοντας δεδομένα να ανοίγω και το google maps και κομπλέ. Κάνω κάτι λάθος ή για όλα αυτά που προανέφερα πρέπει να πληρώσω τα 600€ για το navigator; Άλλο το ένα άλλο το άλλο όμως, σωστά; Δε θελω το συστημα πλοήγησης εγώ, να βλέπω την εικόνα του κινητού μου στην οθόνη του αυτοκινήτου θέλω. Δεν έχω καταλάβει κάτι μήπως; Μου φαίνεται περιέργο να μην μπορώ να συνδέσω ενα κουνούργιο iphone, το οποιο μάλιστα είναι συμβατό με το ΜΜΙ συμφωνα με την Audi. 2. Σχετικά με αύξηση ιπποδύναμης και ροπής...μεγάλο κεφάλαιο αλλα δε θα κουράσω. Μπορώ να το κάνω στην αντιπροσωπεία είτε με προγραμματισμό εγκεφάλου είτε με κάποιο τσιπάκι; Μ'ενα ογδοντάρι μου είχε πεί κάποιος (80€) στο κάνουν άλλο αμάξι...έχω να τον δώ βέβαια αυτόν απο τον στρατό και δεν μπορώ να τον βρώ να τον ρωτήσω λεπτομέρειες. Καμιά πρόταση απο κανέναν; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας παιδιά. Καλή συνέχεια👍🏼
  5. Kαλημέρα, είμαι κάτοχος ενός Α3 '17 SB 1.6 TDI (110hp). Θέλω να τοποθετήσω τα LED επιβίβασης με το λογότυπο της Audi, έχει ασχοληθεί κανείς σας; Κάτω απο τις πόρτες υπάρχουν οι θύρες κλειστές με πλαστικό, φοβάμαι να τις πειράξω μπας και κάνω καμιά ζημιά. Τις έχει ανοίξει κανείς και αν ναι υπάρχει έτοιμο καλώδιο απο μέσα; Ρωτάω γιατί αν υπάρχει η συνδεσμολογία έτοιμη με το κλιπσάκι αγοράζω απο ebay τα led, τα κουμπώνω και δεν ξεπαραδιάζομαι στην αντιπροσωπεία. Αν είναι να τραβήξω καλώδια και να κάνω τον ηλεκτρολόγο να μου λείπει... Στο youtube υπάρχουν πολλά βιντεάκια που απλά βγάζουν τα εργοστασιακά φωτάκια και κουμπώνουν εύκολα τα καινούργια led. Είναι όμως όλα βίντεο εξωτερικού, τα μοντέλα τους είχαν ήδη προ εγκατεστημένα κάτω απο τις πόρτες φωτάκια επιβίβασης. Στο δικό μου Α3 υπάρχει μεν η τρύπα (όπως και στα δικά σας φαντάζομαι), αλλά είναι σφραγισμένη... Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.